fbpx

Hoe gebruik je een drank roerstaafje

Hoe gebruik je een drank roerstaafje

Hoewel de naam het gebruik ervan voor de hand lijkt te liggen, weet niet iedereen hoe gebruik je een drank roerstaafje

Een roerstaafje is een instrument waarmee u in een paar eenvoudige stappen heerlijke cocktails kunt maken. Er zijn echter cocktailrecepten waarbij de shaker op een speciale manier moet worden gebruikt.

Ook roerstaafjes hebben een groot nut in de cocktailwereld omdat zij een uitstekend alternatief zijn voor het versieren van drankjes.

Kijk eens hoe je een roerstaafje voor dranken gebruikt, welke types het zijn en onder welke namen je ze kunt kopen.

Stappenplan voor het gebruik van een roerstaaf

Stappenplan voor het gebruik van een roerstaaf

De roerstaaf is het instrument dat de finishing touch geeft aan elke cocktail, door te roeren in de ingrediënten waarmee de drank werd bereid.

Eerst moet het alcoholvrije mengsel worden bereid. Gebruik hiervoor een mengbeker of een blender. Als het klaar is, wordt het gereserveerd tot het serveren.

Wanneer het nodig is een bestelling te plaatsen, neemt u het glas dat overeenstemt met de door de klant bestelde drank, voegt u er – zo nodig – wat ijs aan toe en serveert u de hoeveelheid alcohol die bij de bereiding is gebruikt.

Giet het mengsel in het glas met de alcohol en houd de roerstaaf vast om te beginnen met roeren.

Hoe gebruik je de roerstaaf? Heel gemakkelijk.

Om de esthetiek te verbeteren wanneer u uw drankje opdrinkt, neemt u het met uw duim, wijs- en middelvinger. Doe het helemaal tot op de bodem van het glas en begin te roeren in een verticale beweging

Hoewel wij gewend zijn cirkelvormige bewegingen te maken, is de juiste techniek voor het gebruik van de roerder verticale bewegingen. Op die manier mengen we de ingrediënten in het glas

Verwijder de gebruikte roerstaaf, plaats een nieuwe die deel uitmaakt van de decoratie en overhandig het drankje aan de klant met een onderzetter.

Wanneer gebruik je een roerstaafje?

In welke gevallen wordt een roerstaafje voor drank gebruikt?

Roerstaafjes zijn nuttig voor dranken die worden bereid met alcohol of die voor het grootste deel van hun bereidingalcohol bevatten.

Afhankelijk van de cocktails, vooral de mousserende, wordt de voorkeur gegeven aan roerstaafjes, zodat ze hun consistentie en hun uitzicht niet verliezen.

Zij worden ook gebruikt voor de bereiding van dranken waaraan de ingrediënten één voor één worden toegevoegd. Zo roer je aan het eind van het toevoegen van elk ingrediënt en is het klaar om te consumeren.

Soorten roerstaafjes voor dranken

Soorten roerstaafjes voor dranken

Drinkroerstaafjes behoren tot de belangrijkeelementen in bars en nachtclubs en bestaan in verschillende types.

Elk van hen is vervaardigd met een specifiek doel en een specifiek publiek, zodat het materiaal waarmee zij zijn vervaardigd hen kenmerkt.

Houten roerstaafjes

Houten roerstaafjes voor drank zijn de juisteproducten voor bars en restaurants die een milieuvriendelijke service willen aanbieden.

Deze shakers zijn meestal biologisch afbreekbaar en verliezen hun stijl niet, vooral niet wanneer ze vergezeld gaan van decoratieve elementen zoals stukjes fruit of parapluutjes.

Roerstaafjes van kunststof of methacrylaat

De plastic of methacrylaat roerstaafjes voor dranken hebben de grootste verscheidenheid aan modellen.

Zij zijn resistent, wegwerpbaar en het is gebruikelijk modellen te vinden in verschillende kleuren, maten en vormen.

Deze roerstaafjes zijn meestal niet duur, zodat u in uw zaak verschillende modellen kunt hebben voor elke drank die u serveert.

Metalen roerstaafjes

Metalen roerstaafjes zijn professioneler gereedschap, dus worden ze gehanteerd door de barman in de zaak.

Het zijn zeer goede investeringen vanwege hun duurzaamheid, kwaliteit en het feit dat ze gemakkelijk te wassen zijn voor veelvuldig gebruik.

Fluorescerende roerstaafjes

Last but not least, zijn er de fluorescerende roerstaafjes. Zij dienen als versiering voor drankjes in nachtclubs, concerten en donkere plaatsen.

Aangezien zij met heldere kleuren worden vervaardigd en in het donker gloeien, zijn zij het belangrijkste alternatief als u één of andere nachtpartij gaat aanbieden of de bar in één of andere viering tijdens de nacht zal werken.

Wat zijn de namen voor de drank roerstaaf?

Hoe wordt de drank roerstaaf genoemd?

In sommige winkels worden roerstaafjes vaak verward met mengglazen en andere barproducten.

Om verwarring en de aankoop van het verkeerde product te voorkomen, is het belangrijk te weten onder welke namen u deze artikelen kunt vinden.

Als ze roerstaafjes voor drank verwarren, probeer dan te vragen naar roerstaafjes voor drank, cocktail roerstaafjes, beker roerstaafjes of roerstaafjes.

Kwaliteits drankroerstaafjes voor uw bedrijf

Drankroerstaafjes van hoge kwaliteit voor uw bedrijf

Als u nog steeds geen leverancier hebt om kwaliteitsdrankroerstaafjes voor uw bedrijf te kopen, zal ik u vertellen waar u ze kunt kopen, zonder uw huis te verlaten en tegen de beste prijs op het internet.

Monouso, onze online winkel, heeft een speciale sectie voor roerstaafjes voor drank. Daarin bieden wij u verschillende modellen roerstaafjes, vervaardigd van hout en kunststof

U kunt kiezen tussen houten, witte, zwarte of gekleurde roerstaafjes voor drank. Dit zal een ideaal punt zijn om het uitzicht van de drankjes of cocktails die u serveert aan te vullen.

Wat hun vormen betreft, zijn er sobere modellen en andere leuke, zodat u ze kunt gebruiken naar gelang van de gelegenheid die de klanten vieren en het karakter van de drankjes.

Om u een service van maximaal comfort te bieden, zijn alle bestellingen boven 59 € gratis.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.