fbpx

Het spel van alle partijen: maak kennis met Bierpong

beer-pong-portada

Heb je je ooit afgevraagd wat die typisch Amerikaanse bril in de films is? Dat is Bier Pong. Dit spel is perfect om uw vergaderingen, feesten en partijen te verlevendigen, of gewoon om een goede tijd te hebben onder vrienden.

Het heeft een paar eenvoudige en gemakkelijk te onthouden regels. Bovendien heb je maar een paar pingpongballen nodig, een tafel, een paar glazen, en om te spelen!

Wil je meer weten over Bierpong? Lees dan verder en ontdek een geweldige nieuwe hobby voor de lol, ben je er klaar voor?

Wat je nodig hebt om te beginnen

Bierpong materiaal is vrij goedkoop. Je kunt ze zelfs overal krijgen. Praktisch, is het niet? Laten we eens kijken wat er nodig is om te beginnen:

  • Het eerste wat je moet doen is een paar Amerikaanse rode glazen kopen.
  • Daarna moet je wat pingpongballen halen. Het is aan te raden om hetzelfde aantal ballen en kopjes te krijgen (tenzij je besluit om een andere dynamiek te creëren)
  • U kunt een speciaal voor het spel ontworpen tafel gebruiken, maar dit is slechts optioneel. Je bent vrij om te gebruiken wat je maar wilt, je ervaring zal nog steeds geweldig zijn.
  • Een goede ruimte doet geen pijn. Bierpong zal altijd hand in hand gaan met een feestje of bijeenkomst, maar het kan een beetje schandalig worden. Niet zo’n goed idee voor een drukke bar, hè?

beer-pong

Hoe speel je het?

Ieders favoriete spel is ofwel single ofwel pair duels. Deze zijn gebaseerd op het elimineren van de Amerikaanse bril van de tegenpartij. Deze bekers moeten wat bier (of andere drank) bevatten om te stabiliseren.

Houd er rekening mee dat er geen vaste regels zijn, dus het aantal beurten en worpen kan variëren wanneer het u uitkomt.

Om de bekers te verwijderen, moet je een van de ballen in de beker van het andere team stuiteren. Meestal zijn de spelers het eens over één tot twee worpen per ronde, maar simultane worpen zijn ook een goede keuze.

Wanneer een bal in een beker komt, moet deze van de tafel verwijderd worden om de telling vrij te houden.

Afhankelijk van de modus kan het spel eindigen in een gelijkspel. In deze gevallen kunt u plotselinge doodsduels uitvoeren om de winnaar te bepalen.

Voordelen

Bierpong heeft verschillende punten op zijn naam staan als het gaat om bijvoorbeeld het verbeteren van de wedstrijddag:

  • Het is uiterst veelzijdig en dynamisch.
  • Je zult urenlang spelen zonder het te beseffen.
  • Het kan je redden van een slecht feestje. Als je feestje niet gaat zoals gepland, kan dit in slechts enkele minuten veranderen.
  • Iedereen kan spelen, zolang ze maar de Amerikaanse bril hebben.

Van Monouso we raden u aan om voorzichtig te zijn met overtollige alcohol. Zolang je dit in gedachten houdt, zullen je feesten geweldig gaan. Weet je, als je op zoek bent naar een nieuwe activiteit om je vergaderingen op te fleuren, dan is Bierpong zonder twijfel je beste keuze. Geniet ervan!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.