fbpx

Beste cubatas 2022

Vrijdag s avonds bellen je vrienden je op om naar een feestje bij een van hen thuis te gaan. Het is het moment waar je op hebt gewacht. Val op door het beste voor te bereiden de beste cubatas en laat iedereen sprakeloos.

De bereiding van cubatas moet eenvoudig zijn, maar het moeten vooral verfrissende drankjes zijn, daarvoor moet je – naast een basistechniek – verschillende recepten kennen en dat is wat wij je in dit artikel brengen.

Tijdens onze reis door de beste cubatas in Spaanse bars, zullen we lopen door zoete cubatas, cubatas door zoete cubatas, cubatas met rum, met wodka, met gin, met tequila, kortom, we zullen de meest goddelijke combinaties zien die je kunt klaarmaken.

De ideaal is dat je de naam van elke cocktail leert en je losmaakt van de generische cubata om alle drankjes te noemen die in deze stijl worden bereid.

Soorten cubatas

Rum en cola

De de oorspronkelijke naam van het beroemdste drankje is cubalibre. Dit drankje combineert de smaak van Cubaanse rum met het meest iconische drankje van de Verenigde Staten cubaanse rum met het meest iconische drankje in de Verenigde Staten: Coca Cola Cola.

Van de vervorming van zijn naam komt de term cubeta. Het is ontstaan op het Caribische eiland caribische eiland tijdens de onafhankelijkheidsoorlog. Geleidelijk aan, zijn verfrissende smaak maakte het populair in andere landen van het Amerikaanse halfrond.

A hoewel het in de meeste landen als cubalibre wordt erkend, staat het in Mexico en Argentini├ź bekend als cuba en Argentini├ź staat het bekend als cuba, terwijl het in Chili roncola wordt genoemd.

In ons land, staat het bekend als cubalibre, ook bekend als roncola. Echter, in recente de laatste tijd wordt het echter cubeta genoemd.

Bovendien zijn alle combinaties van frisdranken of sappen met alcoholische dranken tot cubeta gedoopt

Wodka met limoen of caipiroska

Nu we zullen nu kennismaken met een cubata die een zeer lichte, verfrissende smaak heeft en behoort tot de meest een van de meest populaire dranken in de bars van Spanje.

Caipiroska is de combinatie van Russische wodka met limoenen. Om het de karakteristieke smaak van deze drank te geven, worden suiker en veel ijs toegevoegd.

Whisky Cola

Hoewel deze drank als heiligschennis wordt beschouwd door hen die van de consumptie van een goede Scotch houden en deze verdedigen, de van een goede scotch, whisky cola staat op elke trendlijst voor 2020 trends voor 2020.

De het resultaat is een drank met een zeer evenwichtige smaak die – ondanks zijn ingredi├źnten – de fijne ingredi├źnten – behoudt de fijne smaak van de whisky.

Cubata Ananas Malibu of Pi├▒a Colada

De Malibu ananas is een zeer verfrissende cubata en representatief voor de Caraïbische landen, waar hij op een zonnige dag aan de rand van het strand wordt gedronken.

Zonder het is ongetwijfeld een van de beste cubata’s ooit gemaakt en geniet grote populariteit,vooral bij vrouwen, vooral onder vrouwen.

Het is een zoete cubata met een zeer lichte smaak, waardoor het een drankje is om in de gaten te houden. Veel mensen denken dat het niet bedwelmend is, maar het tegendeel is waar

Gin Tonic

Als we het over cocktails hebben, moet de Gin Tonic, bekend als “cubata gin”, zonder twijfel tot de recepten behoren

A drank met een zeer aangename smaak die, ondanks het feit dat het een drank is die al lang op straat staat, een op straat, geniet een overweldigende populariteit.

De combinatie van gin en tonic is perfect. Het is ontstaan uit de zoektocht naar een geneesmiddel voor malaria in Afrika malaria in Afrika.

Mojito

Na de cubalibre, de mojito is een ander Cubaans drankje dat beroemd is over de hele wereld.

In een enkel glas wordt rum gecombineerd met limoensap, verse muntblaadjes en een scheutje soda. Het is een zeer verfrissende en aangenaam smakende cubata.

Margarita Corona: Bier cubata

Zoals alles in het leven, heeft ieder van ons een favoriete drank. Zelfs onze drinkgewoonten, zal er altijd een drank zijn die we verkiezen boven andere die we verkiezen boven anderen.

Op in dit geval, brengen wij u een speciale cubata voor bierliefhebbers.

Bier, cointreau, tequila, sinaasappelsap en citroensap, zijn de basisingredi├źnten die worden gemengd om een andere – en verschillende mix om een andere -en zeer smakelijke- manier aan te bieden om van een koud en verfrissend biertje te genieten verfrissend koud biertje.

Tom Collins

Nog een van de klassiekers die al vele jaren in de bars van de wereld te vinden zijn. Geen bekend, maar het verscheen aan het eind van de jaren 1800.

De ingredi├źnten zijn witte suiker, citroensap, gin, soda en hele ijsblokjes hele ijsblokjes. Het resultaat is een verfrissende drank met aangename toetsen van citrusvruchten van citrusvruchten.

Tegenwoordig wordt het met suikerstroop gemaakt, hoewel het oorspronkelijke recept met witte suiker werd gemaakt.

Cubatas met tequila

De tequila, hoewel een Mexicaanse drank, is zeer populair over de hele wereld over de hele wereld.

Het is het wordt meestal puur gedronken, in een ritueel met citroen en zout. Het maakt ook deel uit van beroemde cocktails en cubatas.

Als je van de smaak van tequila houdt of naar een feestje gaat met tequila liefhebbers, laten we je hier is een video waarin u vier verschillende cubatas ontdekt met tequila als basis tequila als basis.

Kalimotxo: een cubata uit Baskenland

Nu een traditionele cubata uit het Baskenland, die in heel Spanje en in vele delen van de wereld wordt gegeten in vele delen van de wereld.

Dit is een zoete cubata met een grote populariteit, die de smaak van rode vruchten, koffie, wijn en cola combineert.

Het is een verfrissende drank, ideaal voor warme dagen, vooral in de zomer.

Glazen voor de beste cubatas

Vasos para los mejores cubatas

Zoals je zag, cubatas worden meestal geserveerd in glazen. Onder de meest gebruikte zijn lange glazen, korte glazen en de zogenaamde buisglazen.

Elke goede barman moet niet alleen de technieken voor de bereiding van verschillende dranken beheersen, maar ook over een groot aantal glazen beschikken om zijn creaties op de meest creatieve en in het oog springende manier te kunnen serveren.

Om meer te weten te komen over de verschillende soorten glazen, nodigen wij u uit om onze cubata glazen te bezoeken, een speciaal werk waar wij de kenmerken analyseren van de opties die u in de online winkel kunt vinden

Wat zijn de best beoordeelde cubata’s in 2022?

Wij belichten rum en cola, wodka en limoen of caipiroska, whisky-cola, Malibu en ananas, gin en tonic, mojito, Tom Collins en Kalimotxo.

Wat zijn de beste glazen voor de beste cubatas?

Lange glazen, korte glazen en zogenaamde buisglazen zijn vaak de beste keuze van glazen voor dranken. Bij Monouso kunnen we u helpen met onze ruime keuze.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.