fbpx

6 beste apps om restaurants in uw buurt te vinden

6 mejores apps para buscar restaurantes cercanos

Als u uw restaurant wilt promoten en u hebt geen idee waar u moet beginnen, zijn apps om restaurants in uw buurt te vinden een ongelooflijk alternatief, vooral omdat ze elke dag meer en meer geïnstalleerd worden op de mobiele telefoons van uw potentiële klanten.

Die kracht zal u helpen uw restaurant te promoten, meer klanten te krijgen en uw verkoop te verhogen

Daarop vindt u een gevarieerd gastronomisch aanbod en restaurants voor alle soorten budgetten, wat het voor mensen gemakkelijker maakt om een eetgelegenheid te vinden.

Hier zijn de beste mobiele apps om uw restaurant te promoten, een gids om u te helpen uw inspanningen te richten op apps om restaurants bij u in de buurt te vinden.

TripAdvisor

TripAdvisor is een restaurantvinder-app voor restaurants in de buurt die eerlijke feedback geeft over restaurants op basis van gebruikersbeoordelingen en beoordelingen.

Het profiel van elk restaurant bevat relevante informatie, zoals het soort voedsel dat wordt geserveerd, adres, openingstijden, contactnummers, e-mail, menu en foto’s.

Het heeft een tool waarmee u restaurants kunt filteren op basis van prijzen, locaties of specifieke details, zoals of het huisdiervriendelijk is of parkeergelegenheid heeft.

Webadres: https://www.tripadvisor.nl/

Foursquare

Foursquare is een andere app voor het vinden van plaatsen om te eten, die een zeer actieve gemeenschap heeft.

Deze toepassing beveelt restaurants aan op basis van de smaken die de gebruiker aangeeft en door gebruikers te volgen met gelijkaardige interesses als de zijne.

Het toont ook de etablissementen die zij hebben bezocht en de beoordeling die zij eraan hebben gegeven, wat kan helpen bij de keuze van een restaurant.

>  Verschillen tussen polypropyleen- en polyethyleenverpakkingen

Webadres https://foursquare.nl/

Google Maps

Google Maps heeft, naast zijn vele functies, de mogelijkheid om restaurants in de buurt van uw locatie te verkennen.

Het heeft afbeeldingen, beoordelingen en recensies van de restaurants die op de kaart staan, in de omgeving waar u bent of zult bezoeken

Deze meningen zijn afkomstig van derden die uw restaurant hebben bezocht, meningen waarop u kunt reageren en waarvan u gebruik kunt maken om de loyaliteit te bevorderen.

Het bevat een ander hulpmiddel waarmee u bezochte restaurants kunt opslaan, zodat ze terug te vinden zijn via uw Google-account en u ze opnieuw kunt bezoeken wanneer u maar wilt.

Webadres: https://www.google.nl/maps

Yelp

Yelp is een andere alternatieve app om te zoeken naar restaurants in de buurt, die meer dan 100 miljoen restaurantbeoordelingen over de hele wereld heeft

In de zoekmachine kunt u opties filteren op basis van het soort restaurant, de beoordeling en de prijsklasse van het menu.

Een ander voordeel van het gebruik van deze restaurant app is dat de mensen die er deel van uitmaken, genaamd Yelpers, bijeenkomsten of borrels houden om een leuke tijd te hebben tijdens het bespreken van eetgelegenheden.

Webadres https://www.yelp.nl/amsterdam

De Vork

El Tenedor is een van de beste apps om restaurants biju in de buurt te vinden.

Door u eenvoudigweg in te schrijven op deze applicatie en er te reserveren, verdient u punten die kunnen worden ingeruild voor kortingen in het restaurant van uw keuze.

De app heeft het profiel van elk restaurant in de buurt van de locatie van de gebruiker, biedt kortingen op basis van de frequentie van de bezoeken of voor het maken van de eerste reservering bij een restaurant.

>  Halloween-gerechten voor kinderen - Snel en gemakkelijk

Webadres https://www.eltenedor.es/

Michelin Gids App

De Michelin Gids app is een van de beste ter wereld om restaurants in de buurt te vinden.

U vindt er niet alleen de meest luxueuze en dure restaurants, maar ook budgetvriendelijke alternatieven met tot wel drie Michelinsterren.

Na het downloaden van de applicatie kunnen gebruikers recensies achterlaten over de restaurants die ze hebben bezocht, foto’ s delen van de service of hun favoriete restaurants markeren.

In elk restaurant dat deel uitmaakt van de applicatie, vindt u het tabblad van de zaak, naast beoordelingen van klanten en officiële inspecteurs van de Michelingids.

Anderzijds worden ook contactinformatie, foto’s en bijgewerkte menuprijzen voor elk restaurantverstrekt.

Webadres https://guide.michelin.com/nl/nl

Restaurant producten met of zonder app

Als u een restaurant runt, zijn apps niet het enige wat u nodig hebt om de verwachte winst te genereren.

Om de service te bieden die de klanten verwachten, hebt u kwaliteitsproducten voor de horeca nodig, met het beste imago en tegen een goede prijs.

Daarom bieden wij u bij Monouso, onze online winkel, een menu met het servies en de verpakking die u nodig hebt om de menu-opties van uw restaurant te serveren.

Het beste is dat u, zodra u uw bestelling hebt geplaatst, slechts een paar dagen hoeft te wachten tot de artikelen bij u op de zaak zijn.

Het gebruik van deze producten in uw restaurant zal een grote verbetering van de service betekenen en uw zaak zal synoniem zijn met kwaliteit. Waar wacht u nog op?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Responsible: Envalia Group, S.L.

Additional information: You can find additional and detailed information on data protection in our privacy policy