fbpx

Bezorgen en afhalen in 2023: vermenigvuldig de inkomsten van uw restaurant

tendencias en delivery y take away para 2023

Midden in de pandemie begonnen bedrijven zichzelf opnieuw uit te vinden. Bezorging en afhaalmaaltijden verschenen als alternatief voor handelszaken die vanwege wettelijke voorschriften hun deuren en hun klantenservice sloten. Vandaag vertegenwoordigen zij nog steeds een bloeiende bedrijfstak met een aanhoudende groei.

Bezorging en afhaaltrends voor 2023

De opkomst van bezorging en afhaalmaaltijden is niet gestopt en is met meer dan 10% per jaar toegenomen sinds de invoering ervan aan het begin van de pandemie. Naar schatting zal het gebruik ervan ook na 2025 nog aanwezig zijn. Vandaag de dag is de omzet van restaurants gebaseerd op 50% rechtstreeks van het restaurant en 50% bezorging. De meest relevante trends voor 2023 in bezorging en afhaal die een fundamentele mijlpaal in de voedselbezorging zullen vormen, zijn:

Thuisbezorging van voedsel zonder afbreuk te doen aan de gezondheid

Voor een gezonde en evenwichtige voeding is het noodzakelijk zich bewust te zijn van het voedsel dat wordt geconsumeerd. In die zin zijn er al keukens die zich toeleggen op de figuur van de klant. Zo kunnen we wijzen op bedrijven als: Foober, Factor en SnapKitchen.

Thuisbezorging van verse groenten en fruit

Groene voedingstrends zijn in de mode. Daarom hebben restaurants verse, chemicaliënvrije ingrediënten nodig. Bezorg- en afhaalrestaurants van dit type zijn onder andere: Too Good To Go, Purple Carrot, Green Chef en Sunbasket.

Voedsellevering aan zakelijke klanten

Het komt vaak voor dat een bedrijf een diner organiseert voor zijn leidinggevenden of gewoon voedsel nodig heeft voor de werknemers die buiten hun gebruikelijke werkuren moeten werken. Tegenwoordig zijn er veel bezorg- en afhaalmogelijkheden die het eten rechtstreeks naar de kantoren brengen.

Klanten aantrekken door middel van reclame

Reclame voor bezorg- en afhaalrestaurants is essentieel voor het opbouwen van loyaliteit bij bestaande klanten en het aantrekken van potentiële klanten. Deze informatie kan worden verstrekt door de netwerken van het bedrijf zelf of via digitale marketingwerving.

Voordelen van een bezorg- en afhaalservice in uw bedrijf

De efficiënte leverings- en afhaalservice brengt een aantal voordelen met zich mee die ter beschikking van uw bedrijf worden gesteld. Tot de belangrijkste voordelen behoren de volgende:

  • Het ondersteunt de digitalisering van het bedrijf.
  • Aanzienlijke kostenbesparing.
  • Het biedt nieuwe gastronomische alternatieven.
  • Het implementeert een duurzame en levensvatbare activiteit.

En u, bent u klaar om deel te nemen aan de bezorg- en afhaalrevolutie?

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.