fbpx

Bar servetringen, hoe je de jouwe kiest

Servilleteros para bar

Als we het over servethouders hebben, denken we aan het klassieke gebruiksvoorwerp dat we op de tafel van elke Bar servetringen. Daarom blijven we er vaak bij en zien we bij de keuze van een bepaald model de mogelijkheden van dit product over het hoofd. Uit deze gids, ga je anders de keuze van servet houders voor bar te nemen.

Alvorens over soorten of materialen te spreken, moeten we een eerste onderscheid maken: een servethouder is niet hetzelfde als een servetdispenser . De eerste bevat alleen de servetten die de klant met de hand pakt, terwijl in het tweede geval de servetten van de binnen- naar de buitenkant van de dispenser worden gespannen (typisch metaalachtig doosje dat wij altijd op de tafels van een cafetaria hebben gezien)

Bar servet houders

De servethouders van Monouso zijn het perfecte hulpmiddel voor een bar om het esthetische voordeel te halen uit een behoefte van zijn klanten (om zich schoon te maken). Bovendien kunt u met deze optie op veilig spelen: omdat ze alleen dienen als houder voor servetten, raken ze niet beschadigd. Wilt u ze beter leren kennen?

Houten Cocktail Servethouder

Houten Cocktail ServethouderBekijk meer

Zoals alle servethouders die u zo dadelijk zult zien, is dit model ontworpen om 20×20 servetten te bevatten. Deze worden gekenmerkt door hun gebruiksgemak, zowel voor de cateraar als voor de klant. Gooi de servetten er gewoon in en hij is klaar voor gebruik, en dankzij de uitsparingen aan de zijkant is hij heel gemakkelijk vast te pakken.

Wat het ontwerp betreft, valt er niet veel aan toe te voegen. Alleen al door naar de foto te kijken, valt de rustieke en warme afwerking op. Zijn dat twee adjectieven die uw bedrijf definiëren?

Bamboe Cocktail Servet Ring

Bamboe Cocktail Servet RingBekijk meer

Het eerste verschil met het vorige model is dat deze servettenhouder hoger is, dus als u geïnteresseerd bent in een hulpmiddel waarmee u het aantal servetten dat u ter beschikking van uw klanten kunt laten, kunt vergroten, is dit misschien uw optie.

Elegantie en natuurlijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van dit ontwerp, dat is afgestemd op bedrijven die zich inzetten voor een ecologisch model. Bovendien, als u voor elegantie gaat is hij ook verkrijgbaar in zwarte kleur. Kunt u zich voorstellen uw 100% recyclebare servetten in een bamboe servettenhouder aan te bieden?

Bamboe servettenhouder

Bamboe servettenhouderBekijk meer

We hebben het materiaal niet veranderd, maar we hebben de stijl totaal veranderd. Zoals u ziet, kan deze elegante optie met verschillende stijlen worden gecombineerd. Hij kan zelfs aan verschillende maten worden aangepast: de ene die u op de foto ziet is 21x21x10cm, maar er is ook de 13,5×13,5×10.

Ja, dit model, ontworpen voor servetten van 40x40cm, is ook verkrijgbaar in naturelkleur. Of u nu een servethouder of een servethouder nodig hebt, u vindt altijd de stijl die het best past bij de esthetiek van uw restaurant.

Methacrylaat Cocktail Servethouder

Methacrylaat Cocktail ServethouderBekijk meer

Een andere optie is om de servetten alle aandacht te geven, en hiervoor is het beste alternatief een servettenhouder van methacrylaat, zoals deze. Beschermd genoeg om de servetten veilig te bewaren, en open genoeg voor uw klanten om op hun gemak bij hun servetten te kunnen.

Wire Cocktail Servethouder

Wire Cocktail ServethouderBekijk meer

Deze metalen servetringen zijn een variant op de transparante die we al eerder hebben gezien. Ze zijn net zo praktisch, net zo eenvoudig en geven uw 20×20 cm servetten evenveel aandacht. Door hun originaliteit zijn deze gebruiksvoorwerpenechter op maat gemaakt voor caterings en evenementen die een vleugje elegantie vereisen.

Bar servet dispensers

Wij gaan over naar de andere optie, naar de gebruiksvoorwerpen waarin de servetten kunnen worden opgeborgen tot het moment waarop de klant ze neemt. U denkt waarschijnlijk aan een zeer specifiek model, en nu ziet u het samen met een andere reeks opties.

Houten servetdispenser

Houten servetdispenserBekijk meer

Ik weet zeker dat je deze foto associeert met een foto die je net zag. Deze houten servettendispenser laat zien dat u met dispensers toch een modern imago kunt uitstralen dat in de lijn van uw bedrijf ligt. Als u er zeker van bent dat dit de esthetiek is die het best bij uw zaak past, hoeft u alleen maar te beslissen of u liever hebt dat uw klant zijn servet uitrekt of het met de hand vastpakt.

Plastic servetdispenser

Plastic servetdispenserBekijk meer

Zwart, rood, blauw, wit… een servettendispenser in de kleur die het publiek met uw horecazaak identificeert, is een zeer belangrijk voordeel. Bovendien is in deze artikelen ook het model Miniservis Dispenser opgenomen, zodat u ook de maat kunt kiezen die het best bij u past.

Stalen servet Ring Dispenser

Stalen servet Ring DispenserBekijk meer

We zijn aangekomen bij de staafautomaat die u zeker in uw hoofd had toen u de titel van dit artikel las. Maar zoals u misschien al op deze foto hebt gezien, heeft hij een kleine variatie. Hoewel u bij Monouso de beschikking hebt over de typische roestvrijstalen servetdispensers die niet gekleurd zijn, kunt u deze producten ook in het rood en blauw kopen.

Doet deze servettenhouder je niet denken aan de “bedankt voor je bezoek” servetten? De technische naam voor deze servetten is “eenzijdig gesatineerde sulfietpapieren servetten”, hoewel u ze waarschijnlijk kent als de naam van de servetring zelf: “miniservis”.

MaxiServis Dispenser

MaxiServis DispenserBekijk meer

En als er miniservis zijn, hoe kunnen er dan geen maxiservis zijn? Deze roestvrijstalen tafeldispensers breiden hun toepassingsgebied uit: ze worden niet alleen gebruikt op restauranttafels, maar zijn ook ideaal voor de bar van elke zaak. Normaal associëren we deze manier van vasthouden van servetten met een klein formaat, maar dit gebruiksvoorwerp bewijst dat het praktische van een groot servet hand in hand kan gaan met het praktische van het vasthouden ervan.

Verzending binnen 48 uur

Als u al hebt gekozen voor het aangepaste model voor uw bedrijf, ontbreekt nu alleen nog het gemakkelijkste gedeelte: weten hoe u het product gaat ontvangen. En daarvoor is Monouso ook een garantie.

Het pakket zal binnen 48 uur aankomen op het adres van uw keuze. Bovendien zijn de kosten van deze verzendservice helemaal gratis als de aankoop meer dan 59 euro bedraagt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.