fbpx

Betere goedkope wegwerp-operatiejurken

┬┐Qu├ę son las batas quir├║rgicas?

Wegwerp-operatiejurken zijn een belangrijk instrument in de wereld van de medische ingrepen.

Operatiejurken worden gebruikt om pati├źnten en zorgpersoneel te beschermen tijdens consulten en operaties.

Ze zijn vervaardigd voor eenmalig gebruik en hebben verschillende modellen die zijn voorzien van tie-downs, volledige mouwen of schoudermouwen

Kom meer te weten over de soorten operatiejurken die gebruikt kunnen worden, hoe u de beste operatiejurk kunt kiezen en hoe belangrijk het is om ze te dragen.

Wat zijn operatiejurken?

┬┐Qu├ę son las batas quir├║rgicas?

Chirurgijnschorten zijn een soort schort die het personeel in de gezondheidszorg bedekt voor de pati├źnten en voor de behandeling of blootstelling aan biologisch afval.

Ze zijn 1,40 meter breed en een meter lang en worden meestal geproduceerd in blauw, wit of groen.

Ze worden ook gebruikt wanneer het nodig is om zich te beschermen tegen een mogelijke besmetting met een of ander virus, zoals het coronavirus, bij het personeel dat verantwoordelijk is voor de behandeling.

Afhankelijk van het gebruik kunnen ze wel of niet gesteriliseerd worden.

Zo zijn bijvoorbeeld operatiejassen die voor isolatie worden gebruikt steriliseerbaar; terwijl jassen die voor chirurgische ingrepen en de behandeling van biologische of chemische stoffen worden gebruikt, aan het eind van het gebruik moeten worden verwijderd.

Soorten chirurgische wegwerpjurken

Tipos de batas quir├║rgicas desechables

Operatiejurken zijn gemaakt van een hoogwaardig non-woven materiaal. Ze zijn gemaakt van polyethyleen en polypropyleen, een economisch, zacht en lichtgewicht materiaal om te dragen.

Afhankelijk van het soort werk dat moet worden gedaan, is er een soort operatiejurk die ideaal is vanwege de kenmerken en de accessoires die het gebruik ervan vergemakkelijken.

Maak dus kennis met de kwaliteiten van de zes soorten operatiejurken die op de markt worden gebruikt en verkrijg de meest geschikte volgens uw behoeften.

Chirurgische of laboratoriumjurken

Het is een soort operatiejurk met lange mouwen met manchetten die zich met elastiek aan de pols aanpassen en met riemen om de jurk aan het lichaam aan te passen.

Ze hebben de kwaliteit om steriel te zijn en bieden grote bescherming. Ze worden vervaardigd om te fungeren als een barri├Ęre voor elke vloeistof.

Bezoekersjas

Bezoekersjassen zijn geschikt voor mensen die fabrieken of industrie├źn binnenkomen.

Ze bedekken van de schouders tot net onder de knie├źn, zodat de kleding niet bedekt wordt met stof of vuil in het algemeen. Ze zijn licht om te dragen en wegwerpbaar.

Onderzoeksjurken voor mensen in consultaties

Zoals de naam al aangeeft, worden deze japonnen gemaakt om tijdens een medisch onderzoek te worden gedragen en vervolgens weggegooid.

Dit zijn operatiejurken die niet de capaciteit hebben om een sterilisatieproces te ondergaan. Ze hebben een opening aan de achterkant van de jurk die de inspectie vergemakkelijkt.

Zij zijn belast met de bescherming van mensen en pati├źnten gedurende de tijd dat het onderzoek wordt uitgevoerd.

Veiligheidsjurken voor levensmiddelenbedrijven

Veiligheidsjurken voor levensmiddelenbedrijven zijn wegwerpartikelen, en wit van kleur.

Ze zijn waterdicht, beschermen tegen voedselresten en stof in de fabriek.

Wegwerpjurken voor chemische bedrijven

De chemische bedrijfsjurken zijn disposable, beschermen van de nek tot de knie├źn en hebben lange mouwen.

Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen, giftige gassen die in het laboratorium worden geproduceerd, chemicali├źn, micro-organismen en zelfs stof.

Kimono type jurken

De kimono stijl jurken zijn het gemakkelijkste type jurk om te onderscheiden van de hele lijst.

Het ontwerp van dit soort chirurgische wegwerpjurken ziet eruit als een kimono en ze worden vaak gebruikt in kuuroorden, schoonheidscentra en kapsalons.

Ze beschermen mensen tegen vlekken met de behandelingen die in sommige van deze centra worden toegepast en verhogen de kwaliteit van de dienstverlening van het etablissement.

Aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een operatiejurk

Aspectos a considerar al elegir una bata quir├║rgica

Chirurgische wegwerpjurken moeten worden gemaakt van niet-geweven stoffen zoals polyethyleen of polypropyleen.

Het feit dat de toga’s zijn gemaakt van niet-geweven stoffen geeft ze kwaliteiten zoals waterdichtheid, het vermogen om niet te pluizen en niet giftig te zijn, en zorgen voor comfort, frisheid en comfort. Ze zijn ook antistatisch en hypoallergeen.

Het is belangrijk om tapes te hebben voor een gemakkelijkere bevestiging aan de achterkant van de operatiejurk.

Het is ook aan te raden om jurken te kiezen die ten minste de rug en iets meer onder de taille of de knie├źn bedekken.

Voordelen van het gebruik van operatiejurken

Ventajas del uso de batas quir├║rgicas

In de loop der jaren zijn operatiejurken steeds belangrijker geworden in de industrie en de medische wereld.

In het verleden werd dit type japon gemaakt van zware materialen en dankzij innovaties is het licht en comfortabel geworden door het gebruik van stoffen zoals polypropyleen of polyethyleen.

Bovendien werd vanaf het moment dat ze werden gemaakt, vastgesteld dat operatiejurken bedoeld zouden zijn om de gezondheid van het gezondheidspersoneel en de behandelde pati├źnten te beschermen.

Ook zijn er nieuwe soorten chirurgische wegwerppakken ontwikkeld voor andere productieve sectoren, zoals de voedingssector, die andere kenmerken hebben dan medische jassen.

Een laatste voordeel is dat ze geen vloeistoffen of vuil absorberen die bij het uitvoeren van een procedure op hen kunnen vallen, zodat kleren niet in gevaar komen om vies te worden met dergelijk afval.

De beste kwaliteit wegwerp-operatiejurken

Batas quir├║rgicas desechables con la mejor calidad

In onze virtuele Monouso-winkel vindt u de chirurgenjurken die u nodig heeft voor uw bedrijf, met de beste kwaliteit en tegen de beste prijs.

De wegwerpjurken die wij aanbieden zijn gemaakt van polyethyleen en polypropyleen in verschillende gewichten

Om u te voorzien van opties die het beste bij uw imago passen, hebben we modellen van operatiejurken in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen volgens de kleuren van uw bedrijf.

De operatiejurken voor eenmalig gebruik die je bij Monouso krijgt hebben een goede sluiting, door middel van tapes aan de achterkant van de jassen en andere modellen hebben klittenbandsluitingen.

Het feit dat de jurken die we aanbieden wegwerpartikelen zijn, zorgt voor meer veiligheid en hygi├źne voor de mensen die ze gebruiken en de mensen die ze verzorgen.

U vindt hier operatiejurken in verschillende maten, voor kinderen, jongeren en volwassenen, allemaal even comfortabel en gemakkelijk aanpasbaar aan het lichaam van de persoon die ze draagt.

Als u naast de operatiejurken uw inventaris van wegwerpproducten moet vullen, nodigen wij u uit om onze categorie van wegwerpkleding te bezoeken, waar u de producten kunt vinden die u nodig heeft.

Wegwerpmutsen, handschoenen, wegwerpoveralls, maskers, wegwerpmouwen, wegwerpschoenen en wegwerpbroeken zijn slechts enkele van de producten die u in deze categorie vindt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.