fbpx

Catering

Catering is een veel gevraagde dienst om het goede eten en de aandacht van de gasten op een evenement te faciliteren, via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van deze dienst.

wat is catering en hoe werkt het?

Het wordt gedefinieerd als een professionele dienst die gespecialiseerd is in de organisatie en levering van eten, drinken en alles wat nodig is om de gasten op het evenement te verzorgen. De werking is gebaseerd op het kennen van de wensen van de klant, om het type dienst te bepalen en over te gaan tot de organisatie ervan.

Verschillende soorten cateringbedrijven

Deze bedrijven beschikken over gespecialiseerd personeel dat belast is met de logistiek en de levering van de dienst. Bovendien zijn ze aangepast aan de behoeften en de smaak van hun gasten en zijn ze onderverdeeld in de volgende soorten cateringbedrijven:

  • Zakelijk.
  • Industrieel.
  • Thuis.
  • Van deur tot deur.
  • Mobiel.
  • Speciale evenementen.
  • Gastronomisch.
  • Duurzaam.
  • Solidariteit.
  • Veganistisch.
YouTube video

Catering: welke verbruiksgoederen hebt u nodig?

Catering verdwijnt zodra het evenement voorbij is, dus het meubilair is meestal gemakkelijk te monteren en te demonteren, met een grote verscheidenheid aan verbruiksgoederen om uit te kiezen. Ontdek samen met ons de verschillende miniaturen die beschikbaar zijn om indrukwekkende evenementen te creëren.

Herbruikbare plastic miniaturen

Ze zijn een uitstekende optie voor evenementen die in korte tijd en met een groot aantal gasten worden georganiseerd, omdat ze verschillende items hebben voor het proeven en presenteren van gerechten.

Biologisch afbreekbare miniaturen

Met deze consumpties kunnen culinaire professionals hun culinaire creaties presenteren in mooie en gevarieerde milieuvriendelijke items.

Duurzame miniaturen

Ze worden gebruikt om voedsel op een veilige manier te bewaren, te beschermen en te presenteren. Bovendien zijn ze herbruikbaar, hittebestendig en bestand tegen verschillende soorten kracht.

Herbruikbare metalen miniaturen

Ze hebben een breed scala aan originele en elegante ontwerpen, waardoor de presentatie van de gerechten zich zal onderscheiden van de rest.

Design miniaturen

Deze artikelen hebben een andere, maar elegante toets om de gasten te verrassen met een prachtige presentatie van culinaire hoogstandjes.

ontdek meer over ons Horeca Woordenboek!

Vaak gestelde vragen

¿Qué se conoce como una empresa de catering?

Se define como el conjunto de personas encargadas de organizar y prestar el servicio de catering. Este servicio se encarga de proveer comidas y bebidas, así como todo lo necesario para la organización de un banquete o evento.

¿Cómo funcionan las empresas de catering?

Estas empresas se encargan de preparar, presentar, ofrecer y servir comidas en cualquier tipo de evento. Su servicio abarca desde un simple desayuno, hasta un servicio completo tipo restaurante con camareros, cocina, cubiertos, mantelería y decoración personalizada. Para las empresas de catering lo más importante es conocer a sus clientes para así ofrecer la mejor experiencia adaptada a sus requerimientos.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.