fbpx

Biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes om de uitwerpselen van uw huisdier op te vangen

bolsas-bio-caca-perro-portada

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van biologisch afbreekbare zakken, maar wist je dat je nu het afval van je huisdier ermee kunt opruimen? Dat klopt, nu kunt u bijdragen aan het verbeteren van uw ecosysteem door uw hond mee te nemen voor een wandeling; een goed idee, toch?

De hondenpoepzakjes zijn voorzien van een eigen afzuiging, zodat u uw handen ver van het vuil af kunt houden. Aan de andere kant, hoewel ze biologisch afbreekbaar zijn, worden ze niet hergebruikt, dus je kunt ze in elke container weggooien.

Beter nog, dit materiaal heeft biologische katalysatoren, dus het zal in minder dan je denkt van de aarde verdwijnen. Wil je meer weten over dit product? Bij Monouso willen we u graag wijzen op de voordelen ervan en u vertellen hoe u ze het beste kunt gebruiken.

Voordelen

Dit eenvoudige product biedt bijvoorbeeld grote voordelen voor alle gebruikers:

  • Praktisch. Deze ontwerpen blijven onopgemerkt in tassen en portemonnees. De meeste zijn gemaakt op een kleine tape om de zakken te verwijderen.
  • Verzet. De biologisch afbreekbare zakken zijn zeer resistent en lekvrij, zodat u geen ongelukken krijgt na het opvangen van de uitwerpselen.
  • Economie. Voor velen is deze optie economisch onhoudbaar en buitensporig duur; niets is minder waar. Biologisch afbreekbare zakken zijn net zo geprijsd als plastic zakken, zodat je zak het verschil niet kent.
  • Boetes. Niets is vervelender en onaangenamer dan een slechte tijd en een rekening te betalen vanwege uw huisdier. Nu kunt u ongemakken en boetes vermijden en het milieu helpen door alleen uw biologisch afbreekbare tas te dragen.
  • Beschikbaarheid. Een paar jaar geleden waren deze materialen duur en moeilijk te verkrijgen. Vandaag hoeft u alleen nog maar onze online shop binnen te gaan.. Monouso en kies die van je voorkeur.

Bolsas-biodegradables-caca-perro

Hoe gebruik je biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes?

Veel huisdiereigenaren, vooral de eerste keer, hebben moeite om te wennen aan het verzamelen van hondenpoep. Deze taak hoeft niet zo rommelig te zijn als het lijkt, zolang je de volgende suggesties maar onthoudt:

  • Om contact met de kruk te vermijden, wikkelt u uw hand volledig rond de tas om de kruk in minder tijd op te vangen.
  • Open de zak volledig en houd hem binnen handbereik. Houd het tegelijkertijd goed uit de buurt van je lichaam.
  • Als er geen container in de buurt is, kunt u een gat in de grond maken en de biologisch afbreekbare zakken begraven. Maak je geen zorgen, het zal in minder dan je denkt ontleed zijn.
  • Als u een conventionele zak gebruikt om het in een container weg te gooien, vergeet dan niet om er een knoop in te leggen. Op die manier hebben de werknemers niet te maken met hondenpoep die in de rest van de rotzooi ligt.

Biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes zijn een uitstekende optie voor het verwijderen van de uitwerpselen van uw huisdieren. Als u op zoek bent naar andere opties dan plastic, of als plastic niet beschikbaar is wanneer u het nodig hebt, kan dit product uw levensredder zijn.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.