fbpx

Grote Halloween Kostuum Ideeën 2020

Grandes ideas de disfraces Halloween 2020

Dit jaar is een eng jaar geweest, dus we hebben veel mogelijkheden om ons te verkleden voor Halloween , de dichtstbijzijnde datum die we – op verantwoorde wijze – zullen proberen te vieren.

Het idee is om onszelf opnieuw uit te vinden en originele Halloweenkostuums te hebben, die ons in staat stellen ons te kleden zonder honderden euro’s te hoeven investeren.

Hieronder, gerangschikt om het leven gemakkelijker te maken, vindt u kostuums voor koppels, kinderen, familie, groepen en originele kostuums om ieders ogen te veroveren.

Sommige kun je zelf maken, waarbij je een aantal kledingstukken die je thuis hebt, samenvoegt, een aantal kleintjes maakt en een geweldige make-up toevoegt.

In het geval dat u een Halloweenfeest organiseert voor uw dierbaren -in de veiligheid van uw huis- vindt u aan het einde de beste tips.

Halloween kostuums voor koppels

Disfraces Halloween para parejas

Halloween kostuums in paren behoren tot de beste ideeën voor het doorbrengen van Halloween.

Dat oude kostuum dat je in je kast hebt of de jurk die wit was en nu geel is, kun je in eenvoudige stappen maken.

Tot de meest gebruikte opties behoren koppels kostuums van vampiers, demonen, duivels, spookvrienden, zombies, killer clowns, schoolkinderen uit de hel, heksen, onder andere.

Halloweenkostuum voor kinderen

Disfraz Halloween para niños

Kinderen zijn de belangrijkste reden voor deze feesten en door hen – zeker – kunnen we een feestje houden dat ons gezond houdt op het einde.

Er zijn veel Halloween-kostuumideeën voor kinderen, van eenvoudige ideeën die u thuis kunt maken tot uitgebreide ideeën die u met een kleine investering kunt kopen.

Personages uit films, series, horrorverhalen, mythen; dit zijn enkele van de -onfeilbare- bronnen waar je naartoe kunt gaan om het Halloweenkostuum van je kinderen te selecteren.

Hier ben je: Dracula, killer clown, Joker, mama, zombie, piraat, heks, vogelverschrikker, pompoen, spook; een van de meest traditionele voor deze tijd van het jaar.

Voordat u investeert of een kostuum maakt, vraagt u uw kleintje of hij of zij het idee leuk vindt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u hem/haar op de dag van de viering gelukkig maakt.

Verberg je hele familie voor Halloween..

Disfraza a toda tu familia para Halloween

Als we het hebben over Halloween kostuums voor de familie, is de eerste bron om te gaan voor de klassieke families die we vinden in films en tv-shows.

Sla in die zin de familie Monster en de Adams over als de meest klassieke Halloween-families ter wereld.

Dat zijn echter niet de enige opties. Je hebt ook The Simpsons, The Incredibles, Star Wars, Beetlejuice, Nightmare Before Christmas; opties waarmee je een leuke familie Halloween kunt doorbrengen.

Maar dit zijn niet de enige Halloween kostuumvariaties die je voor je gezin hebt. U kunt ook de Game of Thrones-families nabootsen, een familie van zombies zijn, enz.

Groep Halloween kostuums

¿Festejaras en grupo? Aquí tienes disfraces Halloween para grupo

De varianten van de Halloween-groepskostuums zijn zeer breed. Je hoeft alleen maar te zoeken naar het motief dat het beste past bij de persoonlijkheid van je vriendengroep en zij kunnen het middelpunt van de belangstelling van het feest worden.

Tot de meest klassieke opties om Halloween in groep te vieren behoren onder andere de Ghostbusters, Star Wars, Clowns, Circus of Terror en Zombies.

U kunt ook de nieuwste series en films in handen krijgen: The Paper House, Vis a Vis, Stranger Things, The Purge en The Walking Dead.

Originele kostuums voor Halloween 2020

Disfraces originales para Halloween 2020

Halloween is niet alleen eng, het is ook een goed moment om onze vindingrijkheid te tonen.

Welke originele kostuumopties hebben we? Eigenlijk zijn het er veel!

Stel je voor dat je, samen met je vrienden, een ingrediënt bent in een heerlijke hamburger. Met deze optie hebben ze een kostuum dat op zichzelf werkt, maar wanneer ze zich verenigen nemen ze een andere dimensie aan.

Hetzelfde kunt u doen met de Parcheesi, Scrabble, fast food combo, sushi, bierdoos, paella, domino’s, kokosnoot eters, kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je moet er gewoon een vinden die makkelijk te maken is en laten we aan het werk gaan!

Als je een feestje gaat geven, dan zal dit Halloween serviesje..

Si una fiesta vas a tener, esta vajilla de Halloween vas a querer

Hoewel we in coronavirustijd zijn, zal het hebben van een feestje slechts een goed idee zijn met twee voorwaarden: het is toegestaan in uw gemeenschap en u heeft de mogelijkheid om de bioveiligheid van uw gasten te garanderen.

In ieder geval is de beste optie om basisveiligheidsmaatregelen te hebben: groepen van weinig mensen en alle bekende, dat iedereen getest wordt om infectie, maskers en hydroalcoholische gel uit te sluiten voor iedereen.

Voortzetting van de veiligheidsmaatregelen, de beste optie is het gebruik van wegwerpservies , nu meer dan ooit, het vermijden van het delen van borden, glazen, bestek of enig ander voorwerp dat een bron van besmetting is.

Daarom presenteren wij u de Halloweenafdeling van Monouso, onze speciaalzaak voor restaurants, hotels en catering.

In de sectie van Disposable Halloween Tableware vindt u alles wat u nodig heeft om uw feestje te maken met de veiligheid die we op dit moment allemaal nodig hebben.

Bovendien ontvangt u, om uw veiligheid te garanderen, na het plaatsen van uw bestelling, deze in het comfort van uw huis of bedrijf 24 uur na de bevestiging.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.