fbpx

Berichten op papieren servetten, hoe u uw klanten kunt verrassen

berichten papieren servetten

Als u uw klanten wilt verrassen en boeien, vergeet dan niet dat kleine details een verschil maken en een goede manier om dit te doen is door boodschappen op papieren servetten te gebruiken. Het aanbieden van papieren servetten met creatieve, leuke en unieke zinnen zal het wachten aangenamer maken voor de eters, die zich misschien zelfs geïdentificeerd zullen voelen en meer voeling zullen krijgen met uw bedrijf.

De waarheid is dat, geloof het of niet, deze eenvoudige details uw bedrijf aantrekkelijker maken en effectief zijn in het opbouwen van klantenbinding. In dit artikel vindt u enkele idee├źn van zinnen geschreven op servetten die u zullen inspireren om deze originele strategie te gebruiken. Ga met ons mee, want we willen je er meer over vertellen.

Wat voor soort papieren servetten met boodschappen kunt u aanbieden in uw horecazaak?

Het aanbieden van catering servetten met zinnen zal ongetwijfeld een verschil maken en de waarheid is dat een veeleisende klant kijkt naar dit soort detail bij het kiezen van een locatie. Servetten met zinnen zorgen ervoor dat eters zich meer op hun gemak voelen, een essenti├źle doelstelling die u kunt bereiken door middel van de volgende opties:

Witte Miniservis met Zinnen

Witte Miniservis met ZinnenBekijk meer

Dit type servetten zijn zo ontworpen dat u ze kunt toevoegen aan uw gebruikelijke servettenhouder, maar met de extra waarde van het opnemen van een motiverende zin die de koffie- of lunchsessies van uw klanten zal begeleiden. Weet u niet hoe u een ander tintje kunt geven aan uw klassieke servettenhouder? Je hebt het antwoord al gevonden.

Naast de zin die u op de foto kunt lezen, bevat dit pakket een assortiment servetten met verschillende zinnen, zodat u uw klanten voortdurend zult verrassen.

Papieren servet Tissue "Miniservis" Kraft

Papieren servet Tissue "Miniservis" KraftBekijk meer

Wilt u geen afstand doen van de milieuvriendelijkheid van uw bedrijf door uw klanten deze servetten met zinnen te presenteren? Als u alleen al naar de afbeelding kijkt, zult u zien dat originaliteit en natuurlijke esthetiek helemaal niet op gespannen voet met elkaar staan.

Servilletas de Papel con Pasatiempos

Servilletas de Papel con PasatiemposBekijk meer

Omdat berichten niet alleen via zinnen worden verzonden. Met deze sudoku’s en kruiswoordraadsels vermaakt u niet alleen uw klanten, maar geeft u ook een beeld van een dynamisch en leuk bedrijf.

Wat als uw restaurant gezinsvriendelijk is en kinderen altijd welkom zijn? Dan heb je zeker je servet sjabloon gevonden.

Buen Provecho Papieren Servetten

Buen Provecho Papieren ServettenBekijk meer

Voor het geval u het zich afvroeg, de grote klassiekers hebben ook hun plaats in de wereld van papieren servetten met boodschappen. Maar let op: de begrippen klassiek en typisch zijn niet synoniem, en het model van dit papieren servet buen provecho is daar het beste voorbeeld van.

Als je het concept leuk vindt, maar je gebruikt je servetten ook als bestekhouders, geen probleem. In Monouso heeft u ook servetten tot uw beschikking voor bestekhouder papier goed te gebruiken.

Voorbeelden van berichten en zinnen voor papieren servetten

Hier zijn enkele voorbeelden van berichten op papieren bar servetten ter referentie.

servilletas-de-papel-frase
 • Zorg op een heerlijke manier voor jezelf. Deze zin werkt perfect voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in lichte voedingsmiddelen.
 • Je kunt het niet iedereen naar de zin maken, je bent geen chocolade. Grappige zinnen als deze zullen zeker een glimlach toveren op het gezicht van de klant.
 • We leven op aarde alsof we een andere hebben om naar toe te gaan. Een ontnuchterende boodschap die aanzet tot nadenken over hoe we met ons milieu omgaan.
 • Vandaag eet ik de wereld op. Neem motiverende boodschappen op die uw client├Ęle zeker een goed gevoel zullen geven.
 • Als we zijn wat we eten, zijn we een delicatesse. Grappige zinnen die suggereren hoe goed het eten in uw restaurant is.
 • De grootte is belangrijk, niemand drinkt graag koffie in kleine kopjes. Zinnen met een vleugje ondeugendheid worden meestal zeer goed ontvangen door de klanten.
 • De ogen kussen lang voor de mondÔÇŽ en dat doen ze ook met eten. Iets zeer aantrekkelijks voor de klant De verpersoonlijking van deze zin is zeer populair bij het publiek.
 • Er is geen oprechtere liefde dan de liefde voor voedsel. Een ironische zin, maar tegelijkertijd met een ideale boodschap voor een levensmiddelenbedrijf.
 • Je kunt geen geluk kopen, maar wel cupcakes, wat hetzelfde is. Met deze provocerende zin zal de klant waarschijnlijk met plezier dat lekkere dessert bestellen dat hij op uw menu zag staan.
 • Hij gelooft altijd dat er iets moois staat te gebeuren. Klanten lezen niets liever dan positieve zinnen die goede energie opwekken bij de lezer.
 • Het is niet wat ik voor jou voel, het is wat ik voor niemand anders voel. U kunt er ook voor kiezen om beroemde citaten van beroemde mensen af te drukken, zoals het citaat in het voorbeeld hierboven, dat toebehoort aan de dichter Jaime Sabines.

Waar vind je de beste originele papieren servetten?

Na al deze informatie zult u zich zeker willen aansluiten bij de vele horecabedrijven die al zinnen en geheel nieuwe ontwerpen op papieren servetten verwerken, want op deze manier laat u uw klanten zien dat u er belang bij hebt dat hun verblijf in uw zaak tot in de kleinste details zo aangenaam mogelijk verloopt

In Monouso hebben we voor u een hele sectie met gedecoreerde papieren servetten, waar u naast servetten met zinnen ook servetten met prints, gekleurde servetten of servetten met patronen kunt vinden. Vergeet niet dat wij leveranciers zijn voor de horeca en dat wij zorg dragen voor elk detail, van de ontwerpen tot de kwaliteit van onze producten.

U mag niet vergeten dat u in onze selectie servetten ook verschillende maten en andere nuttige gebruiksvoorwerpen vindt, zoals servethouders of bestekhouders die zijn ontworpen om bij sommige modellen te passen, neem een kijkje om de decoratie van uw ruimte af te maken.

Als u niet achter wilt blijven bij de concurrentie, is het opnemen van boodschappen op papieren servetten de beste optie voor uw caf├ę, bar of restaurant. Laat u inspireren door alle zinnen die we in de post hebben aangestipt en begin na te denken over de zinnen die u voor uw bedrijf wilt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.