fbpx

11 ideeƫn om de tafels van uw restaurant te versieren

Door de tafels van uw restaurant te decoreren kunt u tegenwoordig niet alleen persoonlijkheid geven aan uw bedrijf, maar ook uw klanten en bezoekers een prettige en aangename ruimte bieden met een nette vormgeving.

Een harmonieuze ruimte en een onberispelijke decoratie zorgen ervoor dat uw klanten bijzondere momenten beleven, ingekaderd in de beleving en de details die aanwezig zijn op het moment van hun bezoek.

Vindt het concept opnieuw uit om de tafels van uw restaurant te decoreren met eenvoudige, innovatieve en aantrekkelijke ontwerpen die zorgen voor dat speciale tintje dat uw klanten verwachten.

Om een ideale ruimte te creƫren voor een charmante decoratie, laten we u enkele aanbevelingen na:

Ten eerste: handhaving van de harmonie

Primero: MantƩn la armonƭa

Het is zeer belangrijk om de esthetiek en de decoratie van uw bedrijf te behouden, maar ook om te zorgen voor de harmonie in het gebruik van tafelkleden, servetten en middenstukken.

Vergeet niet dat elk detail in de decoratie van de tafel van uw restaurant een aanvulling is die de perfecte combinatie van stijl en onderscheiding zal bereiken.

Om de persoonlijkheid en het karakter van uw bedrijf te benadrukken, is het ideaal om materialen te kiezen die elegantie overbrengen, zoals hout, glas of marmer

Als u wilt dat uw plaats een beetje meer informele, kunt u wedden op een decoratie die harmonieert met materialen zoals plastic of roestvrij staal.

Ten tweede: verlichting als decoratief element

Segundo: IluminaciĆ³n como elemento decorativo

Verlichting is een ander interessant aspect dat in de decoratie van uw restaurant moet worden verwerkt.

Het aanvullen van de sfeer met passende verlichting zal het romantische karakter van de plek benadrukken door het gebruik van warme lichttonen die weinig lampen in het plafond bevatten, evenals andere warme verlichting op de tafels.

Een andere veilige optie als het gaat om het decoreren van uw restauranttafel zijn de kaarsen, verkrijgbaar in alle maten en kleuren, die de decoratie subtiel maken.

Als u zich wilt onderscheiden met een innovatief detail kunt u een lantaarn als middelpunt opnemen om een andere verlichting te bereiken.

Drie: tafelkleden in uw decoratie

Tres: Caminos de mesa en tu decoraciĆ³n

De tafelservetten worden gebruikt om het bestek te plaatsen zonder de tafelversiering van uw restaurant te bederven.

Het doorbreken van de uniformiteit van de decoratie geeft het een speciale en andere touch om de perfecte esthetiek te bereiken.

Het is belangrijk om te benadrukken dat elk van de stukken die gebruikt worden voor het ontwerp van de tafels van uw restaurant moet worden aangepast aan het ontwerp van uw bedrijf.

Vier: placemats om de tafels van uw restaurant te versieren

Cuatro: Manteles individuales para decorar las mesas de tu restaurante

Een optie die u in staat stelt om de tafelversiering van uw restaurant wat meer aandacht te geven is het gebruik van placemats.

Ze zijn minder omvangrijk dan tafelkleden en garanderen de verzorging van de tafels door het vermijden van vlekken, flessen- en glassporen.

De placemats zijn ideaal voor alle soorten restaurants, ze hebben de perfecte grootte om de borden, het bestek, de servetten en de glazen zichtbaar te maken.

Vijf: volledige tafelkleden

Cinco: Manteles completos, no los olvides

Als het model van de tafels van uw restaurant niet aantrekkelijk is of als ze versleten zijn, bieden complete tafelkleden een uitstekend alternatief voor de decoratie.

U kunt het materiaal kiezen dat het beste past bij het ontwerp van uw restaurant, waardoor een onberispelijke decoratie wordt bereikt.

Door het gebruik van complete tafelkleden kunt u ook regelmatig de tafelversiering van uw restaurant veranderen en zo uw gasten verrassen bij het genieten van hun favoriete gerecht.

Zes: bloemen en planten

Seis: Flores y plantas

Bloemen zijn een natuurlijk element dat een vleugje kleur toevoegt aan de decoratie van uw restauranttafel, zonder dat u een ruimte hoeft te schilderen of een muur hoeft te bedekken.

Het ideaal is om natuurlijke bloemen als middelpunt te gebruiken en zo een natuurlijke luchtverfrisser te worden.

Het gebruik van natuurlijke bloemen is echter een continue investering, dus een andere haalbare optie is het gebruik van kunstbloemen die de tafel van uw restaurant langer in de kijker zetten.

Zeven: het bestek versiert ook

Siete: Los cubiertos tambiƩn decoran

Het aanbieden van een uitstekende service gaat niet alleen over het serveren van een heerlijk menu en het bieden van een onberispelijke service, ook het bestek is een belangrijk detail om de klanttevredenheid te bereiken.

Door gebruik te maken van kwaliteitsbestek dat geschikt is voor elk type voedsel, kunnen uw klanten genieten van een gedenkwaardige service en bestek met een nette esthetiek.

Acht: Kangoeroe-servetten, een innovatief element

Ocho: Servilletas canguro, un elemento innovador

Een innovatieve optie om het bestek op uw restauranttafel te presenteren is het kangoeroe-servet, dat een elegante en onderscheidende vorm van decoratie wordt.

Deze aanvulling is ideaal om het bestek te bedekken zonder enig detail te verliezen van de andere decoratieve elementen die op de tafel aanwezig zijn.

Met het gebruik van de Kangoeroe servetten is het mogelijk om de tijd te minimaliseren om de tafels klaar te laten staan om uw klanten te ontvangen, naast het bieden van bescherming en netheid in elk van de stukken bestek, het handhaven van de orde en het protocol van de dienst.

