fbpx

GRATIS! Bestel uw ecologische Monouso sticker

banner blog nee

We zijn al vele jaren bij u en zijn gewend geraakt aan het luisteren naar uw behoeften, vooral die van u die moeite hebben om een bedrijf overeind te houden.

Van u allen willen we vandaag de aandacht vestigen op degenen die zich niet alleen inzetten voor uw dromen, maar ook voor duurzame oplossingen. Om deze reden, en om u te helpen uw groene geest aan uw klanten te laten zien, hebben we bij MonoUso onze Premium Ecological Adhesive ontwikkeld.

Dit kleine detail dat we bij u wilden hebben is ontworpen om te pronken op een zichtbare plaats in uw bedrijf, om uw eco-boodschap over te brengen. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook waterdicht en duurzaam, dus het is geschikt voor buitenshuis (om die terrassen te decoreren!).

Hoe komt u aan de Monouso Eco Premium Lijm?

Om deze sticker te krijgen, hoeft u alleen maar een bestelling te plaatsen in Monouso.es en deze aan ons team te vragen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door een e-mail te sturen naar ✅WhatsApp: 910 052 628 (Klik om te schrijven).

Maar pas op! Alleen duurzame producten moeten worden besteld, of ze nu composteerbaar, biologisch afbreekbaar of herbruikbaar zijn. Uiteraard vindt u op onze website gedetailleerde informatie over elk materiaal en het gebruik ervan. Mocht u echter nog vragen hebben, dan helpt het MonoUso team u graag verder en geeft u meer informatie.

Stuur ons een foto van de sticker in uw bedrijf en wij delen deze met u!

Het kan niet anders: we zijn gek op het ontvangen van uw duurzame foto’s en het delen ervan met onze gemeenschap. Je werk is immers iets om over op te scheppen!

Restaurants, bars, chiringuitos, winkels, magazijnen, kantoren… zelfs dierenasiels. We houden van jullie allemaal!

Tot slot weten we dat dit slechts een klein detail is, maar we hopen dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan de bewustwording van een verantwoord en duurzaam gebruik van onze producten, en dat u uw ecologische betrokkenheid met veel enthousiasme kunt aankondigen.

Vraag naar de jouwe!

📞910 052 628
📧[email protected]
✅Whatsapp: 910 052 628

Volg ons op sociale netwerken!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.