fbpx

Redenen om beveiligingstape in uw bedrijf te gebruiken

cinta-adhesiva-portada

Overal ter wereld is beveiligingstape te vinden, waarmee bedrijven dozen met verschillende producten, zoals papieren boodschappentassen, kunnen identificeren, verzegelen en overal veilig kunnen vervoeren.

En er bestaat geen twijfel over de rol die dit soort tape speelt in de logistiek van elk bedrijf, omdat het de mogelijkheid biedt de producten te identificeren en ervoor te zorgen dat zij hun ontvanger ongeschonden bereiken.

Daarom is het voor het bedrijfsleven en de logistiek van het grootste belang dat het materiaal van de veiligheidsplakband echt van hoge kwaliteit is, omdat het dan beter bestand is tegen afschuiven of snijden, een goede spanning heeft en gemakkelijk kleeft.

Maar wat zijn de redenen voor uw bedrijf, dat bijvoorbeeld zakken voor groenteboeren verkoopt, om dit materiaal te gebruiken? In Monouso leggen wij het u uit, zodat u er niet aan twijfelt dat investeren in plakband uw volgende stap is.

cinta-adhesiva

Veiligheidsplakband in uw bedrijfslogistiek

Ongeacht het product van uw bedrijf, of het nu make-up of papieren zakjes groenteboer is, het is duidelijk dat deze in dozen worden vervoerd, dus hebben ze een veilige verpakking nodig. Dat is waar tape om de hoek komt kijken.

Dankzij dit systeem kunt u het product beveiligen in de verpakking of de container waarin het zal worden vervoerd, maar kunt u zich voorstellen dat u elke doos in uw winkel moet openen om te weten wat erin zit?

Om dit probleem op te lossen, zijn zelfklevende beveiligingstapes ontwikkeld met etiketten die zo verfijnd zijn dat zij hologrammen bevatten, waardoor het product vrijwel onmiddellijk kan worden geïdentificeerd. En er zijn zelfs tapes ontwikkeld, zoals secure perf, waarmee de toezichthouder kan vaststellen of er met de goederen is geknoeid.

Beveiligingstape aangepast aan technologie

Vind je het idee niet leuk om op elk etiket te moeten schrijven? Welnu, zelfklevende beveiligingstapes gaan vooruit en hebben zich aan veranderingen aangepast, zo is er momenteel de filia-technologie van TESA, waarmee informatie op de etiketten van de tape kan worden geschreven.

Maar dit gebeurt in vier niveaus via een laser, wat betekent dat deze informatie alleen toegankelijk is via een speciaal apparaat. Als dit u niet overtuigt, moet u weten dat er tapes zijn met zelfklevende markeringsetiketten waarmee elk product kan worden getraceerd en geauthenticeerd dankzij een streepjescode of QR.

Deze zijn ideaal, vooral wanneer het gaat om export of import van goederen, omdat zij de tijd van logistieke procedures in havens tot 50% verkorten.

Dit alles maakt duidelijk dat u in uw bedrijf altijd een beveiligingstape bij de hand moet hebben, vooral als u delicate producten zoals papieren zakken met doorzichtig venster verzendt of ontvangt, omdat u op die manier uw verpakking kunt versterken en schade aan het product kunt voorkomen.

Gebruikt u ze al in uw bedrijf? Zo ja, vertel ons over uw ervaring met hen!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.