Negen: elk element moet bijdragen

Nueve: Cada elemento debe aportar

Wat betreft de decoratie is elk detail relevant. Het kiezen van producten die inspelen op de kenmerken van het bedrijf telt als de tevredenheid van een goede service en de voorkeur van uw klanten ervan afhangt.

Het gebruik van kwaliteitsmaterialen is een toegevoegde waarde voor de dienstverlening. Het aanbieden van producten zoals servetten, tafelkleden, middenstukken en verlichting zal het type bedrijf dat u runt en de voordelen ervan in de restauratie vaststellen.

Tien: biedt details die niemand verwacht

Diez: Ofrece detalles que nadie espere

Het hebben van een aas in de mouw is een bijzonder detail voor de decoratie van de tafel van uw restaurant.

De servetten kunnen dat innovatieve element zijn dat u nodig heeft.

Elementen zoals non-woven stoffen hebben grote gelijkenis met de stof, maken indruk en vallen op door hun kwaliteit. Ze laten niemand onverschillig en zijn veel zuiniger dan stoffen servetten.

U kunt ook materialen gebruiken die vergelijkbaar zijn met stof, gekenmerkt door het gewicht en de zachtheid als de roman.

Airlaid gemaakt met een betaalbaar, modern en veelzijdig materiaal wordt gebruikt in alle soorten restaurants.

Een andere economische en functionele optie die beschikbaar is, is newtex, dat de tafel beschermt tegen onverwachte omstandigheden.

Elf: kaarsen om te versieren

Once: Velas para decorar

Het gebruik van kaarsen om de tafels van uw restaurant te versieren geeft een delicaat en romantisch tintje.

Het bieden van een verfijnde sfeer vol magie en kleur die verlicht wordt met zijn schemerige vlam om een speciale gelegenheid te delen.

De kaarsen kunnen op elk moment van het jaar gebruikt worden en er kunnen naar wens elementen aan toegevoegd worden die de decoratie versterken, zoals stenen, linten en glazen sokkels.

Wat regelt de inrichting van een restaurant?

QuĆ© rige la decoraciĆ³n en un restaurante

Er is een grote verscheidenheid aan elementen die, op de juiste manier gecombineerd, persoonlijkheid en karakter in onze ruimtes brengen en die klanten en bezoekers een ideale plek bieden om te genieten van gedenkwaardige momenten.

Daarom is het noodzakelijk om rekening te houden met een reeks kenmerken die u in staat stellen om de stijl van het restaurant en het waardevoorstel dat uw klanten zal beĆÆnvloeden te definiĆ«ren. Daaronder hebben we:

Coherentie

Gebaseerd op de harmonie en de visuele esthetiek van het restaurant, waarbij een decoratie wordt afgestemd op het concept van de plek.

In die zin zal de samenhang van het concept van uw bedrijf u toelaten om de elementen te kiezen die het best passen bij het ontwerp van de inrichting, en die de aanwezigen boeien door het tonen van harmonieuze en delicate ruimtes.

De service niet beĆÆnvloeden

Een van de belangrijkste doelen van onze service is dat deze ononderbroken en adequaat is, wat de ervaring van de klant ten goede komt.

Een ander aandachtspunt is dat de aanwezige decoratieve elementen op uw restauranttafel geen overlast veroorzaken op het moment van opdienen en dat de gasten zonder enige beperking van ruimte aan tafel kunnen genieten van hun gerecht.

Grootte van de tabellen

In dit gedeelte is het essentieel om de beschikbare ruimte te beschouwen, met als referentie de grootte van de tafel, om van daaruit de elementen op te nemen die deel zullen uitmaken van de decoratie: zoals tafelkleden, bestek, servetten, glazen, middenstukken of kaarsen.

Vaatwerk, glazen en bestek

Het ontwerp van de gerechten, de glazen en het bestek zal afhangen van de stijl en de esthetiek van het restaurant. Het idee is dat de decoratieve elementen in harmonie samenkomen, waardoor hun aanwezigheid bij elke gelegenheid wordt benadrukt.

Tafellinnen

Het gebruik van dit element is esthetisch en fundamenteel voor de decoratie van de tafel van uw restaurant en draagt bij aan een fris en actueel beeld dat kan worden gepersonaliseerd voor speciale gelegenheden.

Door zijn veelzijdigheid is hij aanwezig in alle soorten restaurants die de tevredenheid van de gasten over de goede service garanderen.

Producten om de tafels en uw hele restaurant te versieren

Productos para decorar las mesas y todo tu restaurante

De tafels in uw restaurant, evenals alle ruimtes, hebben de beste producten nodig om hun kwaliteiten te benadrukken en een positieve sfeer op te bouwen waar iedereen van wil genieten.

Om dit te bereiken heeft u topkwaliteit producten nodig met de functionaliteit die u nodig heeft.

Wij nodigen u uit om onze Monouso online shop te bezoeken, waar u producten vindt die u helpen om de persoonlijkheid van uw restaurant te benadrukken.

Hier vindt u onder andere serviesgoed, glazen, bestek, bekers, tafelkleden, tafellopers en servetten.

Elk product is beschikbaar in een verscheidenheid van belangrijke productiematerialen, maten, stijlen en kleuren.

U vindt zeker een stijl voor u en er zal een rode draad zijn die alle producten die u selecteert met elkaar verbindt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a travƩs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en lƭnea.

Rechten: Acceso a, CorrecciĆ³n, cancelaciĆ³n, oposiciĆ³n y otros derechos como se explica en la ā€œInformaciĆ³n adicionalā€.

Ontvangers: Los datos sĆ³lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaciĆ³n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.