20 eenvoudige recepten voor individuele braadpannen

20 recetas fáciles de cazuelitas individuales

De individuele braadpannen zijn kookgereedschappen die de elementen van het bereide gerecht benadrukken en een betere presentatie geven.

Ze zijn gemakkelijk te gebruiken omdat ze naar de oven kunnen worden gebracht om het voedsel te koken, en ze zijn zo comfortabel dat ze kunnen worden gebruikt om het voedsel in de kleine potjes te serveren als hun bron.

Door het gebruik van de braadpannen is het meten van de porties die de gerechten op de menukaart voorstellen een comfortabelere taak.

Het maakt niet uit of u een voorgerecht, een bijgerecht, een voorgerecht of een dessert bereidt, de individuele cazuelitas zijn een uitstekende optie om te bereiden of een bord.

Leer meer over hoe u individuele braadpannen kunt gebruiken met deze 20 eenvoudige recepten waar uw familie en vrienden dol op zullen zijn.

Champignon met biersaus

Champiñón con salsa de cerveza

Gekookte champignons met biersaus zijn een ingenieus alternatief voor brood, als voorgerecht of als aanvulling op het hoofdgerecht.

Om deze presentatie van champignons voor te bereiden heeft u 600 gram champignons, maïzena, knoflookteentjes, twee sjalotten, peper, zout, tijm, water, extra vergine olijfolie en een biertje (als het blondine beter is) nodig.

De champignons moeten worden gewassen en eventueel vuil of aarde moet volledig worden verwijderd om ze in julienne te snijden. Wanneer u klaar bent met de champignons, verwijdert u het vel van de sjalotten en de knoflookteentjes.

Hak de sjalot in blokjes en doe deze in een kleine pan met de champignons en de teentjes knoflook tot hij bruin wordt. Serveer vervolgens de olijfolie, zout, peper, een paar takjes tijm en het bier.

Het bier zal beginnen te koken en te verminderen, dus het is tijd om de maïzena opgelost in een beetje water toe te voegen, het in de braadpan te leggen en te wachten tot de paddenstoelensaus dikker wordt.

De champignons kunnen worden geserveerd in de braadpan waar ze werden gekookt, voor het geval ze als voorgerecht worden geconsumeerd of direct in het hoofdgerecht worden geserveerd.

Franse toast met jam

Tostadas Francesas con mermelada

Franse toast is perfect voor het ontbijt, de brunch of een lichte snack. Ze zijn gemakkelijk voor te bereiden en gaan nooit uit de mode door hun veelzijdigheid.

Voor de bereiding heeft u voor deze gelegenheid nodig: stokbrood in 12 plakken, jam, magere melk, boter, suiker, zes eieren, vanille-essence, sproei-olie en noten naar smaak.

Bestrijk de 12 sneetjes brood met boter en leg ze – met de boterkant naar beneden – in het kleine braadpannetje.

Neem een kom en meng de zes eieren met een theelepel vanille-essence, twee kopjes magere melk en een derde kopje suiker.

Bedek de sneetjes brood in de kom met het eimengsel, dek ze af en zet ze acht uur in de koelkast.

Zet na acht uur de braadpan in de oven en bak de toast gedurende 45 minuten op 180 °C.

Garnalen in kamillesaus

Gambas a la manzanilla

Kamillegarnaal is een gerecht vol met smaken en laat bij gebruik als voorgerecht veel aan de verbeelding van de gasten over op het hoofdgerecht.

Ze worden bereid met 500 gram velloze garnalen, drie tenen knoflook, 40 gram Serranoham, extra vierge olijfolie, kamillewijn, visbouillon, peterselie, Figueras-ui, maïzena, zout, peper en citroengras.

Neem de ui en snipper hem in kleine blokjes, schil en snipper de knoflook in kleine plakjes. Je moet de peterselie ook in kleine stukjes hakken.

Verhit een pan met een beetje olijfolie om de knoflook, gesnipperde ui en een beetje zout toe te voegen. Als je ziet dat de ui mals is, serveer dan 200 milliliter manzanillawijn en 100 milliliter visbouillon.

Terwijl het mengsel in de pan begint te koken, bereidt u een mengsel van 10 gram maïzena in 100 milliliter visbouillon.

Zodra het begint te koken, is het tijd om het maiszetmeelmengsel, gehakte peterselie en een halve lepel citroengras in de pan te serveren.

Wanneer het mengsel een dikke consistentie heeft, legt u de garnalen, de in blokjes gesneden Serranoham, een beetje zout en peper. Kook ongeveer vijf tot tien minuten en haal ze van het vuur.

Serveer in individuele stoofschotels en versier met peterselie of een beetje extra vergine olijfolie.

Pancetta stoofpot met kaas en uien

Estofado de panceta con queso y cebollas

Deze stoofpot heeft een indrukwekkende combinatie van smaken en is een gerecht dat kan worden geserveerd voor een middag met vrienden.

Je hebt zout nodig, twee teentjes knoflook, zes plakjes spek, in blokjes gesneden gekookte aardappelen, vier soorten kaas in stukjes gesneden, peper, een half kopje zure room, een Figueras-ui, champignonsoep en oliespray.

Kook de zes plakken spek in een koekenpan tot ze knapperig zijn en snijd ze in middelgrote stukken. Leg de gesnipperde ui en knoflook in dezelfde pan tot ze gepocheerd zijn.

In die pan voeg je ook de aardappelblokjes, het gehakte spek, een kwart van de gehakte kazen, de champignonsoep, de zure room, een beetje zout en een beetje peper toe.

