fbpx

Bier kopen voor een bar: 7 sleutels tot het kiezen van een leverancier

contratar-cerveza-para-bar-espana

bent u op zoek naar een bierleverancier voor uw hotel, restaurant of barbedrijf? Als u niet weet welke u moet kiezen, moet u weten dat er belangrijke details zijn waarmee u rekening moet houden om een goede keuze te maken bij het contracteren van bier voor een bar

Het is van essentieel belang dat u zeer duidelijk bent over wat de brouwerijen u bieden in ruil voor de verkoop van hun merk in uw zaak. U moet ook nagaan of het al dan niet gunstig voor u is om een exclusiviteitscontract te ondertekenen en andere beslissende details die wij in dit bericht zullen bespreken

Om u te helpen bij de keuze van een bierleverancier, hebben wij de belangrijkste informatie over dit onderwerp voor u verzameld. Doorheen dit artikel zal je leren wat de meest relevante punten zijn voor het huren van bier voor een bar.

7 belangrijke punten voor het huren van bier voor een bar

Wanneer u bier voor uw bar huurt, zorg er dan voor dat de bierleveranciers aan de volgende kenmerken voldoen:

contratar cerveza para bares características

1. Kwaliteit van het product

De kwaliteit van het product is een bepalende factor bij de keuze van de juiste bierleverancier. De consumenten zijn op zoek naar bieren van goede kwaliteit en zullen de voorkeur geven aan plaatsen waar de beste en meest gevarieerde bieren worden geserveerd.

Wanneer u bier voor een bar koopt, moet u ervoor zorgen dat u de best mogelijke bierleverancier kiest. U kunt uw onderzoek doen en nagaan welke biersoorten het meest in trek zijn bij de consumenten in de restaurantsector. U moet ook rekening houden met de voorkeuren van uw eigen klanten.

2. Verscheidenheid

Naast kwaliteit zijn ook productverscheidenheid en presentatie belangrijk. Zorg ervoor dat uw leverancier een breed gamma van producten in verschillende presentaties heeft.

Vergeet niet dat, met de grote verscheidenheid aan industriële en ambachtelijke bieren op de markt, de consumenten zeer veeleisend zijn geworden en openstaan voor innovatie. Zij zullen het op prijs stellen dat zij kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan bieren op uw menu en niet beperkt worden tot wat van de tap is

Het vat waarin u uw bier serveert, kan het verschil maken voor de concurrentie. Ons advies is om te proberen te innoveren in de presentatie. Bij Monouso vindt u alle soorten glazen, bekers en kruiken die uw klanten een andere ervaring zullen bezorgen.

3. Prijzen

De kosten zijn een ander belangrijk aspect dat in gedachten moet worden gehouden bij het huren van bier voor een bar. Maar natuurlijk mag u de kwaliteit van het product niet opzij zetten om een paar euro te besparen, probeer goede producten te vinden met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Elke zichzelf respecterende bierleverancier moet u onder meer goede prijzen, betalingsfaciliteiten en kwantumkortingen kunnen aanbieden. Bovendien zou het verstandig zijn de betalingsdata van de leverancier af te stemmen op de datum die uw bedrijf het beste uitkomt, om eventuele ongemakken te voorkomen.

4. Goede reclame

Er zijn biermerken die uitstekende marketing- en reclamestrategieën hebben. Over het algemeen worden dit soort bieren goed onthaald door de consument

Door bekende bieren in uw bar te schenken, trekt u meer klanten aan en verhoogt u de verkoop, want een bier met goede reclame verkoopt zichzelf

5. Verantwoordelijkheid

Bij de inkoop van bier voor een bar is het van essentieel belang dat u een professionele en betrokken bierleverancier kiest

Een verantwoordelijke leverancier die op tijd en binnen het budget levert, is van invloed op de goede werking van uw pub

U ontvangt uw bier altijd op de afgesproken datum en u hebt voldoende tijd om u te organiseren zonder uw dagelijkse werkzaamheden te onderbreken. Bovendien vermijdt u vertragingen in de levering die een negatieve invloed kunnen hebben op uw bedrijf.

6. Opleiding

Permanente opleiding is zo belangrijk in de horeca dat sommige bierleveranciers opleidingsworkshops aanbieden als een toegevoegde waarde aan hun diensten. Als u uw werknemers kunt opleiden of uzelf kunt trainen in brouwen, zal dat een positief effect hebben op uw bedrijf en het helpen groeien.

