fbpx

Gids voor een Kinder Halloweenfeestje

Guía para una fiesta de Halloween para niños

We zijn nog maar een paar dagen verwijderd van het ophangen van de decoraties om onze kinderen Halloweenfeesten te vieren.

Als je nog geen duidelijk plan hebt, ben je op de juiste plaats. In een paar minuten begeleiden we u door de belangrijkste aspecten van

een eng Halloweenfeest voor kinderen te organiseren.

De uitnodigingen, de decoratie en de perfecte muziek behoren tot de belangrijkste aspecten om een enge sfeer te creëren.

Neem nota van elke stap in de gids en neem de tijd om het beste Halloweenfeest voor kinderen ooit te organiseren.

Uitnodigingen: hier begint de angst

Invitaciones: aquí comienza el miedo

Een van de belangrijkste aspecten van het organiseren van een Halloween-feest is het maken van de gastenlijst en zevanaf het eerste moment je grote, enge bedoelingen laten voelen.

Na het vaststellen van de gasten dient u zorg te dragen voor het ontwerp van de uitnodigingen die worden verstuurd.

De kaarten, die fysiek of digitaal kunnen zijn, moeten een Halloween-ontwerp hebben dat de aandacht van de kinderen trekt, zodat ze worden aangemoedigd om het feest bij te wonen.

De uitnodigingen moeten de naam van het kind bevatten, het adres van de plaats waar het feest wordt gehouden, een telefoonnummer, de dresscode en het tijdstip van aankomst en vertrek.

Het is belangrijk dat de ouders van het kind u laten weten of hun kind speciale voedingsbehoeften of voedselallergieën heeft.

Vraag hen om de aanwezigheid te bevestigen. Zo weet u hoeveel kinderen er op het feest komen, welk voedsel u moet vermijden in de snacks die u bereidt en de juiste hoeveelheid voedsel.

Versier uw kinderen Halloween feestje

Decora tu fiesta de Halloween infantil

De volgende stap in onze gids is de aankleding van uw Halloweenfeest.

Het is noodzakelijk om een ruime plaats te hebben waar je de mogelijkheid hebt om elk van de elementen die je hebt gekocht te plaatsen om het feest te versieren.

Voordat u begint met het ophangen van de decoraties, kijkt u eerst naar de ruimte die u heeft en de plaatsen waar u de decoraties kunt neerzetten, zoals tafels, lampen, ramen en muren.

Je kunt nepspinnenwebben aan de lampen hangen, je kunt gesneden pompoenen op de ramen zetten, je kunt monstermaskers aan de muur hangen, vergeet niet de ruimtes op te vullen met zwarte en oranje ballonnen.

U kunt ook slingers ontwerpen met pompoen-, vleermuis- of zombiemotieven om de tafels en het plafond te versieren.

Een andere versiering die je aan het feest kunt toevoegen is het bedekken van de stoelen met witte lakens om te doen alsof het geesten zijn.

Vergeet niet dat dit een Halloween-themafeest voor kinderen is, dus koop of maak de meest in het oog springende en enge versieringen, maar maak ze niet eng voor kinderen. Het idee is om plezier te hebben.

Halloweenfeest snoep en snacks

Dulces y aperitivos para fiesta de Halloween

Als aanvulling op de aankleding van het feest moet ookde presentatie van het eten dat u serveert een hoofdrol spelen.

Kook voorgerechten die naar de smaak van kinderen en volwassenen zijn. Het biedt ook zoete en hartige opties.

Onder de zoute opties kunt u zombie gehaktballen bereiden, dat wil zeggen gehaktballen die bedekt zijn met stroken bladerdeeg om het verband van de mummies en de ogen te simuleren, gemaakt met gesneden olijven.

Een ander alternatief is de champignonogen, dat zijn de hoofden van champignons gevuld met kaas en versierd met kleine reepjes rode peper om de aderen en plakken zwarte olijven te simuleren.

