fbpx

8 surefire-ideeën voor recycling op kantoor en thuis

8 ideas infalibles de reciclaje en oficina y en casa

Op dit moment zijn er in het kader van de acties om de negatieve effecten ophet milieu te verminderen, recyclingacties in de keuken en recycling thuis uitgevoerd.

Er zijn verschillende ideeën voor recycling op kantoor die we in de praktijk kunnen brengen om sociale acties te bevorderen die bijdragen aan het milieu.

Hier presenteren wij u 8 onfeilbare ideeën waarmee u thuis en op kantoorkunt leren hoe u kunt recyclen.

8 ideeën voor recycling op kantoor

8 ideas de reciclaje en la oficina

Onder de ideeën voor recycling op kantoor, die ons in staat stellen om acties te bevorderen die het milieu ten goede komen en nieuwe consumptiegewoonten in het kantoor stimuleren, hebben we

Afname van kooldioxide

Een goede maatregel is het bevorderen van het gebruik van openbaar vervoer, fietsen of carpoolen

Of het nu is om naar kantoor te gaan of naar huis, het moedigt werknemers aanom ritten te delen.

Gebruik minder papier

Een ander idee voor recycling in de keuken is het verminderen van het gebruik van papier, waardoor de vernietiging van bossen door ongedifferentieerde houtkap wordt voorkomen.

Laat het gebruik van gedrukte communicatie en documenten achterwege, om plaats te maken voor het verzenden van informatie via digitale hulpmiddelen zoals e-mail.

Daarnaast is het gebruik van vellen papier aan beide zijden, het hergebruiken van mappen, tussenschotten en enveloppen een uitstekend alternatief om het gebruik van papier op kantoor te verminderen.

Minder wegwerpproducten

Een uitstekend idee voor recycling op kantoor, dat zal bijdragen aan de vermindering van producten voor eenmalig gebruik, is het gebruik van oplaadbare producten en het vermijden van wegwerpproducten.

U kunt ervoor kiezen om hervulbare cartridges en herbruikbare kantoorbenodigdheden te gebruiken.

Milieuvriendelijk? beter!

Een alternatief dat bijdraagt aan de recycling op kantoor is het gebruik van milieuvriendelijk materiaal in uw bedrijf.

Zo kunt u niet alleen uw team trainen, maar ook het behoud van het milieu bevorderen

Draai de printercartridge opnieuw om

Een idee voor recycling op kantoor is het gebruik van hervulbare inktcartridges en toners, waardoor vervanging door een nieuwe cartridge wordt voorkomen door het implementeren van een hervulsysteem dat lege toners vult voor hergebruik.

Gebruik recyclingbakken

Het gebruik van recyclingbakken is een actie die het sorteren van recycleerbare en niet-recyclebare materialen op kantoorzal vergemakkelijken.

Naast het effectief stimuleren van recycling op kantoor door het storten van afval in de daarvoor bestemde bakken.

Efficiënt energieverbruik

Het efficiënte verbruik van energie bevordert de zorg voor het milieu, enkele acties die kunnen worden gebruikt voor recycling op kantoor zijn

  • Geniet en profiteer van het natuurlijke licht op kantoor.
  • Schakel computers, printers en andere elektronische apparatuur aan het einde van de werkdaguit, evenals de kantoorverlichting.

Deze acties dragen niet alleen bij aan het milieu, maar besparen ook aanzienlijke bedragen.

Glas in plaats van plastic

Het gebruik van glas in plaats van plastic is een ideaal alternatief voor recycling op kantoor, omdat door het gebruik van glazen flessen het gebruik en overmatig gebruik van plastic kan worden verminderd.

Een ander idee voor recycling op kantoor is het meenemen van borden, glazen en bestek voor de lunch, waardoor het gebruik van wegwerpborden en -glazen wordt vermeden.

Recycling thuis: snel en gemakkelijk

Reciclaje en casa: Rápido y fácil

Recycling thuis is een actie die u in staat stelt om veranderingen te bevorderen die de kwaliteit van het leven verbeteren, evenals de duurzame effecten van recycling.

Een van de aanbevelingen om thuis een adequate recycling uit te voeren, hebben we:

Koop uw gekleurde bakken

Door gekleurde emmers te kopen kunt u het afval sorteren.

Met de juiste bakken kunt u uw afval sorteren en op de juiste manier in de externe containers gooien.

Hergebruik zoveel mogelijk

Een perfect alternatief voor recycling thuis is het geven van een tweede kans aan een bepaald materiaal of gebruiksvoorwerp dat kan worden hergebruikt voor een andere functie, waardoor de effecten op het milieu kunnen worden verminderd.

Vermijd het kopen van in plastic verpakte producten

Om recycling thuis te bevorderen, is het noodzakelijk om de aankoop van in plastic gewikkelde producten te vermijden, waardoor het gebruik van vervuilende elementen die veel tijd nodig hebben om te ontbinden, wordt verminderd.

Een alternatief om te gaan winkelen voor voedsel is het gebruik van papieren of stoffen zakken.

Leer het belang van recycling thuis

Het versterken van het onderwijs en de waarden van kinderen over het belang van de zorg voor het milieu zal hen leren hoe ze thuis kunnen recyclen.

Het verstrekken van de nodige hulpmiddelen om op een eenvoudige en leuke manier te leren hoe ze voor hun omgeving moeten zorgen en hoe ze die moeten beschermen.

Recycleer handschoenen en mondstukken

Op dit moment is het, met het oog op de noodsituatie op gezondheidsgebied die we door Covid-19 ervaren, noodzakelijk geworden om handschoenen en een masker te dragen.

Daarom is het belangrijk om thuis te leren hoe je handschoenen en mondstukken moet recyclen om deze werktuigen op de juiste manier af te voeren.

De ideale manier om dit soort veiligheidskleding thuis weg te gooien is het gebruik van een zak die zo gemerkt is dat hij alleen dit soort afval bevat.

Om ervoor te zorgen dat recyclers dit gevaarlijke afval niet aanraken, is het aan te raden om de afvalbak in de badkamer te gebruiken.

Voorzichtig met gebruikte olie

Een manier om gebruikte olie thuis te recyclen is het gebruik van een speciale container die geschikt is voor het storten van dit soort afval.

Over het algemeen worden glasbakken gebruikt die, wanneer ze gevuld zijn, naar inzamelpunten worden gebracht, zodat de olie niet in het toilet wordt gegooid.

Minder flessen en bakstenen verpakkingen

Een andere vorm van thuisrecycling die de opslagruimte optimaliseert, wordt gedaan door de omvang van plastic afval en baksteenverpakkingen te verminderen.

Het breken van bakstenen, plastic flessen en het vouwen van metalen blikken zal de grootte en het risico op snijwonden verminderen.

Vergeet niet om speciaal afval te beheren

Voor het beheer van speciaal afval in huis, zoals batterijen, elektronische apparatuur en medicijnen , is het gebruik van geschikte containers voor de verwijdering ervan noodzakelijk.

Dit soort afval heeft toxische elementen in zijn samenstelling die schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu, dus moet het in specifieke containers worden gedeponeerd.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.