fbpx

9 ambachten met spiesen om uw ruimtes te versieren

Als we nadenken over het inrichten van onze ruimtes met onze eigen creativiteit, zullen weinigen het durven! Hier presenteren we u 9 ambachten met spiesen om uw ruimtes te versieren. Je zult zien hoe makkelijk en economisch het is.

Stel je voor dat je de sprong hebt gewaagd en aan de slag wilt met dit ambacht, dan bel je een paar vrienden om ze het idee te vertellen. Ze komen allemaal samen en delen een koffie met koekjes, wat leuk!

Na de koffie beginnen ze plannen te maken over de decoraties die ze kunnen gaan maken, je vraagt je ongetwijfeld af of ik dat kan doen? En het antwoord is ja, want als je de stappen toepast die we je in elk ontwerp laten zien, kun je ervaring opdoen

9 ambachten met spiesen

manualidades con palitos de brochetas materiales

Vervolgens zullen we u enkele modellen laten zien en de stappen om ze snel en gemakkelijk te maken:

1. Zonnespiegel

Dit mooie decoratieve detail kan zowel in de slaapkamer als in de woonkamer geplaatst worden, het is snel en eenvoudig te doen. De benodigde materialen zijn: Koud siliconen, witte lijm, goudverstuiver, kleine, middelgrote en grote gouden pailletten. Ook, een spiegel van elke grootte die je wilt en plakt.

 1. Neem de spiesen en verf ze met de goudkleurige spray, laat ze 20 minuten drogen.
 2. Plaats de spiegel op een stuk karton en markeer het met een potlood om een mal te maken. Dan, met een glasspoor in het midden van het karton een kleinere cirkel.
 3. Begin de stokjes rond het kleine cirkeltje te plakken met wat afscheiding. Als je klaar bent met die eerste ronde stokken, leg je andere stokken bijna op het karton.
 4. Als je de stokjes eenmaal rond de referentiecirkel hebt geplaatst, zul je zien dat sommige van hen uitsteken, waardoor ze het uiterlijk van de zon krijgen.
 5. Breng dan geleidelijk aan de witte lijm aan op de stokken en het karton tot deze goed bedekt is. Laat het dan een uurtje drogen en leg koude siliconen op de stokjes, maar alleen rond het karton om de spiegel te plakken.
 6. Plak de spiegel op en laat hem ‘s nachts met wat drukgewicht staan, zodat hij zich goed zet.
 7. Plaats bij koude siliconen de grote lovertjes op de uitstekende stokjes en de middelgrote op de kleine stokjes. Meet 12 cm op het grote stokje en plaats nog een lover. Meet op dezelfde manier op het kleine stokje 15 cm en plaats nog een middelgrote lover.
 8. Herhaal dit tot je twee grote pailletten op de stokjes hebt geplakt die uitsteken en twee middelgrote op de andere.

2. Keukenhanddoekhouder

Dit is een nuttig ontwerp voor uw keuken, waarin u uw papieren handdoek kunt plaatsen. De te gebruiken materialen zijn: 3 liter plastic fles, koude siliconen of eventuele lijm en spiesen.

