fbpx

De 15 beste bezorgplatforms voor uw restaurant

De beste leveringsplatforms

Bezorgplatforms zijn digitale hulpmiddelen die restaurants in staat hebben gesteld zich aan te passen aan veranderingen op de markt. Deze dienst is een belangrijke steun om de moeilijke omstandigheden die Covid 19 ons heeft opgelegd te boven te komen. Deze food apps verschillen echter qua prijs, leveringscapaciteit, snelheid en effici├źntie.

Daarom brengen wij van Monouso u een gids met de 15 beste apps voor voedselbezorging. Zeer opportuun, als u het niveau van uw dienstverlening wilt verhogen, aan de eisen van uw klanten wilt voldoen en klantenbinding wilt opbouwen. Neem een kijkje en vind de meest geschikte optie!

Leveringsplatforms Waarom zou u op hen moeten rekenen?

Heeft u er ooit over nagedacht hoe uw klanten zich zouden voelen, als ze vanuit de veiligheid van hun huis konden genieten van de gerechten van hun favoriete restaurant? Wij zijn het ermee eens dat het een voordeel zou zijn om online toegang te hebben tot uw promoties, aanbiedingen en vari├źteit, zonder de voorrechten van een vaste klant te verliezen. Ongetwijfeld een uitstekende strategie om hun voorkeur te winnen.

plataformas-delivery-para-tu-restaurante

Horecabedrijven zijn ge├źvolueerd om zich aan te passen aan de eisen van nieuwe generaties die de voorkeur geven aan een online consumentenmarkt. Deze behoefte stimuleert de opkomst van meerdere digitale leveringsplatforms. Met hen behouden restaurants hun klanten door veerkracht te tonen.

15 beste digitale bezorgplatforms Welk platform is het meest geschikt voor uw restaurant?

Niet alle platforms voor restaurantbezorging zijn hetzelfde. Bij de evaluatie van de beste alternatieven moet u rekening houden met een aantal elementen zoals reputatie, aantal gebruikers, commissies en geografisch bereik. Op basis van deze criteria zijn de beste 15 opties:

1. Glovo

Als u een leveringsmerk wilt met een stedelijk en jeugdig imago, dan is Glovo iets voor u. Met zijn vloot van scooters en fietsen biedt het in grote steden voedselleveringen aan huis aan. Bovendien heeft het een aantal gevarieerde restaurantopties die zijn geïntegreerd in een vriendelijke en intuïtieve interface.

plataformas-delivery-comida-glovo

U kunt er ook rechtstreeks aankopen mee doen die door de dichtstbijzijnde bezorger worden opgehaald en binnen enkele minuten bij de ontvanger worden afgeleverd. Het beste is dat ze de optie van meerdere leveringen omvatten, waardoor de route optimaal benut wordt. Momenteel hebt u toegang tot deze dienst via de website glovoapp.com, of via hun app die compatibel is met Android en iOS.

2. Uber Eats

Uber Eats is een van de bezorgplatforms in Spanje met het grootste aantal gebruikers. Dit bedrijf heeft een breed scala aan partnerrestaurants, ingedeeld naar de soorten gerechten. Via de mobiele app of website kunt u onder meer Spaans, Italiaans, Mexicaans en mediterraan eten bestellen.

app-comida-delivery-UberEats

Het wordt ook gekenmerkt door het feit dat het een site is waar aan zeer specifieke eisen kan worden voldaan, zoals voedsel voor coeliakiepati├źnten, gezonde di├źten of glutenvrij. Een ander kenmerk dat moet worden benadrukt is de voortdurende actualisering. Hierdoor worden gebruikers ge├»nformeerd over nieuwe plaatsen, kunnen ze het menu bekijken en zelfs recensies van eters lezen

Op het moment van de bestelling krijgt de klant een schatting van de levertijd en het totaalbedrag, inclusief de prijs van het voedsel, de bezorgkosten en de belastingen. En heel belangrijk, je zult in staat zijn om meerdere betaalmethoden toe te voegen, waaronder je Uber-account.

3. Just Eat

Een van de meest traditionele en baanbrekende apps voor voedselbezorging voor dit soort zaken is Just Eat. Het beschikt over een eigen staf van ervaren koeriers, waardoor het een van de meest gevraagde is geworden. Het heeft een eenvoudige en functionele applicatie, waar gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan restaurants.

De interface bevat de optie van geolokalisatie, waardoor alle gebruikers in de buurt onmiddellijk toegang hebben tot uw restaurant. U kunt ook zoekopdrachten filteren om onder andere open locaties, promoties en hogere beoordelingen weer te geven.

Momenteel heeft het webondersteuning en een mobiele app die u kunt downloaden uit AppStore of GooglePlay. En heel belangrijk, het biedt meerdere betaalmethoden, zoals contant geld, pinpas, creditcard en PayPal.

4. Deliveroo

Deliveroo is een platform voor restaurantbezorging dat een van de hoogste scores heeft op GooglePlay en AppStore. Met deze app kunnen gebruikers de route van hun bestelling vanaf hun mobiele apparaten volgen. Bovendien wekt de nauwkeurigheid van de geraamde tijd vertrouwen en geloofwaardigheid.

