fbpx

Details die het verschil maken: wegwerpbestek

Bij een belangrijk feest zorgen we graag voor alle details. In een bedrijf, of in een feestje, telt alles, en is alles aanpasbaar. Aan een tafel is naast de middenstukken, borden en tafellakens het bestek een fundamenteel onderdeel van de ervaring. Willen we opvallen? Laten we de tijd nemen om ons bestek te kiezen: het feit dat het wegwerpartikelen zijn, betekent niet dat het afbreuk hoeft te doen aan de elegantie van ons evenement. Dit zijn de soorten wegwerpbestek die ons imago zullen onderscheiden van andere gebeurtenissen.

Plastic wegwerpbestek

Als u op zoek bent naar bestek met een elegante en andere vormgeving, van kwaliteit, maar bovenal wegwerpbaar, dan hebben we in MonoUso een brede plastic bestekcatalogus vele soorten. Dit materiaal is resistent en het eenmalig gebruik ervan is van vitaal belang voor de verbetering van de assemblage, de inzameling en de hygiëne, waardoor het een onmisbaar product is voor hotel- en cateringmateriaal.

Soorten plastic bestek

Waarvan is het plastic bestek gemaakt?

Het plastic bestek is gemaakt van polystyreen. Dit materiaal is een kunsthars die, zoals de meeste thermoplastische polymeren, wordt verkregen uit de polymerisatie van styreenmonomeer.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Sterkere uitstraling
  • Stijfheid
  • Lichtheid
  • Waterbestendig
  • Temperatuursisolatoren
  • Transparant of ondoorzichtig
  • In verschillende kleuren en vormen

Biologisch afbreekbaar bestek

De zorg voor het afval dat we produceren en het bewustzijn ervan in het collectief groeit naarmate we de veranderingen die de klimaatverandering met zich meebrengt, opmerken. Een manier om het te bestrijden en ook economisch te doen, maar zonder de voordelen van wegwerpproducten te verliezen, zijn de biologisch afbreekbare producten.

Monouso’s biologisch afbreekbaar wegwerpbestek is een zeer modieus product met een exotisch design dat elegantie op tafel brengt. Dit zijn de verschillende soorten biologisch afbreekbaar bestek:

YouTube video

Houten bestek

Houten bestek

In het geval dat u gereedschap wilt voor restaurants, caterings, hotels of zelfs Take Away, hebben we in Monouso biologisch afbreekbaar houten bestek. Omdat het een wegwerpartikel is, is het zeer praktisch en hygiënisch en bespaart het tijd en geld bij de schoonmaak en het onderhoud van een evenementPLA-groen bestek

Als u erg gewend bent aan plastic bestek, zijn de wegwerpartikelen die er het meest op lijken PLA biologisch afbreekbaar bestek. Wat is PLA? PLA is een biologisch afbreekbaar polymeer dat is afgeleid van maïszetmeel en dat een hogere temperatuurbestendigheid heeft dan gewone kunststof. Ook als u bang bent dat het allergieën kan veroorzaken, voldoen deze gebruiksvoorwerpen aan de Europese regelgeving, waardoor ze veilig zijn voor alle consumenten.

Het biologisch afbreekbare PLA-bestek van Monouso is van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Zowel individueel als in sets zijn deze bestekken een economische en milieuverantwoorde optieBamboebestek

Bamboe-bestek

Of u nu op zoek bent naar gemakkelijk mee te nemen gebruiksvoorwerpen, of een ander alternatief wilt bieden aan uw klanten dat zorg draagt voor het milieu, bamboebestek is ideaal voor excursies, picknicks, feesten, evenementen of uit eten gaan.

Verzorging van bamboebestek

  • Handwas met warm water en zeep. Het gebruik van de vaatwasser zal de levensduur verkorten.
  • Ga niet weg om te weken.
  • Niet gebruiken in de oven of de magnetron.

 

Biologisch afbreekbaar serviesgoed

Bio om te dienen

Als we het over een belangrijke gebeurtenis hebben, moeten we voor allerlei details zorgen. Als het bestek biologisch afbreekbaar is, projecteren we een biobeeld, maar als de obers zich later niet aan het uiterlijk houden, gooien we meningen tegen onze gasten. Daarom moeten we ook wedden op biologisch afbreekbaar bestek om te dienen.

Het biobestek om te serveren is het ideale accessoire op het moment dat de dienst van de meest veeleisende tafels wordt voltooid, voor de obers of voor de selfservice waarbij de begeleiders aan tafel zeer comfortabel elk soort voedsel kunnen hebben, zonder de zorg voor het milieu aan de kant te laten staan.

Wegwerpbestek voor ‘snack

Kunststof spiesen en vorken

Mini plastic spiesen

Bij de straatverkopers gebruiken we andere soorten bestek dan bij het eten. Het ijs, de bakplaten zoals de frieten op de kermis… Ze hebben verschillende plastic bestekken die eenmalig te gebruiken zijn.

De minispiesjes en kunststof wegwerpvorkjes zijn zeer bestendig en van hoge kwaliteit. De ijslepels zijn de ideale oplossing voor de presentatie van desserts, deksels, gefrituurde gerechten en snacks, en zijn bovendien hygiënisch en praktisch.

Biologisch afbreekbare spiesen en vorken

Organische spiezen

Als we naar de brunch gaan, of als we naar sociale evenementen gaan, is het heel gewoon om bakjes met hapjes te zien. Fruit, pasta, zoet of zout, deze creaties worden vastgehouden met eetstokjes, spiesen of verfijnde en elegante vorken. Bovendien zijn ze zeer nuttig voor straatvoedsel en fastfoodzaken. Monouso’s biologisch afbreekbaar snoepgoed geeft u die elegantie zonder uw zorg voor het milieu uit het oog te verliezen en biedt u een eindeloos aantal vormen, materialen en afwerkingen, zodat u het bestek kunt vinden dat het beste bij uw behoeften past.

Zorg voor de details: Heeft u de perfecte flatware al uitgekozen?

Nu u de soorten wegwerpbestek kent, is het tijd om het bestek te kiezen dat het beste bij uw bedrijf past. Bekijk de eigenschappen en vergelijk hun ontwerpen, let op dit element van de tabel dat soms onopgemerkt blijft, maar zeer belangrijk is voor de beleving van de consument, of uw gasten.

YouTube video

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.