fbpx

Gepersonaliseerde papieren zakken voor uw bedrijf

favicon-monouso

Kerstmis komt eraan, en daarmee, winkelen. Geheime Kerstman, de Drie Koningen… mensen gaan de straat op en geven veel meer geld uit aan boodschappen en cadeaus dan in welke andere tijd van het jaar dan ook. We lopen door de straten en het enige wat we zien zijn mensen met tassen vol cadeautjes. We weten niet wat iedereen heeft gekocht, maar wat we wel zien is waar ze hebben gekocht dankzij de tassen die ze bij zich hebben. En dat is waar we heen wilden Tassen zijn essentieel voor het bedrijfslevenEn nog meer in deze tijd van het jaar, waarin we allemaal de straat op gaan om te winkelen.

Er zijn vele soorten tassen, afhankelijk van de grootte, het materiaal of de kleur, maar wat we echt over hebben is met het logo van uw bedrijf. Laten we beginnen met het materiaal. Er zijn veel materialen voor zakelijke tassen, maar we houden het om vele redenen zeker bij papieren tassen

 • Papieren zakken zijn het beste voor het behoud van het milieu. Ze vertragen de CO2-uitstoot door de uitstoot van koolstofdioxide te absorberen.
 • De papierindustrie draagt bij aan de herbebossing van bossen.
 • Deze zakken zijn recycleerbaar, biologisch afbreekbaar en herbruikbaar.
 • Een geweldig reclamemiddel.

Als we eenmaal duidelijk het materiaal hebben dat we willen, zal de tweede optie de kleur zijn. U kunt de kleur van uw merkimago kiezen, omdat de meeste van ons de kleuren aan de bedrijven relateren. Maar als dit niet het geval is, zijn er vele manieren om de kleur te bepalen. Zoals we al hebben gezegd, is het kerstfeest een tijd waarin veel cadeaus worden gegeven, en de kleur die met kerstmis wordt geïdentificeerd is rood. We kunnen van deze tijd gebruik maken om een aantal speciale tassen te maken. Zelfs als we het hele jaar door dezelfde tassen hebben, waarom zouden we niet profiteren van de belangrijke data om speciale tassen te maken? Uw klanten zullen het geweldig vinden.

Als uw bedrijf een zeer representatieve kleur heeft, zou het ideaal zijn om papieren zakken van die kleur te hebben, zodat de kleur snel wordt geassocieerd met uw merk. Als dat niet het geval is, moet u rekening houden met uw producten, maar vooral met het soort klanten. We geven u de volgende aanbevelingen.

 • Als uw producten uniek zijn voor zowel mannen als vrouwen kunt u kiezen voor het blauw of zwart als het voor mannen is of het roze of paars voor vrouwen, omdat dit de kleuren zijn die er het meest mee geassocieerd worden
 • Je kunt het ook doen volgens de sensaties. Groen geeft hoop, rode passie en vitaliteit, wit een minimalistische stijl en eenvoud, oranje wordt geassocieerd met jeugd, zilver en zwart, zoals we al hebben gezegd wordt geassocieerd met het mannelijk geslacht en elegantie en roze met vrouwelijkheid en verfijning.
 • En tot slot kunt u, zoals we in het vorige bericht al opmerkten, speciale tassen maken voor speciale campagnes, zoals die voor Kerstmis.

We hebben toch al duidelijk de kleur die we willen voor onze tassen? We gaan door, want er is nog veel meer om ervoor te zorgen dat we de perfecte papieren zakken hebben.

Grootte is belangrijk en daarom moeten we het perfecte papieren zakformaat voor onze producten hebben. Het komt altijd van pas tassen met handvattenHet meest comfortabel voor onze klanten, maar altijd met kennis van zaken. We kunnen geen grote tas geven als we iets kleins of andersom moeten bewaren.

Als onze producten zeer verschillend van grootte zijn zou het ideaal zijn om verschillende maten tassen te hebben zodat u niet zou verliezen en veel comfortabeler is voor de klanten.

Het is erg belangrijk om na te denken over onze producten omdat in Eenmalig gebruik we hebben veel maatregelen, zodat ze perfect aan te passen aan hen, al meer langwerpig, vierkant, hoger of kleiner.

Papieren zakken zijn niet alleen de typische tweehandtas die we in de meeste winkels krijgen. Er zijn papieren zakken die zijn aangepast aan elk type product en elk type bedrijf. Hoewel we ons in het vorige bericht concentreerden op de papieren zakken met handvatten, willen we u vandaag de dag alle soorten papieren zakken vertellen die Monouso heeft, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past.

