fbpx

Aardappelschilfers: zakelijke voordelen wegnemen

Bolsas para patatas fritas: ventajas de uso en negocios take away

Heb je je ooit afgevraagd waarom er in restaurants chipszakken worden gebruikt?

Elk gebruiksvoorwerp of product dat in een restaurant wordt gebruikt, heeft een reden en biedt voordelen in het gebruik ervan.

Lees verder om meer te weten te komen over frituurzakken en de voordelen van het gebruik ervan in een meeneemzaak.

Papieren chipzakken

Bolsas de papel para patatas fritas

Als u in de fastfoodsector zit, moet u zorgen voor twee dingen: snelle service en porties die de honger van uw gasten stillen.

Maar hoeveel frietjes moet je serveren om het heerlijke eten dat ze in je restaurant serveren te begeleiden?

Nou, dat is een van de eerste voordelen van het gebruik van papieren chipzakken in uw bedrijf.

Door slechts één zak te vullen, heb je binnen enkele seconden een portie klaar voor je chips. De ideale hoeveelheid om uw klanten het gevoel te geven dat ze goed bediend worden.

Aan de andere kant zijn papieren chipszakken verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Zo biedt u uw klanten de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel aardappelen ze willen eten.

Als de bestelling moet gaan, kan het vet van de chips een puinhoop maken, waardoor alles eromheen wordt bevlekt.

In die gevallen zijn papieren chipszakken ook uw beste bondgenoot. Er zijn modellen met een plastic folie die geen vet door het papier laat gaan en de handen van uw klanten bevuilt.

Het volgende voordeel dat uit de chipszakkennaar voren komt , is hun bijdrage aan uw bedrijfsimago. U kunt zelfs het logo van uw restaurant op de tas drukken en het gebruiken om reclame te maken voor uw restaurant.

Om het punt te sluiten, papieren spaanzakken zijn veelzijdig. Behalve voor het serveren van uw chips, kunt u ze ook gebruiken voor andere producten, zoals onder andere vleugels, kroketten en mozzarella vingers.

Soorten chipszakken

Tipos de bolsas para patatas fritas

Als u op zoek bent naar papieren zakken voor frietjes nodigen wij u uit om Monouso te bezoeken, in onze online winkel vindt u verschillende soorten zakken voor het verpakken van exquise aardappelen.

In onze sectie met papieren zakken vindt u de ideale modellen voor uw bedrijf.

Zo heb je bijvoorbeeld de papieren aardappelzakjes soort envelop. Ze zijn verkrijgbaar in witte kleur met motieven en in kraftpapier, zonder enige opdruk, ideaal om ze te personaliseren met het imago van uw restaurant.

Een andere optie is de papieren kegelaaraardappelzak, een kegel met een opvallende zwart-witte opdruk die lijkt op een krant.

Dit type chipszak heeft een speciale coating zodat – wat er ook gebeurt – het vet niet in de handen van uw klanten terechtkomt.

De natuurlijke bruine papieren kegels zijn ook ideaal voor het serveren van de chips aan uw klanten. Dit type kegel is ideaal voor het serveren van andere producten, zoals churros.

Tot slot bevelen wij onze kraft kegels met een saus tabblad aan. Deze optie is perfect om uw frieten te serveren en uw klanten te laten begeleiden met hun favoriete saus.

Maatwerk en levering van uw bestelling

Personalización y envío de tu pedido

Naast het beheer van uw bestelling van aardappelschilfers kuntu op onze website ook onze maatwerk service aanvragen.

Met deze service ontvangt u in de kortst mogelijke tijd en tegen de beste prijs een kwaliteitsproduct met het imago van uw restaurant.

Bestellingen vanaf 59 ? hebben een 100% gratis verzendservice. U ontvangt uw bestelling in het comfort van uw huis of bedrijf.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.