fbpx

De beste plastic Gin Tonic bekers

vasos-gin-tonic-portada

Wist je hoe belangrijk het is om de Gin Tonic in de juiste container te serveren? Gin Tonic kan, net als andere grote likeuren, niet worden geserveerd in het eerste glas dat je hebt; integendeel, je moet het in een bepaald glas of een glas met succes serveren.

Als u dit heerlijke drankje in uw bedrijf serveert, maar het niet goed presenteert, kunt u het potentieel ervan verspillen. Als gevolg daarvan zal je Gin Tonic niet dezelfde smaak en aroma hebben, waardoor het veel kwaliteit zal verliezen.

Wilt u weten in welke bekers en glazen u dit drankje moet serveren? Bij Monouso geven we u deze en andere tips om uw drankjes nog lekkerder te maken. Mis ze niet!

Waar moet ik de Gin Tonic serveren?

Gin Tonic moet worden geserveerd in glazen of kristallen bokalen. Kunststof is echter een uitstekend en economisch alternatief geworden. Geloof het of niet, het is in staat om de drank in precies dezelfde staat te houden voor lagere prijzen.

Dit komt omdat plastic verpakkingen de vorm imiteren die nodig is om de essentie van de drank te behouden. En wat is die vorm? Eenvoudig: de container moet “balvormig” zijn, zoals ciderglazen, of in ieder geval breedte en diepte hebben. Ze moeten een beetje diep zijn, maar meestal open.

De traditionele lange glazen zorgen ervoor dat de drank zich onderaan vestigt, terwijl de bovenkant, die meer gereduceerd is, zijn aroma verliest. Deze glazen zijn meer geschikt voor het serveren van margarita’s, wodka, cocktails en soortgelijke dranken.

De plastic Gin Tonic glazen zijn op hun beurt niet alleen geschikt voor deze drank, maar werken ook perfect voor brandewijn, wijn en, zoals we al zeiden, cider, onder andere likeuren.

vasos-gin-tonic

Hoe behoud je de smaak?

Nu je weet welke bril en plastic bekertjes je voor je Gin Tonic moet gebruiken, willen we je graag nog wat andere geheimen geven voor de bereiding ervan.

Veel mensen maken de fout om hun jenever van tevoren af te koelen. Dit type drank moet op kamertemperatuur worden bewaard, omdat het in de koelkast kristalliseert en zijn smaak verliest.

Aan de andere kant moet je het juiste ijs gebruiken. Het is niet nodig om te investeren in vreemde en dure “lente-ijs” merken. Gebruik gewoon ijs dat met drinkwater is gemaakt, of gebruik de gangbare pakketten uit de supermarkt.

Vergeet ook niet dat de elementaire ingrediënten van Gin Tonic zijn

  • Gin.
  • Tonic.
  • Citroenschijfjes.
  • IJs.

Hoewel dit een van de meest veelzijdige dranken is, heb je deze vier elementen slechts nodig om een voortreffelijk drankje te bereiden.

U kunt het vergezellen met andere smaken, zoals komkommerschijfjes, sinaasappelsegmenten, kaneelstokjes, enz. Vergeet echter niet dat het doel hiervan is om de smaak van de drank te benadrukken en deze af te stemmen op de smaak, niet om de smaak te maskeren.

Tenslotte zal een vol glas Gin Tonic zijn essentie verliezen. Het moet tot ¾ deel worden gevuld, zodat de drank zijn karakteristieke aroma behoudt.

Nu hoeft u alleen nog maar de beste plastic bekers en glazen te kopen om Gin Tonic in uw bedrijf te serveren. Bezoek hiervoor onze online winkel Monouso en daar krijg je de beste verpakkingen voor dit fantastische drankje.

 

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.