fbpx

GRATIS! Bestel uw MonoUso eco-vriendelijke sticker

We zijn al vele jaren bij u en zijn gewend geraakt aan het luisteren naar uw behoeften, vooral die van u die moeite hebben om een bedrijf overeind te houden.

Van u allen willen we vandaag de aandacht vestigen op degenen die zich niet alleen inzetten voor uw dromen, maar ook voor duurzame oplossingen. Om die reden en om u te helpen uw groene geest aan uw klanten te tonen, hebben wij van MonoUso onze Premium Ecological Adhesive ontwikkeld.

Dit kleine detail dat we bij u wilden hebben is ontworpen om te pronken op een zichtbare plaats in uw bedrijf, om uw eco-boodschap over te brengen. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook waterdicht en duurzaam, dus het is geschikt voor buitenshuis (versier die terrassen!).

Hoe komt u aan de MonoUso Eco Premium Lijm?

https://youtu.be/OLF14-UT0g8

Om deze lijm te krijgen, hoeft u alleen maar u moet een bestelling plaatsen bij MonoUso.es en vraag ons team om u een e-mail te sturen naar [email protected] of een ✅WhatsApp: 910 052 628 (Klik om te schrijven)

Maar pas op! Alleen duurzame producten moeten worden besteld, of ze nu composteerbaar, biologisch afbreekbaar of herbruikbaar zijn. Uiteraard vindt u op onze website gedetailleerde informatie over elk materiaal en het gebruik ervan. Mocht u echter nog vragen hebben, dan helpt het MonoUso team u graag verder en geeft u meer informatie.

Stuur ons een foto van de sticker op uw bedrijf en wij delen deze met u!

Het kan niet anders: we zijn gek op het ontvangen van uw duurzame foto’s en het delen ervan met onze gemeenschap. Je werk is immers iets om mee te pronken!

>  Wat is levering en waarom het toepassen op uw restaurant

Restaurants, bars, strandbars, winkels, magazijnen, kantoren… zelfs dierenasiels. We houden van jullie allemaal!

Tot slot weten we dat dit slechts een klein detail is, maar we hopen dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan de bewustwording van een verantwoord en duurzaam gebruik van onze producten, en dat u uw ecologische betrokkenheid met veel enthousiasme kunt aankondigen.

Vraag naar de jouwe!

📞910 052

628📧✅Whatsapp: 910 052 628

Volg ons op sociale netwerken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Additional information: You can find additional and detailed information on data protection in our privacy policy