fbpx

Vereisten voor alcoholbezorgingsdienst: hoe doe je dat legaal en efficiënt?

Requisito para la entrega del alcohol

Gebruik onze checklist bij het opzetten van uw alcoholbezorgingsdienst en bij de voorbereiding van de verkoop van alcohol voor consumptie buiten uw drankgelegenheid, om ervoor te zorgen dat u een bezorgdienst opzet die legaal en winstgevend is.

Hoe begin je een alcoholbezorgingsdienst?

 1. Controleer de plaatselijke en landelijke richtlijnen om na te gaan welke voorschriften voor alcoholverkoop en -consumptie buiten de verkoopruimten op uw situatie van toepassing zijn.
 2. Verkrijg de nodige vergunningen, bewegwijzering en leveringsinstrumenten.
 3. Zorg voor een leveringsmethode die voldoet aan de voorschriften van uw staat. Als thuisbezorging is toegestaan, zet dan je eigen bezorgsysteem op. Als u in een van de weinige staten woont waar het gebruik van bezorgingsdiensten van derden is toegestaan voor bestellingen die alcohol bevatten, moet u een vereniging van bezorgingsdiensten van derden oprichten die aan de voorschriften voldoet.
 4. Bereid een afhaalmenu voor dat is afgestemd op de dranken op uw menu voor alcoholische dranken en afhaalmaaltijden.
 5. Koop, indien van toepassing, de benodigdheden om uw cocktailkits samen te stellen.
 6. Koop kruiken, pinten, growlers en wijnglazen voor klanten om toe te voegen aan hun bestelling of afhaalmaaltijden als een manier om uw inkomsten te verhogen.

Hoewel de bepalingen sterk uiteenlopen, zijn er terugkerende tendensen in de regels voor het legaal aanbieden van alcoholbezorgingsdiensten aan huis en voor afhaalmaaltijden. Wij analyseren de meest voorkomende regels voor alcohollevering en geven de beste tips voor het starten van een alcoholbezorgingsdienst.

Alcoholbezorgingsdienst menu

In de meeste staten kunnen restaurants alleen alcohol leveren of afhalen als de bestelling vergezeld gaat van alcohol. Dit geeft restaurants de kans om met een creatief menu te komen.

Of u nu een brouwerij hebt of een restaurant met een uitgebreide wijnkaart, als u een menu samenstelt bij het bestellen van alcohol, bespaart u op de lange termijn geld. Volledige maaltijden zijn duur om te maken en reizen niet goed. Als uw wijnkaart goed ontworpen is, kunt u zelfs nieuwe klanten aantrekken. Hier zijn wat ideeën voor het samenstellen van een alcoholmenu.

Charcuterie bord

Charcuterieplankjes zijn esthetisch aantrekkelijk, gemakkelijk te vervoeren en zeer gewild bij wijnliefhebbers. Vul je charcuterie bord met:

✔️Gepekeld vlees.
✔️ Exotische kazen.
✔️ Ingemaakte groenten in unieke pekels.

Beladen fruit

Maak de perfecte chips voor bij uw ambachtelijke biermenu. Je kunt de frietjes gebruiken als basis voor verschillende toppings. Omdat ze mild van smaak zijn, kunnen frieten zowel bij het meest verfrissende zure bier als bij de sterkste stout. Overweeg de volgende soorten geladen chips aan te bieden:

 • Aioli frietjes.
 • Truffel frietjes.
 • Vieze frietjes.
 • Poutine.
 • Knoflook fruit.
 • Jersey Shore frietjes.
 • Rozemarijn fruit.
 • Chili Kaas Chips.

Chips en dipsausjes

Chips en salsa’s passen perfect bij uw margarita to-go bestellingen. Ideeën voor salsa’s om te combineren met verschillende margarita smaken zijn:

 • Guacamole.
 • Kaas.
 • Salsa.
 • Zwarte bonen salsa.

