fbpx

Geniet van de zomerdrank met de slushie rietjes

pajitas-granizados-portada

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je slushie een speciaal tintje kunt geven? Het antwoord zal je misschien verbazen: slushie strootjes.

Maar waarom zijn deze producten zo bijzonder? Hoewel ze vrij eenvoudig zijn, kunnen ze vreugde en kleur brengen in je slushies. Zo kunt u zich onderscheiden van de concurrentie met een meer in het oog springende en boeiende service.

Aan de andere kant zijn gewone rietjes niet geschikt voor deze drankjes. Hun smalle en lange metingen zijn problematisch, dus ze dwingen klanten om het ijs te laten smelten. Dit vermindert de kwaliteit van uw voorbereidingen aanzienlijk en kan zelfs uw klantenkring vervreemden.

Wil je ontdekken hoe je het beste van slushie strootjes kunt maken? Bij Monouso geven we u graag advies over hoe u van dit eenvoudige product een belangrijke aanvulling op uw bedrijf kunt maken – lees hieronder meer over hen!

Rechte rietjes: waarom zijn ze beter voor slushies?

Is het je ooit opgevallen hoe moeilijk het is om een slushie te drinken met een gebogen rietje? Door het ijs in deze drankjes kunnen ze niet erg snel reizen, dus het beste is om de rietjes recht, breed en kleiner te maken.

Op deze manier zullen klanten het niet moeilijk hebben om van hun drankje te genieten. Integendeel, misschien is het enige probleem dat ze hebben die van bevroren hersenen. Stop niet met ze te waarschuwen!

Dit betekent niet dat u moet stoppen met het gebruik van de gangbare catering rietjes, maar eerder dat u ze moet gebruiken voor meer geschikte dranken; in feite zijn natuurlijke sappen en frisdranken perfect voor dit doel. Waarom is dit? Eenvoudig: ze zijn veel lichter dan slushdrankjes.

pajitas-granizados

Slushie door kleur verkopen

Het is geen geheim dat kinderen en jongeren het meest enthousiast zijn over de slushies. Daarom zou een kleurrijke campagne het bereik van uw drankjes kunnen vergroten tot een ongelofelijk niveau.

Hoewel het voor de hand ligt, maakt de synchronisatie of de goede combinatie van de kleur van de rietjes met de kleur van de drankjes ze veel aantrekkelijker. Dit is dezelfde dynamiek van kleine en grote bedrijven om de beste marketingstrategie├źn te maken.

Ook geven ondoorzichtige kleuren niet de beste energie├źn door als het gaat om het aantrekken van de aandacht. Onbewust zullen kinderen en zelfs volwassenen zich niet aangetrokken voelen tot uw pand als u hen niet aanmoedigt met meer kleurrijke materialen.

Uiteraard kan de verkoop niet alleen gebaseerd zijn op de rietjes, maar moeten deze dienen als hulpmiddelen om uw reclame te verbeteren.

Ontdek en vind smaken en kleuren opnieuw uit met het beste fruit op de markt. Tegelijkertijd breidt u uw aanbod uit naar meer onbekende slushies. Zo heeft u een kwaliteitsproduct om mee te pronken. En nog beter, als je het ondersteunt met een goede begeleiding van kleurrijke rietjes krijg je ongelofelijke resultaten. Bekijk het maar eens!

Ziet u hoe belangrijk het is om de rietjes goed te gebruiken in de horeca? Kleine details zoals deze spelen een belangrijke rol in de industrie. Wilt u er een aantal voor uw bedrijf verwerven? Bezoek dan onze online shop Monouso en zoek uit welke het meest geschikt zijn voor je slushies.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.