Het beste is dat het diners in staat stelt om te zoeken volgens geavanceerde criteria, om de gerechten van hun voorkeur, restaurant schema’s en dichtstbijzijnde restaurants te defini├źren. Dankzij zijn uitgebreide netwerk van bezorgers kan het bestellingen op elke plaats in de stad leveren in minder dan 30 minuten.

In de loop der maanden heeft zij haar platform verbeterd en functioneler gemaakt. Momenteel heeft het toepassingen voor smartphones en tablets met Adroid en iOS besturingssystemen. U kunt ook bestellingen plaatsen via zijn online portaal deliveroo.com.

5. Mr Noow

Via het Mr Noow bezorgplatform kunnen gebruikers eten bestellen en tafels reserveren in hun favoriete restaurant. De interface van de app helpt u bij het filteren van zoekopdrachten op soort service en eten. Bovendien bevat het een hulpmiddel om de levering van de bestelling te plannen op de tijd en datum die u hebt.

Wanneer u Mr Noow downloadt, zal het automatisch geolocatie activeren, en vervolgens de dichtstbijzijnde aangesloten restaurants aangeven. Dit zorgt voor een constante aanwezigheid voor potenti├źle lokale gebruikers om uw promoties, menu’s en aanbiedingen te controleren.

Ten slotte biedt het meerdere betaalmethoden, zoals contant geld, krediet- of debetkaarten. De mobiele versie is volledig gratis op GooglePlay en AppStore. Evenzo biedt het volledige toegang tot zijn instrumenten vanaf de website www.mrnoow.com.

6. Resto – In

Als u wilt vertrouwen op een merk dat gespecialiseerd is in de levering van gastronomisch eten, moet u Resto – In overwegen. Hun visie is gericht op exclusieve restaurants over het hele Europese continent. Deze premiumdienst wordt aangeboden sinds 2006, en beetje bij beetje doet hij van zich spreken met een uniek leveringsconcept.

Dit zou een goede gelegenheid zijn om uw restaurant bij de besten te plaatsen en u te richten tot klanten die kwaliteitsgerechten op prijs stellen. Een ander belangrijk aspect is dat Resto – In beschikt over een eigen netwerk van bezorgers, die een onberispelijk imago hebben. En het beste van alles is dat het een doeltreffend aftersales-systeem heeft om klanten aan zich te binden.

7. FootMe

FootMe is een andere internationaal erkende voedsel bezorg app. Het heeft een vriendelijke interface waarmee u in real time de locatie van de aangesloten restaurants, tarieven, menu en promoties kunt zien. De app is compatibel met de meeste apparaten en besturingssystemen iOS en Android.

Tot de belangrijkste betaalmethoden behoren contant geld, debetkaarten, Visa, Master Card en American Express. De gemiddelde levertijd bedraagt volgens zijn webplatform 45 tot 60 minuten, met een speciale service voor executive lunches. En nog beter, het heeft momenteel de laagste bezorgkosten op de markt.

8. Too Good To Go

Too Good To Go heeft misschien wel het meest creatieve concept op het gebied van bezorgmerken. Het bestaat erin het afval dat restaurants dagelijks produceren, te verminderen en er commercieel het maximum uit te halen. Deze op de zorg voor het milieu gerichte visie gaat de hele wereld rond en krijgt steeds meer aanhangers.

Daartoe zoekt het platform lokale winkels op die “verrassingszakken” verkopen tegen onklopbare prijzen en daarbij gebruik maken van voedseloverschotten. Door de app te downloaden, toont hij de gebruikers restaurants in de buurt, die ze vervolgens kunnen toevoegen aan hun lijst van favorieten.

Wij denken dat dit een goede gelegenheid is om uw horecabedrijf in een sociaal bewust concept te gieten.

9. Giongo Delivery

Een ander meer lokaal alternatief is Giongo Delivery. Met dit bezorgplatform kunnen gebruikers fastfoodrestaurants verkennen en in realtime bestellingen plaatsen. Het biedt verschillende opties voor bezorging, waarbij u kunt kiezen tussen een thuisbezorging of het restaurant zelf.

Het heeft ook een geolocatie-optie die de geschatte levertijd en de afstand die door het voertuig moet worden afgelegd, berekent. Deze gebruiksvriendelijke app heeft webondersteuning en compatibele versies voor mobiele telefoons, die kunnen worden gedownload van AppStore en GooglePlay.

10. DoorDash

DoorDash is een bezorgplatform dat wordt geassocieerd met toonaangevende horecabedrijven en dat momenteel duizenden gebruikers heeft. Het biedt meer dan 310.000 menu’s verdeeld in ongeveer 4.000 steden over de hele wereld. De mobiele applicatie is ontwikkeld om zeer snel meerdere verzoeken te faciliteren.

Bovendien hebben uw klanten de mogelijkheid om bestellingen op specifieke dagen en tijdstippen te plannen, wat ideaal is voor bedrijfslunches. Wanneer u het hoofdmenu opent, ziet u de maaltijden gerangschikt per type, die kunnen worden gekocht zonder dat een minimum vereist is. En iets belangrijks, het biedt zijn diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan.

