fbpx

Geef het Carnaval een beat met het wegwerp serviesgoed

Het is weer gebeurd… je hebt de leiding over het organiseren van het Carnavalsfeest/diner en je weet niet waar je moet beginnen (om nog maar te zwijgen van het feit dat je geen inspiratie hebt om een kostuum te vinden). Je vraagt je af, “waarom ik?” terwijl je nadenkt over “laten we eens kijken of ik iets goeds, leuks en goedkoops kan vinden”. Voel je je geïdentificeerd? Wanhoop dan niet, want bij Monouso hebben we de oplossing.

Bestek, tafellinnen, serviesgoed en wegwerpaccessoires die niet alleen origineel en van goede kwaliteit zijn, maar ook onbreekbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opruimen na het feestje of over het feit dat ze breken als ze op de vloer vallen. En als dat nog niet genoeg is, zet je in op duurzame middelen!

banner ner

Wegwerpartikel voor carnaval

https://youtu.be/xvQYFbByEow

Carnaval! Carnaval! Ik hou van je! Voordat we emotioneel worden door het zingen van het mythische lied van dit feest, willen we u eraan herinneren wat nodig is om uw diner en/of viering te organiseren en, vooraf, om uw vergeving vragen. Uw gasten zullen zo blij zijn dat ze u zullen vragen om het volgend jaar weer voor te bereiden, dus let op!

  • Glazen en bekers. BEGINSELEN om uw gasten niet dorstig achter te laten. Maar de drank is aan jou.
  • Gerechten. De perfecte en stijlvolle aanvulling als het gaat om de presentatie van uw eten.
  • Bestek. De messen en vorken van dit servies zijn ergonomisch, kleurrijk en onbreekbaar, voor het geval de kleintjes ze op de proef willen stellen.
  • Tafellinnen. U heeft een hele selectie van servetten en tafelkleden die de hygiëne van de tafel en de gasten garanderen.
  • Vuilniszakken. Een andere basisreinigingsdienst. U zult blij zijn te weten dat ze geen slechte geuren produceren en zeer resistent zijn.
  • Het proeven van miniaturen. Die tonijnsteen of meloencrème ziet er zeer aantrekkelijk en professioneel uit in een miniatuurglas, lepel of kom. Kies uw ontwerp en het zal u lukken!

Al deze producten zijn disposable, herbruikbaar en onbreekbaar, dus uw Carnavalsdiner zal elegant zijn, gemakkelijk te monteren, zal u tijd besparen met het schoonmaken en zal ook duurzaam zijn.

Partij- en partijgebonden bril

Bij een feest als Carnaval, waar veel mensen samenkomen en veel drank wordt uitgedeeld, is het onvermijdelijk om na te denken over de hoeveelheid glazen die worden weggegooid. Bewust daarvan hebben veel overheidsinstanties zoals die van Tenerife zich aangesloten bij het duurzame initiatief om herbruikbare glazen te introduceren in hun feestelijkheden. In Monouso blijven we niet achter. Daarom bieden wij u een grote verscheidenheid aan herbruikbare en onbreekbare glazen en bekers waarmee u minder afval produceert en het milieu helpt.

carnaval partij

Wegwerpplaten: gezien en ongezien

Laat de gerechten uw culinaire creaties niet overschaduwen en ga over op de wegwerpborden. Ze zijn geschikt om vloeistoffen niet te morsen (voor het geval u uw favoriete saus wilt borduren) en zijn bedoeld voor gebruik in de magnetron. Je hebt geen excuus meer, je kunt allerlei recepten bereiden. Je hebt ze in een veelheid van kleuren, maten, vormen en materialen. En als u uw gasten wilt verrassen, raden wij u de palmbladschotels aan, met dezelfde eigenschappen en een zeer origineel ontwerp.

Bestek op maat van de consument

Bestek is meestal een van de hoofdpijnen als het gaat om de organisatie, want het is gebruikelijk dat het bij de geringste inspanning onder de tafel komt te liggen of breekt. Bij Monouso heeft u de keuze uit een breed scala aan soorten, felle kleuren en materialen, en het belangrijkste: ze zijn onbreekbaar.

Tafellinnen: kleed uw carnavalstafel aan

Net zoals u de hygiëne van uw gasten garandeert, waarom doet u niet hetzelfde met de tafel? Wat u ook kiest, alle Monouso tafelkleden zijn waterdicht. Wij raden u aan om een kijkje te nemen naar de Airlaid, die op stof lijken en een vleugje onderscheiding geven voor speciale gelegenheden.

carnaval Tafellinnen

Vuilniszakken zodat het feestje niet in de weg staat van de netheid

Vuilniszakken zijn essentieel bij de voorbereiding van een evenement, omdat er al dan niet afval wordt geproduceerd.

Het is de moeite waard om te onthouden dat de partij niet op gespannen voet staat met de latere afvalinzamelingstaken, niet alleen om de feestlocatie schoon te houden, maar ook om zorg te dragen voor het milieu. Daarom heeft u de beschikking over biologisch afbreekbare zakken van verschillende afmetingen. Zullen ze gemakkelijk breken? Zullen ze ruiken of de overdracht van vloeibaar afval toestaan? Nee en nee, met deze zakken kunt u er zeker van zijn dat ze intact bij de container komen.

Het proeven van miniaturen: grootte mini maxi smaak

Als u naar boven komt en indruk wilt maken op uw gasten met een proefmenu hebben we een verleidelijk aanbod: borden, glazen, kommen, bestek of dienbladen in minigrootte. Laat u niet misleiden door hun grootte, want ze zullen uw gasten niet kunnen weerstaan aan hun originele en zeer in het oog springende ontwerpen (en natuurlijk ook aan uw vaardigheden in de keuken).

Over originaliteit gesproken, kunt u zich voorstellen dat u uw eigen cocktail in een gloeilamp creëert? U zult ongetwijfeld blij zijn met dit idee, neem een kijkje in onze catalogus en zie het met eigen ogen!

Het proeven van miniaturen

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.