fbpx

3 grote voordelen van het gebruik van wegwerpbekers en -platen

ventajas-vajilla-port

Als u dit bericht leest, is dat omdat u overweegt om wegwerpproducten te gaan gebruiken en u wilt weten wat de voordelen ervan zijn. In de afgelopen weken is er veel gesproken over wegwerpservies vanwege de hygi├źnische voordelen en vanwege de veiligheid tegen mogelijke infecties, maar de waarheid is dat wegwerpbekers en -borden nog veel meer voordelen hebben die mensen niet kennen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van wegwerpbekers en -platen?

Van Eenmalig gebruik we willen u laten weten wat de vele voordelen zijn die we vinden in het gebruik van wegwerpservies en we hebben ze samengevat in 3 hoofdgroepen.

1. Hygi├źne en veiligheid voor restaurants en cateraars

Het meest besproken in de afgelopen dagen is de veiligheid van wegwerpverpakkingen in restaurants en cateraars voordat ze opnieuw worden geopend. Veel restaurants hebben een homeservice ge├»ntroduceerd of hebben het tafelservies alleen vervangen door afhaalmaaltijden en hebben gebruik gemaakt van wegwerpservies om het eten en drinken te presenteren. Dit is een hygi├źnische en veilige manier om ervoor te zorgen dat de gebruiksvoorwerpen niet in contact komen met het virus, aangezien ze worden weggegooid zodra de klant klaar is met eten.

Wegwerpbekers en -platen zijn de sleutel geworden tot een snelle en vooral veilige en betrouwbare service met het oog op gezondheidswaarschuwingen.

vajilla-desechable-ventaja

2. Bespaar op water, reinigingsmiddelen en tijd

Volgens een studie van Canal de Isabel II bedraagt het gemiddelde waterverbruik bij het handmatig afwassen in Madrid 88,8 liter en het vaatwasmachineverbruik 54,2 liter. Dit betekent dat er 2.664 liter water wordt verspild als u met de hand wast en 1.626 liter als u een vaatwasser gebruikt. Een zeer hoge water- en energie-uitgave gezien het feit dat het slechts een klein deel is van het totale waterverbruik in een huishouden.

Het verbruik van wegwerpservies levert u een grote besparing op in energie, water en ook een aanzienlijke besparing in reinigingschemicali├źn. Niet alleen dat, maar u bespaart ook iets heel waardevols voor u: uw tijd en die van uw medewerkers. Vergeet al die verloren tijd na de lunch, het wassen van de vaat of het afspoelen en in de vaatwasser zetten.

Daarnaast zult u bij het heruitvinden van uw restaurant en het aanpassen aan nieuwe omstandigheden ook uw personeel moeten reorganiseren. Op dit punt kunt u ook het figuur van de vaatwasser opslaan en verplaatsen naar een nieuwe positie waar u ze meer nodig hebt. Er zullen bijvoorbeeld nieuwe functies ontstaan zoals de ordervoorbereider of de klantenservice per telefoon of in persoon waar u deze het meest nodig heeft.

Bij Monouso vindt u goedkope wegwerpborden die u helpen om geld te besparen en u uit de problemen te halen op momenten dat u geen tijd heeft om te verspillen aan afwassen.

3. Een ander ontwerp voor elk restaurant

Als u denkt aan wegwerpbekers en -borden en alleen de typische witte borden die in de supermarkt worden verkocht, moet u uw perspectief verbreden en weten dat er voor elke gelegenheid vele soorten wegwerpservies zijn. Het is niet hetzelfde als een Indiaas restaurant, een gesmoord restaurant, een Japans restaurant of een tapasbar.

Het soort materiaal, de vorm van de borden en glazen of de kleur moet in overeenstemming zijn met de waarden, het soort voedsel en de decoratie van het restaurant. Op deze manier slaagt u erin om een sterker merkimago te cre├źren en uw klanten zullen zich u daarvoor herinneren. In dit geval kan wegwerpservies uw grote bondgenoot zijn door de verscheidenheid aan ontwerpen die het biedt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat u maar ├ę├ęn setje gerechten heeft. Er zijn vele soorten mooie wegwerpborden voor elk type restaurant, en hier kunt u zeer creatief zijn en uw klanten verrassen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.