11. Grubhub

Grubhub is een goed alternatief op het gebied van digitale bezorgplatforms, als u op zoek bent naar bezorgzekerheid. Het heeft een creatief systeem van promoties om klanten aan te trekken, inclusief kortingen, speciale codes en beloningen. Het biedt ook verschillende leveringsmogelijkheden, zoals levering aan huis, afhaling aan de straatkant of rechtstreeks in het cateringbedrijf.

Het heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in het steunen van lokale initiatieven, waarvan de restaurants die het dichtst bij huis liggen profiteren. Het beste deel is dat het 24-uurs technische ondersteuning omvat om eventuele twijfels op te helderen. Je kunt toegang krijgen tot Grubhub en lid worden door de mobiele app te downloaden of rechtstreeks via hun website www.grubhub.com.

12. ApperStreet

Een ander leveringsplatform is ApperStreet. Deze toepassing is ontwikkeld om de online bestellingen van uw restaurant te beheren. Het onderscheidt zich vooral van de rest door zijn vermogen zich aan te passen aan uiteenlopende eisen. U kunt het in twee versies gebruiken; een website en een mobiele app die u kunt downloaden uit AppStore en GooglePlay.

Vanaf een dashboard heeft u toegang tot uw controlepaneel, waar u producten, bestellingen, kortingen en menu’s kunt beheren. Bovendien bespaart u extra provisies door uzelf te bevrijden van tussenpersonen. Het omvat ook gepersonaliseerde marketingondersteuning om de doeltreffendheid van de verkoop en de dienstverlening te verhogen.

Een ander voordeel van het platform is de mogelijkheid om het bedrijfsimago te integreren, met respect voor de identiteit van uw horecazaak. En ten slotte bevat het een hele sectie voor rapporten en analyses om de productiviteit te verbeteren.

13. GoDelivery

Als u een voedsellevering wilt met een transnationale ondersteuning, met een netwerk van gecertificeerde chauffeurs, stel ik u voor aan GoDelivery. Hiermee kunt u bestellingen via een GPS-systeem in real time volgen. De applicatie is universeel compatibel, zodat uw klanten er vanaf elk apparaat bij kunnen.

Het platform is ontworpen voor gemakkelijke toegang en instinctieve navigatie. Bovendien biedt het de mogelijkheid om te genieten van andere modules om uw horecabedrijf te organiseren, zoals een fotogalerij en een online winkel. De app is compatibel met Android- en iOS-besturingssystemen, en er is ook een webversie.

Bestellingen zijn onbeperkt in omvang, zodat uw gebruikers kleine schotels of bestellingen voor grote evenementen kunnen bestellen, zonder zich zorgen te maken over buitensporige commissies. Dit wordt aangevuld door de online ondersteuning, die u zal helpen twijfels en zorgen weg te nemen, zodat u het meeste uit deze app kunt halen.

14. RappiAliado

RappiAliado is de internationale versie van een van de populairste apps voor voedselbezorging van dit moment. Hiermee kunt u uw restaurantbestellingen beheren en het leveringsproces optimaliseren. U kunt er ook gepersonaliseerde menu’s mee samenstellen en een volledig inventarisbeheer.

Het platform bevat ook de mogelijkheid om de bestelgeschiedenis te bekijken, voor een gemakkelijke en transparante checkout. Maakt u zich geen zorgen over de tijdigheid van de leveringen, want met GPS kunt u de locatie van de Rappitendero controleren die elke bestelling komt ophalen.

Een andere interessante optie blijkt uit het intelligente bewerkingssysteem, dat standaardsjablonen biedt om schema’s in en uit te schakelen. En tot slot is het belangrijk om toe te voegen dat RappiAliado kan direct worden gedownload van de GooglePlay of de AppStore volledig gratis.

15. ChowNow

Chownow is een ander digitaal leveringsplatform dat zijn inspanningen richt op het versterken van lokale restaurants. Vanuit deze app kunnen gebruikers eten bestellen in uw cateringbedrijf zonder extra commissies. Uw klanten zullen de mogelijkheid hebben om te browsen op basis van het soort voedsel dat ze lekker vinden, of om locaties in een bepaald gebied te bekijken.

Bovendien biedt het een reeks digitale tools die rechtstreeks in uw website kunnen worden geïntegreerd. Het heeft ook een mobiele versie die compatibel is met vrijwel alle apparaten. En om uw restaurant gemakkelijker te kunnen lokaliseren, kan de klant de optie kiezen om via de kaart te navigeren.

Een ander kenmerk is het grote aantal betaalmethoden, waaronder creditcards, debetkaarten, PayPal en GooglePlay zelf met ├ę├ęn druk op de knop. Dit bevordert de loyaliteit van uw klanten, vooral vanwege de after-sales afdeling.

Tot zover onze lijst van de 15 beste leveringsplatforms. Vergeet niet dat we in Monouso een online winkel hebben, waar u de beste producten kunt vinden die u nodig hebt voor uw horecabedrijf. Wij zijn er zeker van dat de kwaliteit van uw dienst zal verbeteren als u over deze zaken beschikt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.