Het recept voor de ogen kan ook worden geprobeerd met gekookte eieren gevuld met guacamole, die net zo lekker en opvallend zijn voor kinderen.

Een van de dingen waar veel kinderen dol op zijn, is pizza. Zo kunt u het recept een beetje veranderen om botten van het deeg te maken, ze te bakken met mozzarella-kaas erop en ze te dopen in de tomatensaus.

Welke recepten je ook bereidt voor het enge Halloweenfeest, voeg altijd een aantal leuke enge details toe.

Hoe maak je Halloween-pompoenen?

Cómo hacer calabazas de Halloween

De traditioneel versierde pompoenen zijn een klassieker van het Halloweenfeest, dus ze kunnen niet ontbreken op uw feestje eind oktober.

Als je niet weet hoe je Halloween-pompoenen moet maken, let dan op de eenvoudige stappen die je moet volgen.

Koop een pompoen die oranje is en de vorm heeft van een film.

Als je thuiskomt, neem dan een mes en verwijder de bovenkant van de pompoen om de zaden en het vruchtvlees binnenin te verwijderen.

Als het van binnen schoon is, is het tijd om het gezicht van de pompoen te gaan ontwerpen. Teken de contouren van de ogen en de mond die u verkiest en snijd met een mes om het overschot te verwijderen.

U kunt de vorm van de ogen en de mondafdrukken om ongelooflijke ontwerpen te maken voor het Halloweenfeest van uw kinderen.

Plaats je enge pompoen als onderdeel van de decoratie en steek er een zaklamp of kaars in om het enger te maken.

Muziek voor Halloween met kinderen

Música para Halloween con niños

Muziek is ook essentieel voor kinderen om te dansen en willen zo’n ongelooflijk Halloweenfeest voor het komende jaar.

U kunt speciale kinderliedjes plaatsen voor Halloween, de soundtrack van films of series zoals “Nightmare Before Christmas”, “Hotel Transylvania”, “The Adams Family” of “Ghostbusters”.

Ook enkele grappige liedjes zoals “Chumba la cachumba”, waarmee je dynamische spelletjes kunt maken met de kinderen.

Een beetje geschiedenis. Waar komt Halloween vandaan?

De dónde viene Halloween

Veel mensen organiseren een Halloweenfeest, maar weinigen weten wat de oorsprong is van deze griezelige vakantie.

Halloween was een speciale datum voor de Keltische stammen, die de komst van het nieuwe jaar vierden op 1 november.

In de nacht van 31 oktober kwamenmensen die deel uitmaakten van Keltische stammen bijeen om vuur te stoken en de huiden van geofferde dieren te dragen.

Beide rituelen werden uitgevoerd om de geesten en heksen af te weren, waarvan men dacht dat ze tijdens die nacht “de nacht van Samhain” zouden komen.

Bovendien lieten mensen eten en snoep voor hen achter om te voorkomen dat de geesten de families zouden vervloeken. Uit deze traditie is de bekende “trick-or-treating” ontstaan.

Uiteindelijk kwam de traditie in het midden van de 19e eeuw via de Ierse gemeenschappen naar de Verenigde Staten en verspreidde zich over de hele wereld.

Alles wat je nodig hebt voor je Halloweenfeest

Todos lo que necesitas para tu fiesta de Halloween

Om een perfecte avond te hebben, moeten de gerechten inspelen op het thema van het feest. In de virtuele winkel van Monouso vindt u een verscheidenheid aan producten voor uw Halloweenfeest.

In een reeks van zwarte en oranje kleuren die verwijzen naar Halloween, heeft u een hele catalogus van wegwerpservies waar u uit kunt kiezen.

In de sectie Wegwerpservies voor Halloween vindt u glazen, borden, bekers, rietjes, kannen en bestek die u gemakkelijkkunt weggooien of wassen voor een toekomstig feest.

Het beste is dat wanneer u uw bestelling plaatst, de producten direct op het adres van het feest aankomen en u meer tijd heeft om de decoratie er geweldig uit te laten zien.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.