fbpx

Beste producten voor ijswinkel 2020 Monouso

Mejores productos para helader├şa 2020 Monouso

Er is een groot aantal producten voor ijs op de markt, maar in de online winkel van Monouso vindt u de beste optie voor uw bedrijf in termen van kwaliteit, vari├źteit en prijs.

Monouso’s ijsproducten worden gebruikt om voedsel te serveren en zorgen voor de beste presentatie, en bieden de mogelijkheid om de verpakking van ijsproducten aan te passen aan uw merk.

Kom met ons mee om de beste 2020-ijsproducten te ontdekken die Monouso voor u heeft.

Transparante ijsbak

Tarrina para helados transparente

De transparante ijsbak is een ideale bak om de verschillende ijsmogelijkheden die u in uw bedrijf aanbiedt te serveren en te proeven.

Deze praktische transparante container heeft een uitstekende kwaliteit afwerking en zorgt voor een onderscheidende toets in de presentatie van uw product

De transparante ijskuipen zijn gemaakt van PET en PS en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ideaal voor het serveren van individuele porties tot gezinsmaaltijden.

IJsproducten van PET zijn resistent en licht, terwijl PS-verpakkingen worden gekenmerkt door hun stijfheid en warmte-isolatievermogen.

Een ander accessoire dat de ijskuipen aanvult zijn de deksels, die worden gebruikt om de bestellingen voor te bereiden en te voorkomen dat deze worden gemorst wanneer ze worden besteld om te gaan.

Kartonnen producten voor ijs

Productos de cart├│n para helados

IJskartonnen producten hebben vandaag de dag de voorkeur, omdat ze het milieu sparen.

Biologisch afbreekbare kuipen zijn ideaal voor het serveren van elk type ijs, zodat uw klanten kunnen genieten van de heerlijke smaak.

De producten voor biologisch afbreekbaar ijs hebben onder meer de volgende kenmerken

  • Het zijn resistente producten.
  • Van uitstekende kwaliteit.
  • Economisch.
  • Gemakkelijk te gebruiken.
  • Comfortabel.
  • Wegwerpbaar.

IJsschelpen zijn zo veelzijdig dat ze gebruikt kunnen worden in de horeca en de afhaalsector.

Dankzij hun resistent ontwerp kunt u genieten van verschillende desserts zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verpakking en het beste is dat u het na het eten van uw dessert alleen nog maar weg hoeft te gooien.

In de Monouso-catalogus vindt u kleine ijsbakjes met een inhoud van 100 ml en grote ijsbakjes met een inhoud van 948 ml.

Er zijn ook deksels beschikbaar om de containers af te dekken, die voorkomen dat uw voedsel tijdens het transport wordt gemorst.

Bij Monouso geven we om het milieu, dus bieden we u deze ecologische optie aan met producten voor ijs gemaakt van composteerbare en biologisch afbreekbare materialen.

FOAM terrines voor ijs

Tarrinas de FOAM para helados

De FOAM cups voor ijs zijn producten voor ijswinkels die door hun chemische samenstelling in staat zijn de temperatuur van het voedsel op peil te houden.

Ze zijn gemaakt van een ge├źxpandeerd kunststof materiaal dat de temperatuur van buitenaf isoleert.

Onder de kenmerken van de FOAM ijskuipen kunnen we het volgende noemen

  • Ze helpen de temperatuur van het voedsel te behouden, waardoor het koud blijft.
  • Ze zijn comfortabel en licht van gewicht.
  • Ze brengen de temperatuur niet naar buiten.
  • Ze zijn wegwerpbaar.

Door hun eigenschappen houden deze ijsproducten het ijs langer vast, waardoor ze niet uit elkaar vallen, zodat u op elk moment van het jaar kunt genieten van een heerlijk dessert.

Naast de FOAM ijsbakken vindt u in de catalogus van Monouso schalen, multifunctionele bakken, menubakken en hamburgers.

IJsbekers: een klassieker!

Copas para helados: ¡El clásico!

IJsbekers zijn door hun veelzijdigheid de meest gebruikte producten in de horeca.

Door het elegante ontwerp kunt u heerlijke desserts op een onderscheidende manier presenteren

IJskopjes worden meestal gebruikt om roomijs, mousse en sorbets te serveren.

In de online winkel van Monouso vindt u een breed scala aan mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen, zoals ijsbekers in verschillende maten, kleuren en capaciteiten.

Het aanbieden van de beste ontwerpen waarmee u uw klanten een dessert kunt serveren met een presentatie die het verschil zal maken.

Ijsscheppen

Cucharillas resistentes para helados

Een ander ijsproduct waarmee u kunt genieten van uw favoriete dessert is de resistente ijslepels.

Deze wegwerpbestekken zijn gemaakt van natuurlijk biologisch afbreekbaar hout of plastic en het gebruik ervan wordt aanbevolen om de hygi├źne bij het nuttigen van desserts te garanderen.

De stevige ijsscheppen zijn economische, stevige en duurzame ijsproducten.

In de Monouso-catalogus vindt u ze in verschillende kleuren, zodat u uw klanten verschillende mogelijkheden kunt bieden.

De resistente ijslepels zijn de ideale aanvulling om een eersteklas service te bieden, waarbij elk detail is verzorgd om de klanttevredenheid te garanderen.

Wil je je ijsje versieren? Wij helpen u

┬┐Deseas adornar tus helados? Te ayudamos

Een van de elementen waarmee u een uitstekende presentatie in uw desserts kunt bieden, zijn de decoraties en accessoires voor het ijs.

Met hen zal u niet alleen de decoratie van uw desserts benadrukken met een vleugje helderheid en kleur, maar ook de klantenservice benadrukken.

Met de ijsproducten kunt u uw desserts een andere en leuke toets geven door ze te versieren met fruit, paraplu’s en kleurrijke palmen.

In de online winkel van Monouso vindt u een grote verscheidenheid aan ijsversieringen die ideaal zijn voor het presenteren van uw desserts met een uitstekende decoratie.

Ijslepel

Sacabolas de helado

De ijslepel is een van de ijsproducten die niet gemist kunnen worden bij het serveren van het ijs, wat de taak makkelijker maakt.

Met de ijslepel vermijdt u tijd te verspillen aan het serveren met ongeschikt gereedschap, u krijgt een nette en moeiteloze presentatie.

Een van de belangrijkste aspecten van een goede service is de presentatie van het voedsel, dus het is aan te raden om dit product te gebruiken voor ijs, omdat het garant staat voor een smakelijke en aantrekkelijke presentatie.

Bij Monouso heeft u de beschikking over kogelzakken van roestvrij staal en aluminium.

Over het algemeen zijn ijsscheppen bestendig, zuinig en zeer duurzame producten voor ijswinkels.

U bent ├ę├ęn stap verwijderd van het verkrijgen van een ijsproduct waarmee u de presentatie van uw desserts in de kijker kunt zetten, u hoeft alleen maar de Monouso online winkel binnen te gaan.

Maatwerk van de verpakking

Personalizaci├│n de envases

Een andere optie die beschikbaar is bij Monouso is het op maat maken van uw verpakking, zodat u uw merk kunt markeren met behulp van uw bedrijfslogo op de verpakking om ijs te serveren.

Het is heel eenvoudig, neem contact met ons op, plaats uw bestelling en wij helpen u graag verder

Bij Monouso bieden wij u kwaliteit, de beste gegarandeerde prijs en uitstekende levertijden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.