fbpx

Een bar terras inrichten: hoe krijg ik rendement op mijn investering?

cómo monto una terraza de bar

Het aanleggen van een bar terras is niet alleen een trend, maar ook een traditie. Veel plaatsen hebben een dergelijke constructie. Als u erover denkt om er een aan te leggen, moet u er wel rekening mee houden dat het een grote investering is.

De investering mag echter geen factor zijn die uw voornemen tegenhoudt. Wij verzekeren u dat u na het lezen van dit artikel zult weten hoe u het uitgegeven geld kunt terugverdienen. Wij vertellen u hier hoe u een terrasbar rendabel kunt maken.

Hoe een terrasbarvergunning aanvragen?

Bars met een terras hebben niet alleen geld nodig om ze op te zetten, maar je moet ook een vergunning hebben. Elk land heeft zijn eigen eisen voor het verkrijgen van een vergunning.

  • Plan je aanvraag. Het eerste wat je moet doen is naar een gemeentekantoor gaan, waar je de elementen moet laten zien die het terras afbakenen.
  • Terrasbeheerder. Je moet een persoon kiezen die verantwoordelijk is voor het barterras en de aanleg ervan.
  • Meubilair. Bij de aanleg moet je rekening houden met het meubilair dat je gaat gebruiken. U moet weten dat uw terras niet langer mag zijn dan 3 meter en niet korter dan 2,50 meter. U moet ook het ontwerp presenteren, aangezien elke gemeente barterrassen toestaat afhankelijk van de gebruikte materialen en de daken.
  • Documentatie. U moet de officiële documentatie van elk land raadplegen.

Naast de vereisten moet u een vast bedrag betalen dat wordt vastgesteld op basis van het aantal meters dat de terrasbar in beslag zal nemen. Wanneer u naar de gemeentelijke diensten gaat, zullen zij het te betalen bedrag specificeren.

Tips om de rentabiliteit van uw terras te verhogen

Zoals we u aan het begin van dit artikel hebben verzekerd, is de investering geen probleem als u erin slaagt het geld terug te verdienen. Om bars met terrassen rendabel te maken, zijn er meestal bepaalde tips. Hieronder vertellen we u welke dat zijn.

Maaltijden

Het is belangrijk dat u een reputatie opbouwt bij andere terrasbars in de omgeving. Daarom is de kwaliteit van de bediening van grote invloed op de waardering van de eters. Het opstellen van een dienstrooster helpt de service te stroomlijnen en zorgt ervoor dat het personeel altijd georganiseerd is.

Reserveringen

Een bar met reserveringen is handig zodat mensen niet telkens hoeven te wachten als ze gaan. Als u de reserveringen binnen en buiten verdeelt, zal uw bar georganiseerd zijn en zullen uw klanten zich op hun gemak voelen.

Decoratie

Het is belangrijk om de stijl van de zaak te handhaven. Als u in de bar een bepaald decor heeft, probeer dat dan ook op het terras te handhaven. Esthetiek is van vitaal belang om gasten aan te trekken.

Lees dit artikel over de restaurants van 2023 die de gastronomische sector radicaal zullen veranderen. U komt er te weten wat de stijlen en decoraties van het komende jaar zijn.

Televisie en muziek, goede alternatieven

Het Spaanse publiek is een groot toeschouwer van sport en shows. Daarom zal een televisie helpen om klanten naar de bar te trekken, zelfs als er sport- of andere evenementen zijn.

Bij sommige gelegenheden kunt u muziek afspelen, hoewel wij u aanraden het volume te regelen. Veel mensen raken geïrriteerd als de muziek hun gesprekken dempt.

Marketing

Door de diensten van uw restaurant te promoten, leert u de gasten kennen en komt u naar uw bar. Hier is een artikel dat u zal helpen uw marketing te verbeteren.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.