7. Onderzoek leveranciers

Een manier om er zeker van te zijn dat de leverancier aan alle bovenstaande eisen voldoet, is van tevoren enig onderzoek te doen naar de verschillende bierleveranciers in de streek. Daartoe kun je informatie over hun reputatie op internet opzoeken of managers van andere pubs vragen naar hun ervaring met dergelijke leveranciers.

Beer Rappelling: Wat is het?

Het is zeer belangrijk duidelijk te zijn over wat er komt kijken bij de keuze voor een biertap voor cafés alvorens bier voor cafés te huren. Het is een soort korting of lening die door bierleveranciers aan ondernemingen wordt aangeboden in ruil voor de verbintenis om binnen een overeengekomen termijn een bepaalde hoeveelheid product te verkopen.

Om u te helpen dit beter te begrijpen, laten we het illustreren met een voorbeeld. Een brouwerij sluit een overeenkomst met een verkooppunt en biedt het verkooppunt een voorschotbedrag aan. In ruil daarvoor moet de pub gedurende een aantal jaren een bepaalde hoeveelheid van dat merk bier per jaar verkopen.

contratar cerveza para bar rappel

Indien zij erin slaagt de overeengekomen hoeveelheid bier te verkopen, zal zij aan het eind van het jaar ofwel een grotere korting krijgen, ofwel het voorgeschoten bedrag kunnen terugbetalen.

Over het algemeen omvat de brouwerij-rappel, naast de financiële bijdrage die zij levert, ook de installatie van biertaps, vitrines, schoolborden, zonneschermen, naast vele andere barbenodigdheden. Dit soort bedrijven voor baruitrusting kan geschikt zijn voor ondernemers die een bar willen openen. Op die manier besparen zij kosten door deze en vele andere essentiële elementen voor de sfeer van de bar niet te hoeven kopen.

Nadelen van abseilen

Het voeren van commerciële onderhandelingen als rappel levert grote voordelen op voor uw etablissement. Een voorbeeld is dat het uw bedrijf voorziet van de nodige elementen voor de werking ervan. Dit type contract kan echter ook bepaalde nadelen hebben voor uw onderneming.

De meeste van deze bedrijven die bier leveren aan horecabedrijven eisen exclusiviteit, zodat u alleen bieren van hun merk zult kunnen schenken. Bovendien hebben zij een langlopend contract, zodat u zich voor de duur van het contract aan de overeenkomst zult moeten houden.

Wij weten dat de meeste consumenten de voorkeur geven aan het selecteren en uitproberen van een verscheidenheid van producten. Als je hen die variatie niet kunt bieden, kan dat het aantal klanten dat naar je bar komt doen dalen.

Anderzijds moet u zich ervan bewust zijn dat sommige bierleveringsbedrijven niet zo veeleisend zijn op dit gebied. Wanneer u dus een exclusiviteits- of rappelcontract met hen ondertekent, eisen zij dat 75% van uw bieraanbod hun merk is, terwijl de overige 25% mag bestaan uit merken van uw keuze.

Als u op zoek was naar de perfecte bierleverancier, hopen wij dat dit bericht u heeft geholpen. Nu hebt u de informatie die u nodig hebt om ongemakken en ontevredenheid te vermijden bij het huren van bieren voor een bar.

Wat moeten we overwegen bij het huren van bier voor een bar?

Wij moeten ons concentreren op productkwaliteit, variëteit, prijsstelling, reclame, verantwoordingsplicht en opleiding. Het zal ook absoluut noodzakelijk zijn dat wij onze leveranciers onderzoeken.

Wat moeten we overwegen met betrekking tot onze leverancier?

Onze leverancier moet verantwoordelijk zijn en in staat zijn concurrerende prijzen, kortingen en andere voordelen aan te bieden. Zij moeten ook betrouwbaar zijn en zich ertoe verbinden het product te leveren wanneer wij het nodig hebben.

Wat is bier abseilen?

Dit is een soort korting of lening die door bierleveranciers aan bedrijven wordt aangeboden als zij zich ertoe verbinden binnen een overeengekomen termijn een bepaalde hoeveelheid product te verkopen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.