fbpx

Hoe kan ik goed ijs serveren?

IJs is het favoriete dessert van de zomer en nu is het de perfecte tijd om te leren hoe u uw klanten in uw ijswinkel of uw gasten thuis goed kunt verrassen met ijs. Of het nu gaat om traditioneel ijs zoals nougat, of de zeldzaamste ijssmaken ter wereld, met deze post leert u hoe u ze kunt serveren, zodat ze perfect blijven in containers voor wegwerpijs

Vandaag in Eenmalig gebruik ontdekten we de beste techniek om ijs te serveren met ijslepel. U krijgt een perfecte ijsbal om uw eigen en vreemden te verrassen, en u kunt ook een vleugje design toevoegen met de aanvullingen en decoraties voor ijs. Deze zomer is het tijd voor succes 馃槈 Laten we aan het werk gaan.

Ijsbalzak

Het serveren van het perfecte ijs is lastig, en er zitten veel meer aspecten aan vast dan je denkt. Om te beginnen is de temperatuur waarop het ijs wordt geserveerd erg belangrijk.

Op welke temperatuur wordt het ijs geserveerd?

Volgens ijsdeskundigen ligt de temperatuur waarop ijs moet worden geserveerd tussen -10潞 en -12潞, omdat er rekening mee moet worden gehouden dat de temperatuur vanaf het moment dat het ijs wordt geserveerd tot het moment dat het wordt geconsumeerd, kan stijgen. Dat zal de ideale temperatuur zijn om de ijslepel gemakkelijk te kunnen gebruiken.

Hoe moet ik het ijs serveren?

Net zoals het penseel het belangrijkste instrument is van elke schilder, is de ijslepel alles voor een ijsmaker. De ook wel bekend staande rantsoeneringslepels dienen ons om een exacte maat te hebben en zodat het ijsbolletje altijd homogeen is en een perfecte vorm heeft.

>Praktische idee毛n voor het starten van een eigen dessertbedrijf

Wist u dat de ballenzak in 1897 door Alfred L. Cralle in de Verenigde Staten is uitgevonden? De waarheid is dat het een zeer eenvoudig idee is, maar ook zeer praktisch en comfortabel om ijs te serveren zonder vlekken te maken en zonder de presentatie te vernielen.

Om terug te komen op de techniek, is het raadzaam om de ballenzak in een glas vol warm water te doen en deze twee minuten in de vriezer te leggen. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat het ijsbolletje aan de lepel blijft plakken en gemakkelijk in het bakje of glas glijdt waar het geserveerd moet worden.

Als we het klaar hebben, moeten we de sacabolen in de ijsbak van ongeveer twee centimeter introduceren, waarbij we om de beurt met halfronde bewegingen het ijsbolletje dat ontstaat, verzamelen. Als je de bal eenmaal klaar hebt, moet je een snelle beweging maken om hem voorzichtig te deponeren in de ijsbakjes, hoorntjes of in de ijsbekers.

Om het volgende bolletje ijs te kunnen serveren, of het nu van dezelfde of van een andere smaak is, moeten we het bolletje sacabool weer in het waterglas doen om het schoon te maken.

Zoals in alles, wordt de techniek geleerd door de praktijk, dus je weet wat je moet doen deze dagen. Bovendien kun je jezelf belonen met wat ijslepels 馃槈

Waar moet het ijs worden geserveerd?

Er zijn verschillende manieren om ijs te serveren, maar de meest voorkomende zijn kopjes, hoorntjes of kommen. Als u op zoek bent naar idee毛n om het ijs te serveren, bieden wij u in ons web een brede catalogus van Ijs ServeercontainersVan Plastic Ijsbakken, Ijsbekers en kartonnen Ijsbakken, tot FOAM containers, die de temperatuur, Ijslepels en Ornamenten om uw Ijs te versieren handhaven.

>Tips voor het heropenen van een Post Quarantaine Restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a trav茅s del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l铆nea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos s贸lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci贸n contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Correcci贸n, cancelaci贸n, oposici贸n y otros derechos como se explica en la 鈥淚nformaci贸n adicional鈥.