fbpx

5 digitale gadgets perfect voor de horeca

In de horeca speelt technologie ook een zeer belangrijke rol. Daarom zijn er een aantal digitale gadgets om alle gerelateerde activiteiten te vergemakkelijken. Dit gebied vereist veel organisatie en daarom zijn deze hulpmiddelen onmisbaar. Bovendien zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ze worden aangepast aan elk hotelbedrijf.

Wat is een gadget in de horeca?

Een gadget is een app of software waarmee je bepaalde activiteiten kunt beheren. In de horeca is het essentieel om elk element van het horecabedrijf te organiseren en te beheren. Het kan gaan van een eenvoudige mobiele app tot complexe Windows-software.

De ideale gadgets voor een horecazaak

Deze digitale gadgets maken het werk in de horeca aanzienlijk gemakkelijker. Hier zijn de beste en meest essentiële:

Alex, virtuele assistent

De keuken is een ruimte waar je snel moet werken. Alex faciliteert verschillende taken zoals het bewaken van probleemcheckpoints, het versturen van nieuwe informatie naar medewerkers. Bovendien kunt u de communiqués in één enkele mailing organiseren en alle uit te voeren controles plannen.

Met deze virtuele assistent hoeft u niet langer te stressen over het organiseren van keukenactiviteiten. Daarom konden we het niet achterwege laten in dit bericht.

APIC

Menukaarten met de hand maken kan een zeer omslachtige taak zijn. Met deze applicatie kunt u ze organiseren in een digitale versie. Op dezelfde manier zullen de gasten hun favoriete gerechten kunnen kiezen met behulp van een apparaat. U kunt zelfs uw recepten posten zodat de gasten kunnen leren hoe ze ze moeten maken.

Geldautomaat en kasbeheer

Werken in de horeca vereist veel contant geld. De Cashology POS 1500 maakt het gemakkelijk om uw winst bij te houden terwijl uw geld veilig is. En met de CashConnect Software kunt u de machine eenvoudig bedienen.

U kunt het bedrag van de inkomende en uitgaande inkomsten bijhouden en alle betalingen organiseren. Met slechts één apparaat hebt u volledige controle over het geld dat in het bedrijf wordt verdiend.

Xperia Tablet Z Keuken Editie

Dit apparaat is de ultieme virtuele keukenhulp. U kunt recepten vinden en de temperatuur van het voedsel controleren met de iGrill-thermometer. Bovendien kunt u andere functies installeren die van groot nut zullen zijn. En het beste is dat het waterdicht is, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vocht.

Belkin

Aangezien het gebruik van tablets zo wijdverbreid is, is de beste aanvulling een standaard waarmee u ze kunt gebruiken zonder ze met uw handen vast te houden. Het voorkomt ook dat ze vallen, nat worden of breken. Het kan aan de muur worden bevestigd om de controle te vergemakkelijken. Ja, net als bladeren door de pagina’s van een boek. Deze digitale gadgets maken het leven gemakkelijker voor zowel werknemers als klanten. Het is de beste manier om te profiteren van technologie om horeca-activiteiten te stroomlijnen. Ze bieden veiligheid en bruikbaarheid in alle opzichten, of het nu gaat om een resort of een kleine herberg.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.