fbpx

Hoe de thuisbezorging in uw restaurant te implementeren

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker dat mensen vanuit hun favoriete restaurant eten bestellen en wachten tot de bezorger aankomt, waardoor ze de tijd van de reis besparen.

Thuisbezorging is een dienst in opkomst en veel restaurants besluiten nu al om de thuisbezorgservice te implementeren om hun klanten toegevoegde waarde te bieden.

Neem nota van deze idee├źn en tips als u overweegt om aan de slag te gaan wanneer deze situatie voorbij is en ons leven weer normaal wordt.

Denkt u aan thuisbezorging in uw restaurant? Bent u niet duidelijk over hoe u dit moet doen? Volgende Monouso In deze rubriek vindt u een korte handleiding met de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden bij de uitvoering van de levering in uw restaurant.

Het idee dat thuisbezorging alleen nog maar voor fastfoodrestaurants of Aziatische restaurants was, is verdwenen, nu is de vraag naar deze bezorgservice in alle soorten van de keuken aan het stijgen.

Als u de levering in uw restaurant wilt implementeren en u weet nog steeds niet zeker hoe u dit moet doen, analyseer dan deze punten, zodat u kunt beoordelen of het een haalbare optie is voor uw bedrijf.

Uitvoering van de levering in uw restaurant

Beheer

Als u denkt aan het implementeren van de thuisbezorgservice, dan heeft u een verantwoordelijke persoon nodig die deze nieuwe dienst optimaal kan beheren. Heeft u dat werknemersprofiel of moet u iemand inhuren?

Daarnaast zult u ook moeten analyseren of de bezorgers deel uitmaken van uw personeel of dat u de dienst wilt uitbesteden. U kunt ervoor kiezen om uw eigen bezorgteam te hebben, maar daarvoor zult u moeten investeren in transportmiddelen en een eigen platform moeten hebben om het goed te kunnen beheren.

Vraag

Voer een marktonderzoek uit om te beoordelen of de vraag naar service aan huis in uw restaurant hoog en dus winstgevend zal zijn voor uw bedrijf.

Als u besluit om de bezorgservice in uw restaurant te implementeren, is het belangrijk dat u altijd rekening houdt met de vraagpieken die zich voordoen, bijvoorbeeld wanneer er voetbalwedstrijden of grote evenementen zijn waar mensen zich thuis verzamelen en de trend is om thuis eten te bestellen.

Afhaalpakketten

Het is essentieel dat u zorg draagt voor de presentatie van het voedsel dat bij uw klanten thuis aankomt, aangezien dit een aspect is dat veel punten in uw voordeel kan toevoegen of juist afbreuk kan doen aan de waarde van uw restaurant.

Kies altijd voor een goede kwaliteit meeneemcontainers die geschikt zijn voor het soort voedsel en een goede verpakking hebben. Overweeg bijvoorbeeld om het logo van uw restaurant op te nemen. Er zijn vele soorten meeneemverpakkingen voor levensmiddelen, waarvan de hoogwaardige en resistente ecologische verpakkingen de belangrijkste zijn.

  • Kunststofverpakking
  • FOAM-verpakking
  • Kartonnen verpakking
  • Verpakking van suikerriet
  • PLA-ma├»szetmeelverpakking
  • Aluminium containers

Marketing

 

Marketing is overal, dus vergeet niet om het op te nemen in de foodservice om er te komen. Hiermee bedoelen we dat, als u er uiteindelijk voor kiest om deze dienst op te nemen, u deze kunt adverteren op uw sociale netwerken, blog, offline marketing… en u kunt ook informatieve flyers opnemen elke keer dat u een thuisbezorging doet.

We hopen dat deze idee├źn u zullen helpen om de thuisbezorging in uw restaurant te implementeren. En vergeet niet dat u op onze Monouso website wegwerpverpakkingen voor levensmiddelen kunt kopen tegen de beste prijs. Wij wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.