fbpx

De beste maaltijden om mee te nemen naar het strand

comida-playa-portada

Een dagje naar het strand is een van de beste vrijetijdsbestedingen die er zijn. Of we nu met vrienden of familie naar het strand gaan, een goede maaltijd voor een picknick aan zee is een must.

Het kiezen van voedsel om mee naar het strand te nemen is erg belangrijk, omdat niet alle voedingsmiddelen en bereidingen geschikt zijn. Bovendien moet je goed kiezen hoe je het opbergt. Hier zijn enkele ideeën voor afhaalmaaltijden om u te helpen slagen.

Wat voor eten moeten we niet meenemen naar het strand?

Voedselzekerheid is van fundamenteel belang. Niemand wil een souvenir van een dag op het strand meenemen. Om dit te voorkomen, zijn er voedingsmiddelen die we niet mee moeten nemen op onze strandexcursies en deze moeten goed worden opgeslagen. Een kwaliteitscontainer, die perfect sluit, die de temperatuur van het voedsel op peil houdt en die de koelketen respecteert, is de beste optie.

Om vergiftiging te voorkomen, vermijd je sauzen die gemaakt zijn met rauwe eieren zoals zelfgemaakte mayonaise. Als je mayonaise wilt meenemen, kies dan een potje dat je nog niet hebt opgestart en open het op het strand. Tortilla’s zijn erg populair, maar je moet er wel voor zorgen dat het ei goed gaar is. Breng ook geen ondergekookt vlees of zeevruchten mee.

Als je fruit gaat dragen en voor het gemak draag je het liever gesneden, dan moet je het in een container bewaren waar het beschermd is.

Vermijd zuiveldesserts, want die kunnen gemakkelijk worden bedorven door de hitte. U kunt altijd een ijsje kopen aan de bar en het ter plekke consumeren.

comida-playa-cuerpo

Afhaalideeën voor het strand

Gezien deze beperkingen hebben we nog veel ideeën voor strandvoedsel.

Salades

Kies een pasta, rijst, quinoa of aardappelsalade als voorgerecht. Geroosterde groentesalades zoals rode paprika’s of aubergines zijn een perfecte aanvulling op klassieke gepaneerde steaks, kroketten of aardappelomeletten.

De mogelijkheden zijn eindeloos en je moet ze alleen in speciale saladecontainers bewaren. Neem de dressing in een speciaal sausbakje en breng het ter plekke op smaak voor een frissere, knapperige salade.

Zelfgemaakte vleeswaren

Heb je geprobeerd je eigen vleeswaren te maken? Ze zijn heel gemakkelijk voor te bereiden. Bewaar ze al gesneden of bereid een aantal broodjes voor uw snack die niet uit elkaar vallen als u ze in een geschikte verpakking bewaart.

Zoute taarten en taarten

Origineel en gemakkelijk te eten, u zult gelijk hebben met een tonijn of gehakt taart of een spinazie en blauwe kaastaart. Bewaar ze in speciale containers voor gebak en ze zullen in perfecte staat op het strand aankomen.

Hummus, salmorejo of guacamole

Hummus, salmorejo of avocado zijn zeer gezond en geschikt voor vegetariërs en veganisten. U kunt innoveren door bieten salmorejo of piquillo pepper hummus te bereiden. Gebruik veilige containers om morsen te voorkomen.

Je weet wat je naar het strand moet brengen en hoe je het voedsel in perfecte staat moet bewaren met de juiste containers. Nu hoeft u alleen nog maar te genieten van uw dag op het strand zonder zorgen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.