fbpx

Ecologisch servies

conoce las ventajas de la vajilla ecológica

Ecologisch tafelgerei is ideaal wanneer men milieuvriendelijkere maatregelen wil treffen en de aanwezigheid van het etablissement wil handhaven. In die zin behoudt de samenstelling ervan de kwaliteiten van elk servies, waardoor het gebruik ervan in verschillende voedingsbehoeften wordt vergemakkelijkt.

wat is ecologisch servies?

Ecologisch servies wordt voorgesteld als een meer duurzame optie met biologisch afbreekbare kwaliteiten. Dergelijk servies omvat zaken als borden van tarwestro, kokosnootkommen, bamboe kinderservies en andere. Zij verminderen vooral de vervuiling die wordt veroorzaakt bij de productie van gewoon plastic of keramisch servies.

In die zin verwijst milieuvriendelijk tafelgerei naar een productie zonder gassen en chemicaliën die de atmosfeer aantasten. Zorg voor de levensduur van het servies, de kwaliteit ervan en het vergemakkelijken van het verwijderingsproces op een manier die geen milieuvervuiling met zich meebrengt.

Onderdelen van een ecologisch servies

De verschillende onderdelen van het servies zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Dit betekent dat de glazen, dienbladen, schalen, borden en andere een productieproces hebben dat gebaseerd is op natuurlijke of chemische elementen die niet schadelijk zijn. Deze omvatten bestanddelen zoals

  • Houtstof
  • Hout
  • Maïszetmeel
  • Tarwestro
  • Kokosnoot
  • Bamboe

Dit resulteert in houten bestek, borden en glazen van tarwestro, compleet bamboe servies voor kinderen. Maar ook complete wegwerpsets van maïszetmeel.

Voordelen van het gebruik van milieuvriendelijk servies in uw bedrijf

Elke dag zijn er meer en meer bedrijven die zich aanpassen aan ecologische maatregelen, zonder afbreuk te doen aan hun imago of kwaliteit. In die zin is ecologisch servies de eerste stap in de duurzame overgang. De voordelen zijn onder meer een vriendelijker en meer geëngageerd imago bij het publiek. Evenals besparingen op het verbruik van schoonmaakmiddelen en water, bijvoorbeeld door het niet meer gebruiken van stoffen servetten.

De verscheidenheid aan ontwerpen en materialen waarmee het servies wordt vervaardigd, bespaart op haar beurt kapitaal. Evenals het vinden van originele modellen voor de presentatie van voedsel. Er zijn zelfs bedrijven die zich toeleggen op de ontwikkeling van gepersonaliseerd ecologisch tafelgerei om elk bedrijf een unieke toets te geven.

Vaak gestelde vragen

Wat is milieuvriendelijk servies?

Dit verwijst naar productie zonder gassen en chemicaliën die de atmosfeer aantasten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van milieuvriendelijk servies in uw bedrijf?

De voordelen zijn onder meer een vriendelijker en meer betrokken imago bij het publiek. Maar ook besparingen op het verbruik van schoonmaakmiddelen en water, bijvoorbeeld door geen stoffen servetten meer te gebruiken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.