fbpx

Hoe doe je SEO voor restaurants?

seo-restaurante-portada

Als uw restaurantdiensten al op het web staan, weet u hoe belangrijk het is om SEO voor restaurants te gebruiken. Dit zijn niets anders dan dynamieken die zich aanpassen aan de algoritmes van de verschillende zoekmachines om de webpositionering te verbeteren.

Het gebruik van de beste SEO-strategieën voor restaurants zal ongetwijfeld het aantal gebruikers op uw website aanzienlijk verhogen. Hierdoor krijgt u een solide aanwezigheid in de netwerken die u in staat stellen het bereik van uw bedrijf uit te breiden.

Voor het positioneren zijn niet altijd programmeurs of de grootste webpaginaspecialisten nodig. Integendeel, met de juiste instructies kunt u de uitgebreide logaritmen van de zoekmachines begrijpen en in uw voordeel gebruiken.

Wilt u weten wat er nodig is om uw restaurant in de top zoekindexen te krijgen? Op MonousoDaarnaast hebben we alle IT-termen en -processen vereenvoudigd om uw positionering op de netwerken te perfectioneren.

Positioneringsstrategie

De meest gebruikte zoekmachine in Spanje is Google, gevolgd door Bing en Yahoo, dus we zullen ons richten op de eerste. Houd er rekening mee dat de formaten per motor verschillen, dus je moet de tijd nemen om ze zorgvuldig te bestuderen; de dynamiek is echter meestal vergelijkbaar in de verschillende zoekmachines, en zijn gebaseerd op:

Trefwoord index (Kewywords)

Door de meest gevraagde woorden te verwerken, weet u wat de behoeften van de gebruikers zijn om hierop te reageren. Om uw restaurant een goede SEO-positionering te geven, moet het gericht zijn op zijn regio en specifieke taal; anders zou de inhoud generiek zijn en verloren gaan onder websites van over de hele wereld.

De instrumenten om de incidentie van woorden en termen in Google te bepalen zijn:

 • Google Search Console.
 • Google Trend.
 • Google Analytics.
 • Google Business.
 • Google Adwords.
 • SEMrush.
 • SEO Quake.
 • SEO Peek.

Social media bereik

Instagram, Facebook en Twitter zijn nu onmisbare hulpmiddelen voor restaurants. Een goede visuele campagne is in staat om uw potentiële klanten verliefd op u te maken, dus u moet zich op dit aspect richten.

Deel elke week nieuwe voorstellen. Nodig gebruikers uit om uw sociale netwerken te delen. Maak doorlopend beoordelingen, zodat de diners degenen zijn die uw bedrijf positioneren. Huur een professionele fotograaf in en geef uw restaurant het beeld dat het verdient.

Gebruik tegelijkertijd de slow-motion voedselvideo’s om uw bedrijf op het net te krijgen. Hoe meer tags en hashtags je kunt krijgen, hoe hoger je hit rate zal zijn.

seo-restaurante

Ervaring van de gebruiker

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat de gebruikerservaring het meest geschikt is voor uw website. Anders zullen zoekmachines u bestraffen en u in de laagste incidentieposities laten staan.

Om dit te doen, moet u de volgende acties uitvoeren:

 • Verminder het aantal woorden.
 • Pas uw portal aan op mobiele telefoons.
 • Gebruik beelden met weinig bronnen, behalve op sociale netwerken.
 • Voeg het menu van uw restaurant toe en houd het up-to-date.
 • Creëer een leveringsdynamiek in uw stad.
 • Implementeer een classificatiesysteem. Google My Business is het meest geschikte platform om uw restaurant te synchroniseren met recensiepagina’s.

Naar aanleiding van onze suggesties kunt u de dynamische SEO gebruiken om uw restaurant op het web te positioneren en de concurrentie te verdringen. In minder dan u denkt, zal uw bedrijf met succes worden geviraliseerd op de netwerken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.