 1. Neem een fles, knip de bodem uit en teken een ovaalvormige markering op de uiteinden. U kunt het doen met een maat van 26cm in het bovenste gedeelte en 4cm in het onderste gedeelte en doorgaan met snijden.
 2. Schuur het oppervlak van de fles tot het aan de buitenkant ruw is, zodat het de lijm vangt.
 3. Gebruik het stokje om de hoogte van de basis te meten, uit te knippen en vast te lijmen. Herhaal dit totdat je de hele ondersteuning hebt gedekt.
 4. Neem 2 CD’s, breng lijm aan en plak ze aan elkaar. Knip twee stukken karton ter grootte van de CD’s uit en plak ze ook aan elkaar. Aan de andere kant, knip een lichte buis uit met een hoogte van 20 cm.
 5. Neem de cirkel van karton die we in de vorige stap hebben gemaakt en markeer met de CD’s een centrale cirkel. Maak nu met een mes een opening in het midden en voeg het karton met de CD’s samen. Dan, bedek deze basis met een doek, het kan worden gemaakt van jute dat past bij de stokken.
 6. Knip aan de binnenkant het doek af dat het centrale gat van de basis bedekt. Bevestig de buis in dat gat met hete siliconen. Op deze steun wordt de keukenrol geplaatst.
 7. Breng nu voldoende warme siliconen aan rond de onderkant om het aan de onderkant van de stokjes te plakken.
 8. Je kunt jutetouw gebruiken om de randen van dit ontwerp te versieren. We stellen voor, een vlecht te maken om de rand van de gesneden stokken te bedekken. Ook, aan de onderkant om de rand van het karton te bedekken met cd zetten jute string.
 9. De papierhouder is klaar, de rest kunt u naar wens decoreren met decoratieve tape of een andere applique.

3. Kaarshouder met stokken

Hier kunt u creatief worden, het model dat we zullen beschrijven is super gemakkelijk, je hoeft alleen maar een blikje, lijm en stokken. De stappen zijn:

 1. Neem het blikje van de grootte die u verkiest, breng lijm aan op de plaats waar u de stokjes zult plaatsen. Wanneer u de lijm aanbrengt, kunt u de vorm van de stok zien. Het blikje moet in het midden staan en de stokjes moeten symmetrisch zijn voor de stabiliteit.
 2. Als de stokjes recht gaan, leg dan de lijm in een rechte lijn. Als je het schuin wilt hebben, breng dan de lijm aan door een schuine lijn te tekenen om de stok te plakken.
 3. Op deze manier bedek je het blikje er omheen en laat je een minimale scheiding achter. Spuit dan uw ontwerp in de kleur van uw keuze.

4. Bureaubladdecoratie in drie maten

adornos escritorio palitos brochetas

Het is een leuke bijkomstigheid om op een salontafel te zetten. Je hebt nodig: ballen, spiesen, spuitverf, 3 kleine doosjes, warme lijm en een schaar. Hier zijn de te volgen stappen:

 1. Om het eerste ornament te maken, neemt u de stokjes en snijdt u ze in drie gelijke delen. De tweede snijd je in drie delen, maar dan kleiner en je hebt een klein stukje over. Voor de laatste snijdt u de stokjes in vier delen.
 2. Neem dan de spiesbal en bedek deze met de eerste stokken die je symmetrisch uitsnijdt. Open de gaten, breng siliconen aan met het pistool en plaats het stokje. Om de bal vast te houden zetten we een dikkere stok.
 3. Neem een van de dozen en verwijder het deksel en open een klein gaatje in het midden. Daar, introduceer de dikke stok die de decoratie bevat.
 4. Om te schilderen, zet je een masker op, gebruik je een krant of plastic en breng je de kleur aan. Doe dit gelijkmatig en laat het een half uur drogen.
 5. Herhaal de stappen met de andere twee dozen.

5. Hartstokken

corazones palitos

Dit idee is snel en eenvoudig. Om het uit te voeren heeft u karton, hete lijm, spiesen en deze stappen nodig:

 • Teken meerdere harten op een karton, knip ze met de schaar, ze kunnen van verschillende grootte zijn.
 • Teken de mal die in een opvallende stof is verkregen, en knip deze uit zodat u het hart kunt omlijnen. Als je alle harten gevoerd hebt, steek je ze allemaal op een spies.
 • Deze details kunt u in een wandruimte plakken of in een glas plaatsen omdat ze zeer decoratief zijn.

6. Verjaardagsversieringen

Deze stokken zijn erg handig op kinder- en volwassenenverjaardagsfeestjes. Voor kinderen worden ze gebruikt om snoep vast te houden.

