fbpx

Duurzame levering: een groeiende trend in de horeca

delivery-portada

Confinement heeft zijn stempel gedrukt op de horeca, wat ongetwijfeld weerspiegeld wordt in de nieuwe normaliteit: levering, of ook wel voedsellevering genoemd.

De restaurants die zich beter hebben kunnen aanpassen aan deze dynamiek zijn de restaurants die zich beter hebben gepositioneerd ten opzichte van de nieuwe realiteit. Zo is het Spaanse hotelwezen volledig gerevolutioneerd. Om deze reden geven de Spanjaarden de voorkeur aan bezorgingsdiensten boven gewone restaurantbezoeken.

Deze nieuwe fase brengt andere modaliteiten met zich mee. Het meest in het oog springend is zonder twijfel de massale toepassing van recycleerbare meeneemverpakkingen. Deze modaliteit is meer bevorderlijk voor het bedrijfsleven, maar het is ook de nieuwe voorkeur van een groot aantal eters.

Wilt u meer weten over verpakkingen met recyclebare producten en het groeiende belang ervan? Bij Monouso gaan we u vertellen waarom deze trend zo’n belangrijke rol heeft gespeeld in de nieuwe normaliteit.

Wat is duurzame levering?

Het is een praktijk die gebaseerd is op het gebruik van recycleerbare materialen. Deze praktijk is vrij voordelig voor het bedrijfsleven, omdat het u in staat stelt om meer te verdienen door minder te investeren. Ook de kopers beginnen het belang van recycling in te zien, dus ze hebben de neiging om voor deze dynamiek te kiezen.

Confinement diende als drijfveer voor een duurzame levering. Maar, dit is toch niet nieuw? Niet echt. Hoewel het al jaren op de markt wordt toegepast, heeft deze situatie het gebruik van afhaalalternatieven bevorderd.

Vandaag de dag houden de meeste klanten liever afstand. Als gevolg daarvan hebben bedrijven met een goede leveringsdienst de markt overgenomen.

Aan de andere kant hebben consumenten vandaag de dag de neiging om niet-recyclebare materialen af te wijzen. Het diversifiëren van materialen voor de levering is dus van cruciaal belang voor elk bedrijf.

Delivery-sostenible

Wat zijn de voordelen van duurzame levering?

Elk bedrijf moet een aanzienlijk bedrag investeren in zijn meeneemverpakkingen. Daarom is het noodzakelijk om voor dit werk de meest economische en betrouwbare materialen te kiezen.

Recycleerbare producten zijn de minst dure op de markt, dus het gebruik ervan vertegenwoordigt een meer zelfvoorzienende economie. Daarnaast zijn verpakkingen van materialen als aluminium of karton perfect geschikt voor deze diensten.

Ook bedrijven die beter aansluiten bij de wensen van de klant zijn veel succesvoller. Dit is wat er gebeurt met het gebruik van recyclebare verpakkingen voor de levering, omdat het in staat is om nieuwe, milieubewuste klanten aan te trekken.

Aan de andere kant lijkt de verpakking van recyclebare producten voor levering hier te blijven. Zo maakt elk bedrijf dat een eigen meeneemverpakking heeft een plaatsje in de horeca.

Als u uw leveringsservice een nieuwe look wilt geven, ga dan zeker naar onze online winkel Monouso. Daar vindt u de beste recyclebare verpakking voor uw bedrijf en kunt u zich aanpassen aan de nieuwe marktvoorkeuren. Zo verbetert u uw afhaalaanbiedingen en loopt u ver vooruit op de concurrentie.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.