fbpx

De beste bedrijven voor het gebruik van wegwerpservies in de zomer

vajilla-desechable

De zomer ligt om de hoek en velen van ons kunnen zich al voorstellen dat ze langs het strand lopen, een koel biertje drinken, met een zeebriesje dineren of een ijsje eten terwijl ze op vakantie langs de promenade lopen.

Na deze maanden van opsluiting vraagt het lichaam om te vertrekken en als je een hotelbedrijf hebt, heb je zeker nagedacht over hoe je er het beste van kunt maken en hoe je het kunt doen met de maximale garanties. Nou ja, zonder twijfel, de beste bondgenoot voor de horeca deze zomer zal wegwerpservies zijn.

Veel hoteliers hebben dit jaar hun faciliteiten aangepast aan de nieuwe gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, maar veel van hen hebben hun bedrijf ook veranderd in iets nieuws en anders. We willen u wat ideeën geven en daarom brengen we u vandaag de beste bedrijven waar wegwerptafelgerei deze zomer gaat slagen

  1. De strandbars

Het seizoen is aangebroken om een aperitief te nemen terwijl we op het strand zijn, om de beste paella gerechten te proeven en om ons te verfrissen met een zeer koud drankje. Een van de plaatsen die we het liefst bezoeken voor toeristen en bewoners van de strandplaatsen zijn de beroemde chiringuitos.

Als je een strandbar hebt, is dat veel voor deze zomer, maar je zult nieuwe maatregelen moeten nemen, zoals het hebben van het menu in een QR-reader of het hebben van plastic wegwerpschotels om een goede service te bieden en de veiligheid van de klanten te waarborgen.

  1. IJs- en yoghurtsalons

Een van de andere koningen van de horeca dit jaar is het ijs- en yoghurtsalon. Een zeer populaire optie in de zomer omdat je het gehemelte zoet maakt terwijl je afkoelt. IJssalons zijn altijd al een favoriet geweest, en de laatste jaren is diepvries-yoghurt ook een zeer populair product geworden en zijn er franchises ontstaan die het aanbieden. We hebben het over ijs- en yoghurtsalons met zowel terras- als afhaalservice.

Dit jaar zullen de ijs- en yoghurtsalons opvallen omdat ze het product al achter schermen of vitrines aanbieden, omdat ze gebruik maken van wegwerpbakkenen omdat de afhaaldienst zeer geïntegreerd is.

vajilla-de-plástico-desechable

  1. Bars of cafetaria’s

Fase na fase, in deze periode van de-escalatie, is het mogelijk geweest om te zien dat de beste bedrijven de bars en cafetaria’s zijn. Het lijkt erop dat wat de meeste mensen wilden, was dat ze naar een terrasje konden gaan en iets konden drinken met hun familie en vrienden.

Tegenwoordig hebben we de bars en cafés vol zien zitten, met nieuwe manieren om de koffie, broodjes, pasta’s of hapjes in wegwerpservies aan te bieden en altijd met respect voor de afstand en heeft het ons met enthousiasme vervuld. We wisten dat we een land zijn met een barcultuur, dat we erdoor gekenmerkt worden, en dat is de laatste weken duidelijk te zien.

  1. Pubs en discotheken

Wat mensen na maanden van opsluiting het meest nodig hebben is om plezier te hebben, en wat beter is dan in de zomer om naar een terrasje te gaan en een paar drankjes te drinken met vrienden. Dit is een belangrijke business die niet zal ontbreken in de heetste maanden als het zich aanpast aan de nieuwe regelgeving. Wie zei dat wegwerp plastic serviesgoed niet elegant en mooi kan zijn? Als u dit jaar een café of disco heeft en u bent van plan om te openen wanneer de autoriteiten dat aangeven, dan kunt u dat met totale garantie doen als u uw pand aanpast.

Zoals we al zeiden, kunt u allerlei wegwerpdrankjes vinden, waarmee uw klanten zich kunnen ontspannen en waarmee u het werk van uw personeel kunt vergemakkelijken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.