fbpx

De grootte van een tafelkleed goed krijgen

Tafelkleden zijn een essentieel element van elke tafel als u gasten wilt ontvangen of als u wilt dat uw woonkamer er mooi uitziet. De waarheid is dat tafelkleden niet alleen worden gebruikt om de tafel te beschermen, maar ze vervullen ook een esthetische functie. Het kiezen van de juiste maat van het tafelkleed is echter geen eenvoudige opgave, omdat je rekening moet houden met verschillende aspecten om de juiste keuze te maken. Vandaag in Monouso Wij helpen u de juiste maat van het tafelkleed te kiezen, zodat het niet te lang of te kort is

Ongeacht het type tafelkleed dat u gaat gebruiken, is het belangrijk om de volgende aspecten in gedachten te houden:

  1. Meet de tafel. Eerst en vooral moeten we de exacte afmetingen van het tafeloppervlak verkrijgen, aangezien een rechthoekige tafel niet hetzelfde is als een vierkante tafel. Gebruik een meetlint zodat u precies de lengte en de breedte weet – de hoogte is deze keer niet echt belangrijk, omdat ze allemaal min of meer hetzelfde zijn. Wat betreft de ronde tafels, wat je moet uitzoeken is de diameter.
  2. Bereken de juiste maat. Hoe doe je dat? De juiste maat van de tafelkleden hangt af van de gelegenheid die ze gaan gebruiken. Dat wil zeggen, als u het tafelkleed thuis of in een bar/restaurant terloops wilt gebruiken, is het het meest raadzaam om aan elke kant ongeveer 15/20 centimeter toe te voegen, zodat het tafelkleed voldoende naar beneden kan vallen. Het moet altijd worden gemeten vanaf de rand van de tafel. Als u een belangrijke en formele gebeurtenis gaat uitvoeren, is het raadzaam om het tafelkleed langer te maken, dus u moet er ongeveer 38 centimeter aan toevoegen.

Breedte van de tafel + druppel aan de ene zijde + druppel aan de andere zijde = Breedte van het tafelkleed

X

Tafellengte + druppel aan de ene kant + druppel aan de andere kant = lengte van het tafellaken

Bij Monouso vindt u een grote verscheidenheid aan wegwerptafelkleden, zodat u altijd het kleed kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Het wordt aanbevolen om het tafelkleed altijd in lijn te brengen met de rest van de decoratie en de esthetiek van de plek om te gaan in harmonie. Dit zijn de hoofdcategorieën die u in ons web vindt en waarvan gedacht wordt dat ze aangepast zijn aan alle behoeften. U vindt er verschillende maten en uitvoeringen.

En als je verder wilt gaan, gebruik dan tafellopers om mooie contrasten te creëren.

Als u op zoek bent naar wegwerptafelkleden en tafellopers, raden wij u aan onze website te bezoeken Monouso. Je zult een grote collectie ontdekken. We wachten op je!

FAQ

Welke stappen moeten we volgen om de maat van een tafelkleed te kiezen?

Meet de tafel, rekening houdend met de lengte en de breedte. De hoogte is niet echt relevant, aangezien bijna alle tafels ongeveer dezelfde afmetingen hebben.

Hoe lang moet een tafelkleed worden opgehangen?

Het hangt af van de gebeurtenis waarvoor het wordt gebruikt. Voor informele evenementen moet het ongeveer 15 tot 20 centimeter hangen. Voor speciale evenementen moet hij echter rond de 38 centimeter hangen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.