De open container wet heeft invloed op de levering van alcohol

De meeste staten waar alcohol is toegestaan, bepalen dat alcohol in de originele verzegelde verpakking moet blijven. Met een beetje creativiteit kunt u de winstgevendheid van uw cocktails verhogen door esthetisch verantwoorde zelfgemaakte cocktailkits te maken. Hier is hoe je je handtekening cocktails verkoopt zonder de flessen te openen.

Cocktail kit items:

 1. Cocktail recept kaart.
 2. Flessen alcohol.
 3. Flessen eenvoudige siroop.
 4. Uw handtekening mix.
 5. Cocktail garnering:
 • Gedroogde kalkwielen.
 • Olijf cocktail.
 • Eetbare bloemen.
 • Kersen.
 • Gekonfijte gember.
 • Geraspte kaneel.
 • Takjes lavendel en tijm.
 • Partjes, draaiingen en schijfjes fruit.

Als de alcoholwetgeving van uw staat u alleen toestaat wijn en bier te verkopen voor consumptie buitenshuis, kunt u uw bier- en wijnbezorgservice uitbreiden door klanten toe te staan wijnglazen, kruiken, growlers of pints te kopen.

Profiteren van de versoepeling van de alcoholwetgeving kan uw bedrijf helpen de pandemie te doorstaan, maar u moet wel voorzichtig zijn. De voorschriften voor het leveren van alcohol verschillen niet alleen per staat, maar ook per provincie, en de regels veranderen voortdurend. Controleer de meest recente plaatselijke verordeningen alvorens deze diensten aan te bieden.

Voorschriften en vergunningen voor alcoholleveringen

Met de groeiende populariteit van fastfoodrestaurants en thuisbezorging, is alcoholbezorging een van de hete hangijzers in de restaurantsector voor 2020 geworden. Toen kwam het kroonvirus, dat het grootste aantal wijzigingen in de alcoholwetten van de staten teweegbracht sinds de afschaffing van de drooglegging in 1933. Jaren van druk op wetgevende grenzen werden weggenomen. In plaats daarvan schoten het aanbod en de consumptie van alcohol buiten de zaak in een paar maanden tijd omhoog.

Als economische verlichtingsmaatregel stonden vijfenveertig staten bedrijven toe alcohol te verkopen en te leveren aan klanten buiten hun vergunde lokalen. Hoewel de meeste van deze bepalingen bedoeld waren als tijdelijke maatregelen, hebben vele staten reeds versoepelde alcoholwetten op permanente basis aangenomen, en andere zijn daarmee bezig.

6/2020 Verslag over alcoholvergunningen per staat:

De kleur van de naam van elke staat geeft het licentieniveau aan dat elke staat biedt voor het bezorgen en afhalen van alcohol.

🟢 Groen = een hoog niveau van alcoholleverings- en afhaalvergunningen verleend.

🟡 Geel = enkele vergunningen voor alcohol en afhaalmaaltijden verleend.

🔴 Rood = geen wijzigingen aan bestaande vergunningen toegestaan.

Begin met het opbouwen van een kader van potentiële mogelijkheden voor de levering van alcohol met ons verslag van de regels en vergunningen van elke staat buiten de on-premise sector vanaf juni 2020. Houd er rekening mee dat de bepalingen inzake de levering van alcohol niet alleen verschillen van staat tot staat, maar vaak ook van provincie tot provincie, en dat de vergunningen voor het vervoer en de levering van alcohol voortdurend evolueren als gevolg van de noodsituatie in verband met het coronavirus.

Wij raden u aan bij het opzetten van uw alcoholbezorgingsdienst de meest recente plaatselijke verordeningen door te nemen.

Bij Monouso begeleiden we u bij de levering van alcohol door u glazen, bekers, kannen en flessen te bezorgen. Al onze producten zijn gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare materialen. Bovendien zijn de meeste van onze artikelen biologisch afbreekbaar en composteerbaar

Wij helpen u graag bij de levering van uw alcohol, zodat u geen fouten maakt

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.