 • Papieren zakken met handvatten. Dit zijn degene waar we het over hadden in de vorige inzending, maar we vertellen je alles. U kunt kiezen uit vele kleuren, en ze zijn beschikbaar in vele kleuren.
 • Papieren zakken zonder handvatten. Ook in vele formaten en meestal in bruin kraftpapier of wit en bruin papier.
 • Cadeaupapier enveloppen. Veel kleuren en vele maten voor het inpakken van geschenken. Een geweldig idee is om enveloppen te hebben in combinatie met handvatzakken.
 • Bakkerij papieren zakken. In hun verschillende maten zijn ze ideaal voor verschillende voedingsmiddelen. Van papieren zakken met het perfecte formaat voor broden, tot zakken voor elk soort bakkerij. U kunt kiezen tussen verschillende soorten afdrukken of gewoon als u dat liever hebt.
 • Papieren zakken voor fruit. Ideaal voor elke fruitwinkel, zodat klanten alle soorten groenten en fruit kunnen bewaren. Aangezien er verschillende maten zijn kunt u kiezen afhankelijk van de aankoop van elke persoon en zult u ook blij zijn met de bedrukking van deze tassen.
 • Papieren zakken voor churros. Iets heel onaangenaams als we een product met vet als de churros of een bakkerijproduct kopen, is dat het vet de zakken overstijgt en we uiteindelijk bevlekt raken. Daar zijn deze anti-vetzakken voor.
 • Papieren zakken voor hamburgers. We veranderen van sector en gaan naar de hamburgerwinkels. Ideale wikkels om de hamburgers te serveren, het beste van alles, zonder twijfel zijn ze anti-vet en onze klanten zullen niet bevlekt raken. Er zijn, open, gesloten en met een grote verscheidenheid aan prints en kleuren, kies degene die het beste past bij uw plaats.
 • Papieren broodzakken. Hetzelfde als hierboven voor broodjes. Perfecte zakken om de broodjes in uw bedrijf te serveren met de perfecte afmetingen van uw broodje. Je hebt ze ook beschikbaar met prints of gewoon.
 • Papieren zakken anti-vetfriet. Om de broodjes- of hamburgerkaart af te maken zijn de frietjes ideaal. En hier heb je de grootste verscheidenheid aan tassen. Onder de eenvoudige papieren kegels, meer uitgewerkte kegels in het geval dat de aardappelen saus hebben, of enveloppen met prints die passen bij de broodjes of hamburgers. Punt in het voordeel, dat je geen vlekken maakt omdat ze vetvrij zijn.

Papieren zakken zijn zeker de beste keuze die we kunnen maken. We hebben u in de vorige inzendingen al genoeg argumenten gegeven om dit soort materiaal voor uw tassen te kiezen. Vandaag willen we het hebben over het soort papier dat de meeste van onze tassen gebruiken en het is kraftpapier, weet je wat het is?

Kraftpapierzakken zijn gemaakt van houtpulp. In Spanje kennen we het als bruin papier, en vroeger werd het gebruikt om vlees te verpakken in slagerijen. Het is een zeer resistent papier dat wordt gebruikt voor vele winkels, bijvoorbeeld supermarkten of apotheken

Kraftpapier is bruin, maar tegenwoordig kunnen we ze in elke kleur vinden dankzij een pasta die gebruikt wordt. Op onze pagina van monouso.es kunt u alle kleuren zien die beschikbaar zijn in dit type papier. Onthoud de kleuren die we aanraden voor elk bedrijf en elk publiek wanneer u papieren zakken voor uw bedrijf wilt kopen.

Iets wat je ook moet weten over kraftpapierzakken is het gewicht. We kunnen verschillende types vinden variërend van 20gr. tot 100gr. Degenen die minder gewicht nodig hebben, worden bijvoorbeeld gebruikt voor cadeauverpakkingen. Wanneer ons bedrijf voedsel is, zoals een steakhouse of een hamburgerrestaurant, zullen kraftpapierzakken een veel hoger gramgewicht nodig hebben omdat ze de klanten geen vlekken laten maken bij het vasthouden van de olie uit het voedsel.

Tot slot kunt u kraft papieren zakken vinden in vele maten en modellen, dat wil zeggen dat u ze zowel met als zonder handvatten kunt vinden, aangepast aan verschillende soorten voedsel en ook in verschillende maten voor elk van hen. Monouso past zich aan de behoeften van de klant aan en heeft daarom een grote verscheidenheid aan papieren zakken. U hoeft alleen maar hun website in te voeren en te kijken welke het beste bij u past.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.