fbpx

7 voordelen van het gebruik van papieren zakken

Als je gaat winkelen moet je een belangrijke beslissing nemen: Welke tas moet je gebruiken? Over het algemeen bieden supermarkten en winkels plastic zakken aan, sommige gemaakt van stof of andere van ecologisch papier. Maar welke zijn de beste? Tegenwoordig zijn verpakkingen van natuurlijk materiaal dat niet schadelijk is voor het milieu, populairder geworden. Dus, weet de voordelen van het gebruik van papieren zakken en kies de beste optie wanneer u voor uw voedsel of kleding gaat.

7 voordelen van het gebruik van papieren zakken voor de samenleving

De beste manier om te weten welke tas te gebruiken is om elk van de milieuvoordelen te waarderen

Minimaliseert de vervuiling

Het gebruik van de papieren zakken, beperken de uitstoot van kooldioxide, aangezien dit materiaal de uitingen van deze verbinding absorbeert. Hierdoor is het mogelijk om de mate van vervuiling te verminderen.

Draagt bij aan de groei van de bosmassa

Een van de voordelen van het gebruik van papieren zakken, is dat ze inzetten op bossen. Want de ecologische legitimaties van dit soort zakken, bevestigen dat ze afkomstig zijn uit bossen die 100% duurzaam worden beheerd. Daarom zijn ze voorstander van de uitbreiding van de bosmassa

Vermindert de klimaatverandering

De papierindustrie onderhoudt de bossen, die voortdurend worden herplant. Op deze manier is het mogelijk om de klimaatverandering terug te dringen.

Biologisch afbreekbaar en herbruikbaar

Een van de grootste voordelen van het gebruik van papieren zakken is dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat als een van deze verpakkingen in een veld valt, deze volledig verdwijnt zonder enige vorm van giftig residu achter te laten, waardoor het een meststof wordt. Hierdoor is de impact op het ecosysteem minimaal.

Bovendien zijn de papieren zakken na het winkelen herbruikbaar. Dit bespaart kosten, in feite zijn er verschillende manieren om ze te gebruiken, bijvoorbeeld om een cadeau in te pakken of een nieuwe tas te maken.

Sterk en zuinig

Ze worden gekenmerkt door een zeer betaalbare prijs, zelfs voor een zeer beperkt budget. Ze zijn meestal ook toegankelijk en praktisch voor bedrijven, omdat ze supergemakkelijk te versieren zijn en meer elegante ontwerpen mogelijk maken dan kunststof ontwerpen. Hoewel hun prijs laag is, is de kwaliteit goed en kunnen ze een lange levensduur hebben. De dikte is 100 gr of 120 gr, waardoor ze vrij resistent zijn. De kleinere papieren zakken kunnen meer dan 2 kg gewicht dragen en de grotere verdragen tot 14 kg.

Beneficios de usar bolsas de papel

Aan de andere kant heeft de nieuwe generatie papieren zakken de capaciteit om de vochtigheid te weerstaan die ontstaat bij het transport van gekoelde goederen.

Diversiteit van toepassingen

Aangezien papieren zakken recyclebaar en duurzaam zijn, kunnen ze worden omgezet in een ander product om bij te dragen aan het milieu. Het is de moeite waard om op te merken dat ze elk tot 5 keer kunnen worden gerecupereerd. Ook worden ze gebruikt als een reclame-instrument, dus ze maken een enorme boodschap. Hun verschillende nutsbedrijven wekken vertrouwen in de gebruikers, dus kiezen ze voor deze optie.

Verschillende aangepaste formaten

Het formaat van elke tas is anders, want sommige zijn klein en compact, andere zijn vierkant en hebben een middelgroot formaat. Ook zijn er verticale en smalle, zoals die welke gebruikt worden voor het verpakken van flessen. Zo zijn er ook de landschappelijke die een vleugje originaliteit bieden of de grote met een blaasbalg aan de basis, voor zwaardere aankopen.

Aan de andere kant kan het papier dat gebruikt wordt voor de tassen bedrukt worden met elk gewenst ontwerp. U kunt ze ook versieren met linten, collages of andere versieringen volgens uw stijl.

Bekijk een eenvoudig idee van papieren zakversiering in de volgende video:

YouTube video

Papieren zakken: een alternatief voor plastic

Plastic zakken zijn schadelijk voor het milieu omdat de grondstof waarvan ze zijn gemaakt niet natuurlijk is. Daarom is het niet gemakkelijk te ontbinden, in feite kan het tot meer dan 100 jaar duren in het proces van ontbinding waardoor het water, de dieren en de bodem worden vervuild. Papier is daarentegen biologisch afbreekbaar, valt gemakkelijk uit elkaar en is licht van gewicht, zodat het voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.

Nu je de voordelen kent van het gebruik van papieren zakken, ga je gang en gebruik ze als je gaat winkelen. Ook, als u ze gaat gebruiken in uw bedrijf, vergeet dan niet dat ze een betrouwbaar en effectief beeld geven.

FAQ

Wat zijn de milieuvoordelen van het gebruik van papieren zakken?

Niet alleen zullen we de vervuiling minimaliseren, we zullen bijdragen aan de groei van de bossen, we zullen de klimaatverandering verminderen.

Waarom zijn papieren zakken biologisch afbreekbaar en herbruikbaar?

Ze zijn omdat ze verdwijnen zonder giftige resten achter te laten. Ze zijn zelfs composteerbaar.

Voordelen van het gebruik van papieren zakken: zijn ze duurzaam en zuinig?

Ze worden gekenmerkt door het feit dat ze zeer betaalbaar zijn, zelfs voor een zeer beperkt budget. Ze zijn ook vaak toegankelijk en praktisch voor bedrijven,

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.