fbpx

Handreinigingsgel: waarom ruiken sommige handen?

Gel desinfectante de manos: ¿por qué algunos huelen mal?

Het gebruik van handdesinfecterende gel kent twee stadia: voor en na de sanitaire pandemie die door Covid-19 werd ontketend.

Vóór 2020 werden mensen die handreinigers gebruikten, gezien als pretentieus of fanatiek over netheid.

Vanaf het begin van het jaar tot nu toe zijn we fanatiek geworden in het wassen van onze handen. Zonder twijfel, een van de maatregelen die, samen met het masker, helpt bij het afremmen van het coronavirus.

Te midden van deze razernij om de handen schoon te houden, zijn we effectieve, neppe handreinigingsvloeistoffen tegengekomen en sommige met zeer onaangename geuren.

Hieronder vindt u de redenen waarom sommige presentaties van handreinigingsgel zo slecht ruiken, wat zijn de meest effectieve presentaties en welke tekens we moeten identificeren om te weten welke niets met uw handen doen.

Waarom ruikt je handdesinfecterende gel slecht?

¿Por qué tu gel desinfectante de manos huele mal?

Op de schappen van de winkel schitteren nu de hand gels als sterproducten, sniet iedereen is echter zo effectief als ze beloven en maakt gebruik van de huidige situatie om hun omzet te verhogen.

De enige manier waarop een handdesinfecterende vloeistof effectief kan zijn tegen Covid-19 is door alcohol te bevatten in de formule, in een concentratie van meer dan 60%.

Veel gels bereiken die concentratie niet of “vergeten” alcohol in hun ingrediënten op te nemen. Daarom zijn veel van deze producten niet meer dan een aangename geur.

Later zullen we je wat informatie geven zodat je niet bedrogen wordt met dit soort praktijken, maar laten we nu eens kijken naar de reden van de slechte geur van sommige van de handreinigers.

Nou, zoals we u hebben verteld, economische beslissingen zijn privé in dit soort zaken. Daarom heeft de gel die je vanmorgen gebruikte zo’n walgelijke geur.

Voor de vervaardiging van deze producten wordt gedenatureerde, ongefilterde ethanol gebruikt. Dit type ethanol wordt onder andere verkregen uit suikerriet en maïs Omdat het een product is met deze kenmerken, is de productie ervan economischer.

Gedenatureerde alcohol is een product met een grote giftige kracht. Bovendien heeft het een misselijkmakende geur, die zelfs voor de sterkste magen walgelijk is.

Is het gebruik van gel handreiniger efficiënt?

Utilizar gel desinfectante de manos ¿Es eficiente?

Vanaf het begin van de pandemie werd ons verteld dat een van de preventieve maatregelen was om onze handen te wassen met water en zeep voor meer dan 20 seconden Maar hoe kunnen we dit ritueel uitvoeren als we geen water of zeep hebben? Dat is waar vloeibare handreiniger in het spel komt.

Een goede hoeveelheid van een kwaliteitsgel zorgt voor de eliminatie van eventuele virussen of bacteriën uit uw handen Om het juiste gebruik van uw handreiniger te garanderen, bieden wij u de volgende gebruikstips aan.

Meer betekent niet effectiever

We weten niet echt waarom, maar als we iets willen dat er goed uitziet, gebruiken we meestal het product dat nodig is om het er te krijgen Hetzelfde geldt voor gel-handontsmettingsmiddel. We willen onze handen reinigen en we gebruiken veel handreiniger.

De aanbevolen hoeveelheid moet in verhouding staan tot de vloeibare zeep die u gebruikt om uw handen te wassen. Niet meer en niet minder.

Gel vervangt geen water

Om de strijd tegen het coronavirus op het gebied van efficiëntie te behouden, zijn duidelijke en precieze maatregelen nodig.

U moet begrijpen dat handdesinfectiemiddel preventief moet worden gebruikt als u geen toegang hebt tot zeep en water De beste manier om gevaar uit uw hand te verwijderen is met water en zeep. Ontsmettingsmiddel is alleen in de bovengenoemde gevallen.

Alles wat teveel is, is schadelijk

Als we de grenzen niet kennen, hebben we de neiging om gekwetst te worden Door het gebruik van de overtollige desinfecterende gel kunt u de huid van uw handen uitdrogen, wat kan leiden tot scheurtjes en mogelijke wonden.

Bovendien kan het veranderen van de natuurlijke bacteriële flora op uw handen een ongewenste onbalans veroorzaken.

Laat het drogen

Wanneer u uw handreinigingsgel moet gebruiken, moet u deze laten drogenwerk de hele tijd door als u op de computer schrijft of andere zaken aanraakt. Vergeet niet dat gel, terwijl het misschien onbeduidend lijkt, een chemische stof is die sommige oppervlakken zou kunnen aantasten.

Raak geen andere delen van uw lichaam of voorwerpen aan totdat het volledig droog is

Het is niet waterdicht

De handreinigingsgel is een zeer effectieve chemische stof om elke dreiging van Covid-19 te elimineren Dat betekent niet dat het efficiënt is

Regelmatig en grondig handen wassen is de handeling die u de meeste zekerheid geeft.

Schone handen, ga je weer iets aanraken?

Sommige mensen stappen op het openbaar vervoer of raken een deurknop aan, halen de gel uit hun zak om hun hand te desinfecteren, raken een ander oppervlak aan en krassen in hun oog. Dat is een totale vergissing.

Het beste is dat je na het desinfecteren van je handen geen ander oppervlak aanraakt omdat je dan weer blootgesteld kan worden aan het virus.

Wat kan er gedaan worden? Maak je handen schoon als je weggaat. Als u uit de bus stapt of uit de metro, gebruik dan de handdesinfecterende vloeistof en elimineer elke bedreiging.

Breng ze aan op kinderen

De laatste fout die je maakt bij het gebruik van handreinigers is dat je niet begrijpt dat het een chemische stof is.

Minderjarigen mogen het desinfectiemiddel niet zelf toedienen. Elke dosis moet worden toegediend door een volwassene, die ook zal controleren of het correct wordt toegepast en naar verwachting zal drogen.

Bescherm uzelf tegen coronavirus met superieure producten

Protégete del coronavirus con productos de calidad superior

In Monouso als je een kind bent, hebben we de producten die je nodig hebt om je veilig te houden tot deze hele nachtmerrie voorbij is Het eerste product is een handreinigingsgel met een alcoholconcentratie van 70% en pH 7. Saniseer je handen zonder ze te kwetsen.

Bovendien is de wegwerphandschoenen effectiever om uw handen te beschermen, vooral wanneer u zich op plaatsen met een hoog risico bevindt, zoals een markt Onder de beschikbare producten zijn latex handschoenen, polyethyleen wegwerpplastic, vinyl en nitril Om het gebruik van onze handschoenen te vergemakkelijken, hebben we modellen met of zonder talkpoeder, zodat u ze kunt kopen wanneer het u uitkomt.

Tot slot nodigen wij u uit om onze wegwerpmaskers van Monouso We hebben een breed scala aan beschermingsmaskers: eenvoudig papier, blauw of wit polypropyleen, met FFP2-ventiel, rechthoekig met rubber, drievoudige laag, onder andere modellen.

Allemaal gefabriceerd met gecertificeerde materialen om maximale veiligheid tijdens het gebruik te garanderen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.