fbpx

Campinggerechten: de beste manier om van uw maaltijden in de open lucht te genieten

vajilla-camping-portada

Laten we het toegeven, er zijn weinig dingen prettiger dan samen met familie en vrienden (met inachtneming van de relevante veiligheidsafstanden) van hun gezelschap te genieten rond een tafel. Je zou het op het strand kunnen doen, maar in deze post stellen we een plan voor dat steeds meer aanhangers krijgt: de camping

Je hebt niets anders nodig dan je keukentje en je kampeeruitrusting om dit te doen. De wegwerpmogelijkheden zijn meestal het handigst, omdat u onder andere tijd bespaart bij het schoonmaken; u kunt echter ook kiezen voor het herbruikbare serviesgoed. We vertellen het je hieronder:

Welk materiaal is het beste voor de kampeerschotels

In dit eerste punt gaan we u vertellen welke materialen het meest gebruikt worden als kampeerschotels, zodat u het materiaal kunt kiezen dat het beste bij u past. Vergeet niet dat het herbruikbaar is, wat betekent dat je het voor meer dan één keer kunt gebruiken

In de eerste plaats heeft u de plastic kampeeruitrusting die zich onderscheidt door zijn duurzaamheid en weerstand. Onder de componenten die worden gebruikt om deze artikelen te vervaardigen zijn PP (polypropyleen), PS (polystyreen), PET (polyethyleentereftalaat), San en Tritan (de laatste twee worden meestal gebruikt voor onder andere glazen, bekers en kruiken).

Aan de andere kant zijn er andere soorten materialen zoals melamine kampeerviesgoed of roestvrij stalen kampeerviesgoed die niet het meest aanbevolen zijn, omdat ze het risico op besmetting van voedsel kunnen verhogen.

>  Latex reinigingshandschoenen de veiligste optie

Wat voor soort ecologische gerechten te kiezen in het veld

Overtuigt het hard plastic kampeerterras je niet? Er zijn meer alternatieven, zoals bamboe campingservies, een duurzame manier om uw maaltijden een eco-vriendelijk tintje te geven

Bestek, borden, kommen en schalen van verschillende afmetingen, modellen en kleuren om een unieke presentatie van uw recepten te bereiken met de garantie van het kiezen van een goed kwaliteitsproduct en het gebruik ervan voor een andere tijd!

vajilla-camping-cuerpo

Voordelen van het kopen van een campingset

Het herbruikbare serviesgoed heeft vele voordelen, afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Zo wordt het campingservies van kunststof gekenmerkt door zijn grote weerstand en de moeilijkheid om te breken. Bovendien, als het op de grond valt kunt u er zeker van zijn dat het niet in stukken zal breken. Zo veroorzaakt het geen ongelukken bij uw gasten. Wij hebben ook magnetron- en vaatwasmachinebestendig campingservies! Controleer het specifieke model om er zeker van te zijn dat het aan deze kwaliteiten voldoet.

Voor wat betreft het bamboe servies op de camping zijn de natuurlijke vervaardiging en de elegante afwerking van het servies opmerkelijk. Alsof dat nog niet genoeg is, is het een ecologisch, biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal, zodat je bijdraagt aan het verminderen van de afvalproductie voor het milieu.

Waar de vaatwasser te nemen op de camping

Als u op een camping bent en geen vuilwaterafvoer of wasbak binnen handbereik kunt vinden, raak dan niet in paniek! Wat je moet doen is, in de eerste plaats, het water scheiden van de voedselresten door ze op het vuur te leggen om te verbranden.

>  Handreinigers: wat je moet weten om jezelf te beschermen..

Vuil water moet worden verspreid ver van de plaats waar u uw tent heeft opgezet, vanaf elke weg of waterbron om te voorkomen dat dieren worden aangetrokken door de voedseldeeltjes die in het water aanwezig zijn.

Waar kunt u kampeeruitrusting kopen?

Als je gaat kamperen en geen kampeeruitrusting hebt gekocht, waar wacht je dan nog op? Bezoek onze Monouso online shop, waar u het beste campingservies kunt kiezen uit de verschillende opties in onze catalogus, van hoge kwaliteit en tegen een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Wilt u nog meer weten over de soorten keukengerei die we hebben? Bekijk hier onze gids voor wegwerpservies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.