fbpx

Gerolde rand

descubre más sobre los envases con borde enrollado

Glazen met een gerolde rand worden steeds populairder in de horeca. Dit is te danken aan de vele voordelen die ze bieden, zoals gemak, aantrekkelijkheid en veiligheid om het morsen van vloeistoffen te voorkomen.

Wij nodigen u uit om meer te weten te komen over deze glazen:

Wat is een rolrand en in welke producten komt deze voor?

Het is een variant die aanwezig is in het bovenste uiteinde of de tuit van veel glazen. Het is een opgevulde rand die het de eters gemakkelijker maakt de vloeistof in het glas door te slikken.

Deze gerolde randen zijn de laatste jaren populair geworden in de sector van de verpakkingsmarketing. Dit komt omdat het niet alleen het drinken van een drank gemakkelijker maakt, maar ook de algemene esthetiek van de verpakking verbetert.

De rolrand is te vinden op verschillende soorten verpakkingen die bedoeld zijn om in contact te komen met dranken. Dit betekent dat hij vaak voorkomt op zowel warme als koude drankverpakkingen, omdat hij voor beide omstandigheden geschikt is.

Bovendien zijn bekers met een gerolde rand te vinden in verschillende presentaties. Dat betekent dat u ze kunt vinden in verschillende maten, kleuren en productiematerialen, waarbij de meest prominente de rolrandbekers van duurzame materialen zijn.

Deze zijn het meest populair in winkels zoals Monouso, omdat ze gegarandeerd zeer duurzaam zijn. Zozeer zelfs dat je er zowel warme als koude dranken in kunt bewaren en dus maximale kwaliteit aan het diner kunt bieden.

Voordelen van de gerolde rand op glazen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor glazen met een gerolde rand:

  • Het is een comfortabelere rand voor het drinken van warme en koude dranken, waardoor de drinkervaring van de klant wordt verbeterd.
  • Ze springen meer in het oog dan glazen met een traditionele rand.
  • Ze voorkomen het morsen van dranken, wat zo vaak voorkomt bij kinderen en oudere eters, wat een onmiskenbaar pluspunt is.
  • Containers met gerolde randen zijn goedkoop, dus u hoeft niet meer geld te investeren dan verwacht.

Meer informatie vindt u in ons Horeca Woordenboek.

Veelgestelde vragen

Wat is de gerolde rand op glazen?

Dit is een uniek ontwerp op de rand van de bekers in een gedempte vorm. Het is goed ontvangen in de levensmiddelenindustrie omdat klanten hun favoriete dranken gemakkelijker drinken uit bekers met een dergelijke rand.

Waarvoor dient de rolrand?

De gerolde rand vergemakkelijkt de consumptie van warme en koude dranken en voorkomt morsen. Bovendien maakt het unieke ontwerp de containers opvallend.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.