fbpx

De definitieve comeback van de gecombineerde gerechten

De definitieve comeback van de gecombineerde gerechten

Gecombineerde gerechten zijn een klassieker in gastronomische etablissementen, maar ze zijn in de loop der tijden in vergetelheid geraakt. Nu zijn ze terug en met de wens om op het menu te blijven.

Deze gerechten bieden een verscheidenheid aan voedingsmiddelen in ├ę├ęn en tegen een voordelige prijs, waardoor ze een toegankelijke optie zijn voor iedereen.

Ken de redenen en voordelen van de herintegratie van de gastronomische combinatieplaten in uw menu, trek meer klanten aan en verhoog uw omzet.

Wat zijn gemengde gerechten?

Wat zijn de gecombineerde gerechten

Gecombineerde gerechten behoren tot de vele opties op de menukaarten van restaurants, deze gerechten zijn samengesteld uit verschillende ingredi├źnten die in hetzelfde gerecht worden geserveerd.

Elk ingredi├źnt van dit soort gerechten wordt gewoonlijk bereid volgens verschillende culinaire methoden, en het is vooral interessant welke voedingskwaliteiten ze bieden.

Gecombineerde gerechten zijn te vinden in familiebedrijven, beginnende gastronomische restaurants of in bars, als voordelige menu’s.

Redenen om gourmet combo schotels aan te bieden

Redenen om gastronomische maaltijden aan te bieden

Gecombineerde schotels zijn opties die veel mensen -ten minste- eenmaal in hun leven hebben besteld. Ze zijn de ideale keuze vanwege hun huisgemaakte en zelfgemaakte smaak.

Er zijn veel redenen om te overwegen gastronomische bijgerechten aan uw menu toe te voegen, hier zijn er enkele van.

We houden van snacken

Een gerecht waar een beetje van alles in zit en tegen voordelige prijzen, zeker de gecombineerde gerechten zijn een ideaal alternatief om alleen of met vrienden te nuttigen.

De gecombineerde schotels bieden u verschillende voedingsmiddelen in ├ę├ęn, zodat onze geliefde snack veilig zal zijn en een rijk gesprek met familie of vrienden zal verlevendigen.

Nieuwe consumptiegewoonten

Gecombineerde gerechten zijn een succesvol bedrijfsidee, zolang het beantwoordt aan de nieuwe consumptiegewoonten van de eters.

Bij elk gerecht wil je nieuwe smaken en combinaties uitproberen, en kwaliteitsvoedingsmiddelen consumeren die in het seizoen zijn.

Toon uw veelzijdigheid

Om de consumptiegewoonten aan te vullen, is veelzijdigheid en innovatie bij het serveren van gecombineerde gerechten een belangrijk aspect.

Opdienen is een detail dat de gasten op prijs stellen. Gebruik daarvoor toppings of sauzen die elk van de samenstellende spijzen verdelen

Een andere mogelijkheid is het koken van gastronomische gecombineerde gerechten, met levensmiddelen van verschillende kleuren en texturen, die de aandacht van de klant trekken.

Klassiekers sterven nooit

Veel mensen hebben dierbare herinneringen aan het eten van een combischotel, dus het is een gerechtformaat dat weigert te sterven.

Meer en meer restaurants serveren verschillende opties van gecombineerde gerechten, in een poging om die nostalgische momenten van elk diner te doen herleven.

Verliezen tot een minimum beperken

Restaurants die combischotels serveren, hebben het grote voordeel dat ze voedsel dat op een dag niet verkocht is, kunnen gebruiken om nieuwe recepten te bereiden.

Het gebruik van ingredi├źnten voor de bereiding van nieuwe combinaties draagt bij tot de vermindering van afval en de besparing op de aankoop van ingredi├źnten.

Makkelijke bijgerecht recepten

Makkelijke bijgerecht recepten

Uw combo schotel menu moet een verscheidenheid van voedsel bevatten, dus het is een goed idee om ze te verdelen door vlees en gevogelte, vis of groentegerechten.

In het geval van visgerechten kunt u ervoor kiezen om heekfilets te serveren met aardappelen en een salade; u kunt ook calamarisringen aanbieden met gebakken aardappelen en eieren naar de smaak van het diner.

Als uw menu vegetarische opties nodig heeft, voeg dan schalen met salades toe die verschillende ingredi├źnten bevatten, zoals tomaten, aubergine, champignons, wortelen, sla, spinazie, paprika, courgette, snijbiet of die van de voorkeur van de klant.

Tot slot kan het vlees- en gevogeltemenu gecombineerde gerechten aanbieden van varkenslende of karbonade met aardappelen en paprika. U mag de traditionele gehaktballetjes met rijst en een garnituur naar smaak niet missen, of gepaneerde borsten met frietjes en salade.

Serveer uw gemengde gerechten in perfect servies

Serveer uw gemengde gerechten in perfect servies

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van serviesgoed om uw gecombineerde gerechten te serveren, vindt u in onze Monouso winkel een catalogus van producten die aan uw behoeften zijn aangepast.

Binnen de categorie borden vindt u plastic of biologisch afbreekbare borden, om uw klanten een ruimere keuze te bieden.

Plastic borden zijn er in verschillende vormen, maten, materialen, kleuren en kosten . Bovendien bevatten ze accessoires zoals deksels en zijn ze geschikt voor de magnetron.

Biologisch afbreekbare borden zijn gemaakt van resistente materialen zoals suikerrietbagasse, hout, karton, bamboe, maïszetmeel, papier of tarwepulp.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.