fbpx

Food trucks

Aangepast aan de behoeften van de klanten heeft de gastronomie nieuwe manieren geïntroduceerd om aan hun eisen te voldoen. Food trucks hebben een gerichte kijk op eten op wielen, met de mogelijkheid om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn om op te vallen.

Wat zijn foodtrucks?

Food trucks zijn voertuigen die speciaal zijn aangepast om op straat voedsel te verkopen. In Spanje staan ze bekend als gastroneta, restaurant truck of food trailer.

waaruit bestaat een foodtruckbedrijf?

Het bedrijfssysteem van de foodtruck is gebaseerd op de mogelijkheid om overal voedsel te verkopen. Dit zorgt voor maximale klantnabijheid door een grote verscheidenheid aan recepten aan te bieden. Hoewel ze worden gekenmerkt door het aanbieden van fast food, is het geleidelijk aan mode geworden om in deze food trucks gourmet eten aan te bieden.

Wat voor verbruiksgoederen heeft een foodtruck nodig?

Er zijn een groot aantal foodtrucks en verschillende keukens, die ter plaatse kunnen worden genuttigd of besteld om mee te nemen. Daarom hebben ze een grote verscheidenheid aan verbruiksgoederen nodig om te kunnen werken…

Afhaalcontainers

Take-away containers worden gebruikt om voedsel veilig te vervoeren en de temperatuur en perfecte staat ervan te behouden. Ze bestaan uit verschillende soorten materialen en vormen en maten, aangepast aan het soort voedsel.

Puntzakjes van vetvrij papier

Een zeer praktische manier om gefrituurd voedsel te serveren, omdat het het vet niet overdraagt, waardoor we geen vlekken op ons voedsel krijgen. Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen waaruit u kunt kiezen, om uw maaltijden meer stijl te geven.

Plastic bestek

Noodzakelijk voor alle soorten voedselrestaurants, want ze kunnen worden weggegooid en met de dispensers kunnen de klanten het plastic bestek kiezen dat ze nodig hebben.

Voedselhouders

Een grote verscheidenheid aan voedselhouders omvat stalen manden voor eenvoudige presentaties, maar ook enkele of dubbele bakken die ideaal zijn voor sauzen en dipsauzen. Een andere optie zijn houders in de vorm van mini-melkbussen, mini-ijsblokjesbakjes of mini-frituurpannen.

Vetvrije wraps

Deze zijn ideaal voor fastfoodmenu’s zoals hamburgers, omdat ze geschikt zijn voor het verpakken van elk soort vettig voedsel.

Met deze accessoires krijgt uw voedsel een perfecte presentatie, waardoor uw merk originaliteit krijgt.

Lees meer in ons Horeca Woordenboek.

Vaak gestelde vragen

Wat is een voedseltruck?

Foodtrucks zijn bestelwagens en aanhangwagens die zijn aangepast om verwerkt voedsel te verkopen, hetzij snel, hetzij voor fijnproevers. Dit bedrijf is gericht op eten op wielen, en biedt zijn diensten aan op de juiste plaats en op het juiste moment, om dichter bij zijn klanten te zijn.

Wat zijn de voordelen van een foodtruck?

Food trucks zijn een uitstekend bedrijf vanwege de lage investerings-, loon- en exploitatiekosten in vergelijking met een restaurant. Bovendien kunnen ze in verschillende gebieden van een stad worden geïnstalleerd, dus als je geen verkoopsucces hebt, kun je op zoek gaan naar betere locaties.

Welke vergunningen heeft een foodtruck nodig?

1. Vergunning voor voedselverwerking.
2. Sanitaire vergunning van de Autonome Gemeenschap.
3. Erkenning als mobiele winkel.
4. Vergunningen voor voertuigen.
5. Vergunning van de gemeente.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.