fbpx

Heerlijke verfrissende zomerhapjes

Het is officieel zomer en dat betekent dat we de beste zomerse hapjes gaan serveren. Blijft u en ontdekt u enkele heerlijke en verfrissende ideeën om uw dag op te vrolijken? Het is zomer: tijd voor ijs, slushies, zwembad en zon, en niets is aantrekkelijker dan zoeten met een glas horchata, een citroenslush, een fruitsalade… mmm, onze mond is aan het besproeien. Schrijf deze ideeën op

Horchata met scheten

Kan er een meer Valenciaanse en traditionele snack zijn? We houden van deze combinatie, vooral wanneer we kunnen genieten van een rijke tigernutmelk, vergezeld van de klassieke fartons. We wedden voor de presentatie van de horchata in kartonnen bekers voor koude dranken omdat ze speciaal gemaakt zijn om de temperatuur te weerstaan.

Bovendien kunt u met dit soort wegwerpbekers rondlopen met uw frisdrank zonder dat u bang hoeft te zijn voor morsen, smelten of vlekken. Geloof ons als we u vertellen dat ze de meest comfortabele manier zijn om uw verfrissende drank te dragen en om te gaan met overdreven warme dagen tijdens het lopen naar huis of naar het werk.

Vruchtensalade

Als u van fruit houdt, is een van onze favoriete opties het genieten van een fruitsalade vol vitaminen, mineralen en antioxidanten die ons lichaam verzorgen en ons vullen met smaak en frisheid. Je kunt het rustig opeten bij pLA-maïszetmeelcontainersbijvoorbeeld. Ze zijn milieuvriendelijk en bovendien zeer comfortabel en veilig.

Smoothie

Wat een genot! Het is al een paar jaar geleden dat er smoothies in ons leven kwamen en het lijkt erop dat ze hier blijven. Deze fruitsmoothies zitten vol met vitaminen, smaak en veel kleur. Ze zijn het perfecte tussendoortje om in de zomer af te koelen. Dankzij hun kleur, kunnen we ze dragen in pET plastic bekers met deksels met een gat voor een rietje. Ideaal!

Zelfgemaakte taart

Winter-, herfst-, lente- en zomerdesserts… de zelfgemaakte taart is een wonder op elk moment van het jaar en u kunt hem vergezellen met een glas meringue melk of melk met kaneel en citroen. Durft u het thuis te maken? U kunt gebruik maken van houten bakplaten y kartonnen bakplaten.

Als u uiteindelijk besluit om het thuis te doen, raden wij u aan om ons artikel te lezen Hoe voorkom je dat de taart aan de mal blijft plakken? We raden u aan om al deze ideeën uit te proberen om in de zomer te genieten van heerlijke hapjes. Tot ziens!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.