 1. Neem een polyester bal, knip hem doormidden, schilder hem in een kleur die past bij de decoratie.
 2. Plaats verschillende elastiekjes op een lineaire manier achter elkaar op het stokje, waarbij de kleuren elkaar afwisselen. Bedek het met doorzichtig papier om het te beschermen.
 3. Op het platte uiteinde van de spies kunt u eender welke decoratie van uw creatie plaatsen.
 4. Het puntige uiteinde steek je in de geschilderde polyester bal en voeg je zoveel versierde stokken toe als je wilt. Deze plaats je op de snoeptafel en het zal er geweldig uitzien.

7. Middenstuk met snoepjes

In dit model gaan de stokken rond een kleine portwijnbal, in tegenstelling tot de vorige. Hier beschrijven we de stappen:

 1. Gebruik een kleine of middelgrote portwijnbal en steek elastieken in de stokken.
 2. Steek de stokjes met de jelly beans over de bal, begin vanaf de bovenkant en werk je door de kleuren heen.
 3. Plaats een dikke spies op de bodem van de bal.
 4. U kunt een plasticine in een spies als hoofdbasis gebruiken en daar de spies in steken. Versier de lange stok met een kleurrijk lint dat harmonieert met de sfeer van het feest. Plaats in de lege ruimte van de spies snoep en een kaart.

8. Kinderkerstafelstuk

Om het jaar af te sluiten kunnen we ook deze handige stokken gebruiken. U heeft nodig: acryldozen, verf, penselen, wol, spiesen, polystyreenbolletjes, vilt en lijm.

 1. Vorm pompoenen voor het lichaam van de sneeuwpoppen en zet er twee pompoenen op.
 2. Lijm dan de pompons aan de spiesen.
 3. Plaats een bal van polystyreen op elke spies, samen met de twee pompons.
 4. Maak met oranje vilt twee kegeltjes die de neuzen van deze poppen zullen zijn. Maak met het vilt van andere kleuren twee hoeden, die je kunt maken met twee cilinders en twee cirkels. Als u wilt dat ze steviger zijn, kunt u gebruik maken van karton in het vilt.
 5. Neem de stroken wol en gebruik ze om kleine sjaaltjes voor de poppen te maken. U kunt deze strips ook gebruiken om de acryldoos in te wikkelen om deze kleurrijker te maken. De doos kan naar wens gedecoreerd worden.
 6. Gebruik ten slotte de stift om de ogen van beide poppen op hun gezicht te tekenen

9. Hartmandje

Dit ambacht zal heel nuttig zijn voor het opslaan van spullen en u kunt het ook gebruiken met snoep voor een geschenk. Dit zijn de materialen: karton, tweekleurige tape, warme lijm en spiesen. Volg deze stappen:

 1. Maak een stevige kartonnen hartbasis naar keuze. Teken ook op een stuk stof naar keuze hetzelfde hart en knip twee stukken uit om aan de kaart te plakken.
 2. Als je de stof aan beide zijden van het hart hebt gelijmd, knip dan uit wat er nog over is.
 3. Neem de spiesen en snijd ze uit, afhankelijk van de hoogte die u wilt hebben
 4. Begin met het verlijmen van de stokjes met silicone over het gevoerde hart, waardoor de wanden van de mand worden gevormd. Laat de tape dan tussen de stokken lopen en simuleer een stof. Verwissel de kleuren van de tape op elk niveau tot je de hoogte van de stokjes bereikt.
 5. Als je klaar bent met het weven van de linten, leg dan een parelmoerkleurige steen op elk uiteinde van de stokjes. Dit voorkomt dat het einde van de stok wordt gezien

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende ambachten die u kunt maken met deze magische stokken. De beste optie is om ze te kopen en thuis te hebben, dus zoek ze waar ze je kwaliteit en een goede prijs geven.

Bij Monouso bieden we u resistente spiesen aan in verschillende maten en diktes. Op deze manier kunt u dit materiaal zo nodig hebben voor uw ambachten en feesten.

Wij nodigen u uit om onze aanbiedingen in kebab sticks te kennen, zonder twijfel, u zult ze kopen voor hun meervoudig gebruik en lage prijs. We wachten op u

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.