fbpx

CPLA

qué es el CPLA

CPLA plastic verpakkingen zijn gemaakt van polymelkzuur (PLA), een bioplastic dat is afgeleid van hernieuwbare grondstoffen zoals maïszetmeel. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor polypropyleen (PP) en breekt gemakkelijk af in het milieu zonder overlast te veroorzaken.

Wat is CPLA?

CPLA plastic bestek is composteerbaar en biologisch afbreekbaar, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditioneel plastic bestek. Het is ook hittebestendiger dan gewoon PLA-plastic, waardoor het een geschikte keuze is voor warm eten. CPLA plastic servies is duurzaam en herbruikbaar en een uitstekende keuze voor restaurants en cateringevenementen.

Welk servies kunnen we van CPLA maken?

Er kan een verscheidenheid aan tafelgerei worden gemaakt van CPLA, waaronder borden, kommen, bekers, bestek en zelfs dienbladen. Het kan ook worden gebruikt om decoratieve voorwerpen te maken, zoals onderzetters en tafelstukken.

Voordelen van CPLA

Ze worden gemaakt van maïsmeel of zetmeel en zijn een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Deze ecologische dienst is een hernieuwbare bron, waarvan de productie de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert. Tot de vele voordelen behoren

  • Sterk en bestendig
  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • Perfect voor gebruik in warme gerechten
  • Gaat tot 90 dagen mee
  • Biologisch afbreekbaar

Dit bestek is milieuvriendelijker en biedt een duurzamer alternatief. Ze kunnen ook tot 25 keer gewassen worden, waardoor ze ideaal zijn voor hergebruik.

Vaak gestelde vragen

Wat is CPLA?

CPLA is een acroniem voor kristallijn PLA, een proces dat bestand is tegen temperaturen tot 45°C. CPLA is composteerbaar en biologisch afbreekbaar, en zodra het kristallisatieproces is voltooid, is het niet langer transparant en wordt het ondoorzichtig wit.

Voordelen van CPLA

Naast een alternatief voor plastic bestek zijn ze 100% duurzaam en biologisch afbreekbaar, en bestand tegen hoge temperaturen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.