fbpx

6 soorten wegwerpservies voor restaurants

portada-vaj

Met de gezondheidscrisis die we nu meemaken, zijn veel hoteliers al bezig hun bedrijf opnieuw uit te vinden om de crisis het hoofd te bieden.

Zoals we in de vorige post hebben uitgelegd, veranderen veel restaurants de manier waarop ze hun producten aanbieden en implementeren veel restaurants wegwerpservies in hun bedrijf. Anderen hebben ervoor gekozen om alleen een afhaalservice aan te bieden en mooi wegwerpservies te krijgen om zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Op dit punt beginnen er twijfels te rijzen over welk wegwerpservies te kiezen, wat het beste type zal zijn, of er moet worden gekozen voor een goedkoop wegwerpservies, een biologisch afbreekbaar wegwerpservies, een hard plastic servies of een ecologisch wegwerpservies. Daarom wilden we u, gezien de vele twijfels die er bestaan, enkele richtlijnen geven over de soorten wegwerptafelgerei die we kunnen vinden en welke het meest geschikt is voor uw bedrijf.

6 soorten wegwerpservies voor uw restaurant

Als u eenmaal hebt besloten dat wegwerpservies de beste optie is voor uw restaurant, is het belangrijk om te weten welk type aan uw behoeften voldoet. Daarom brengen we u een aantal soorten keukengerei dat u kunt vinden en enkele tips om u te helpen beslissen.

1. Goedkoop wegwerpservies

Dit is het meest voorkomende type plastic wegwerpservies vanwege de eigenschappen die het biedt. Een goedkoop wegwerpservies dat kwaliteit en comfort combineert met een lage prijs. Ze zijn te vinden in allerlei vormen en in alle mogelijke kleuren.

Als uw budget niet te hoog is en u een kwaliteitsproduct nodig heeft, dan is dit het type wegwerpservies dat u zoekt. Bovendien kunt u altijd beginnen met dit type om aan de slag te gaan en later de kosten te verhogen met een ander type wegwerpservies.

2. Hard plastic serviesgoed

Als u meer consistentie en stijfheid in uw producten nodig heeft, dan is het hard plastic serviesgoed dat u nodig heeft. Een product dat zeer gevraagd wordt door cateringbedrijven en restaurants vanwege de voordelen die zij bieden.

Het is ook beschikbaar in vele kleuren en vormen, om een chique sfeer te bereiken in overeenstemming met de inrichting van het restaurant, of de plaats waar ze worden gebruikt.

3. Ecologisch wegwerpservies

Dit is het soort wegwerpservies dat u nodig heeft als u comfort, kwaliteit en ook zorg voor het milieu wilt. Het ecologische wegwerpservies is gemaakt van biologisch afbreekbare materialen zoals: PLA, karton, hout, suikerriet, palmblad, chinetpulp en bamboe.

Een uitstekende keuze voor die milieuvriendelijke, vegetarische of gezondheidsrestaurants die als waarden hebben zorg te dragen voor mens en natuur.

tipos-vaj

4. Designer wegwerpservies

Dit is een zeer interessante optie, aangezien het geen wegwerpservies is, maar het moet wel minder elegant zijn. In deze periode worden evenementen zoals bruiloften gehouden waarbij extra verfijning nodig is, die dit soort wegwerpservies kan bieden.

Zo combineren we comfort en hygi├źne bij de bereiding van het product en het eten met het ontwerp. We vinden in deze sectie mooi restaurant-servies, dat onderscheidend is voor het evenement.

5. Herbruikbaar plastic serviesgoed

Dit is een soort onbreekbaar vaatwasmachinebestendig vaatwerk. Een goede optie als u een cateringbedrijf of restaurant heeft voor evenementen, of activiteiten met kinderen doet, want zoals de naam al doet vermoeden, kan het herbruikbare plastic serviesgoed meerdere malen worden gebruikt en gaat het niet kapot.

Het is resistenter en het ontwerp simuleert het traditionele serviesgoed, maar in tegenstelling tot deze is het bestand tegen schokken en is het niet gemakkelijk te beschadigen.

6. X-Tafel wegwerpservies

Net als het vorige servies, wordt het X-Table wegwerpservies gekenmerkt door zijn onbreekbaarheid en de mogelijkheid om in de magnetron te worden gezet. Het is een soort serviesgoed dat een tafel simuleert, omdat het verschillende scheidingscomplementen heeft waar je verschillende soorten voedsel op kunt zetten. Omdat het onbreekbaar is, is het zeer veilig voor kinderen, en het trekt ook hun aandacht door zijn kleuren.

Zoals u ziet, hebben we bij Monouso een grote verscheidenheid aan keukengerei dat uw restaurant kan helpen om te voldoen aan de noodzakelijke hygi├źnische voorwaarden voor de heropening. En u, heeft u al gekozen voor het uwe?

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.