Zodra u al deze ingrediënten heeft geïntegreerd, serveert u ze in een ovenschaal, ingevet met kookspray, bedekt u ze met de rest van de stukken kaas en bedekt u ze met een laagje aluminiumfolie.

Kook op een temperatuur van 180 °C gedurende 30 minuten en dien de stukken van de stoofpot op in individuele stoofschotels.

Mosselen met asperges in individuele stoofschotels

Almejas con espárragos en cazuelitas individuales

Dit gerecht heeft geen grote problemen bij de bereiding of veel ingrediënten, maar de mengeling van de smaken maakt het tot een uitzonderlijk gerecht.

Als u het wilt bereiden heeft u 500 gram mosselen, gember, kamillewijn, zout, peper, sesamzaad, zes teentjes knoflook, sojasaus, olijfolie en een bosje asperges nodig.

Laat de mosselen een half uur weken in gezouten water om het vuil binnenin te verwijderen. Hak ondertussen de asperges in middelgrote stukken, rasp de gember en schil de knoflookteentjes om ze in kleine plakjes te snijden.

Als je klaar bent met snijden, verwarm je een koekenpan met een beetje olijfolie om de knoflook, gember, sesamzaadjes en stukjes asperge te bakken.

Als de asperges naar wens worden gekookt, voeg dan de mosselen, 25 milliliter sojasaus en 50 milliliter manzanillawijn toe. Dek de pan af zodat de mosselen zich kunnen openen en beter kunnen koken.

Serveer de mosselen met de asperges in de kleine braadpannen en versier ze met enkele takjes koriander of peterselie.

Tuin Lasagne

Lasaña jardín

Dit is een ideale aanpassing van de lasagne voor vegetariërs, maar het is ook een grote bron van voedingsstoffen en trekt de aandacht van kinderen met zijn levendige kleuren.

Je hebt gehakte knoflook nodig, 12 lasagne borden, twee kopjes gesnipperde ui, 230 gram broccoli, 230 gram groene en gele courgette, 230 gram wortel en 300 gram gesnipperde spinazie.

Daarnaast heb je een half kopje meel, drie en een half kopje magere melk, 110 gram geraspte Parmezaanse kaas, 260 gram mozzarella-kaas, een kopje cottage cheese, zout en peper nodig.

Zoek een grote koekenpan en verwarm deze met een beetje olijfolie. Zodra je voelt dat het helemaal opgewarmd is, leg je de stukjes groene en gele courgette neer en kook je tot ze goudkleurig zijn.

Kook de wortelen en broccoli in een andere pan ongeveer vijf minuten om ze mals te maken. Als je klaar bent met roerbakken, voeg je de ui toe en herhaal je het proces tot het bruin wordt.

Meng met behulp van een middelgrote kom een half kopje bloem en giet er langzaam de melk bij. Giet het mengsel in een kleine pot, meng tot het dikker wordt en schakel de vlam uit.

Voeg aan dat mengsel een half kopje Parmezaanse kaas, peper, zout toe en meng het tot een gladde massa.

Meng in een aparte kom de cottage cheese met een half kopje van de mozzarella kaas en zet deze opzij.

Vet een mal in met kookspray en smeer een laagje spinazie op de bodem, plaats vier lasagne borden, serveer een deel van de cottage cheese en mozzarella mix, het groentemengsel en nog wat spinazie.

Herhaal het assemblageproces van de tuinlasagne door de laatste vier lasagneplaten te bedekken met een half kopje mozzarella en een half kopje Parmezaanse kaas.

Dek de pan af met aluminiumfolie en bak de lasagne gedurende 20 minuten op 190° C.

Inktvis in Albariño-saus met uien

Calamar al albariño con cebollas

Dit gerecht is samengesteld uit een van de lekkernijen van de zee met kleine stukjes ham, gecombineerd met de rijke smaak van Albariño.

Voor dit recept heb je twee rode uien, peterselie, peper, 200 gram albariño, 60 gram in blokjes gesneden Serranoham, 500 gram inktvis, olijfolie, een lepel wok Jang en zout nodig.

Verwijder het vel van de uien en snijd ze in reepjes julienne. Verhit een pan met een beetje olijfolie om de uien met een beetje zout te koken tot ze goudkleurig zijn.

Maak de inktvis schoon zonder de huid te verwijderen en snijd hem in middelgrote ringen. Net als de ui begint te bruinen, plaatst u de inktvisringen en serveert u de albariño.

Plaats de vlam van de hoge koekenpan zodat de alcohol uit de albariño verdampt en u kunt de lepel Jang toevoegen en mengen.

Zet het vuur uit, voeg de in blokjes gesneden ham en gehakte peterselie toe en roer alle ingrediënten door elkaar.

Serveer in individuele stoofschotels om het eten te vergemakkelijken en begeleidt met enkele sneetjes brood.

Aubergine Parmezaan

Berenjenas a la parmesana

Aubergine Parmigiana is een andere klassieker in de keuken die het waard is om voor te bereiden om je vrienden en familie te verrassen.

Voor deze bereiding heb je twee kruiselings gesneden aubergines nodig, vier blikken tomatensaus, twee teentjes knoflook, een blikje hele tomaten, een blikje tomatenpuree en een half kopje droge witte wijn.

U moet ook basilicum, oregano, 2 ons mozzarella-kaas, een kwart kopje parmezaanse kaas, een kwart kopje water, drie eiwitten, broodkruimels en kookspray hebben.

Doe de wijn, basilicum, oregano, knoflookteentjes, hele tomaten, tomatenpuree en blikjes tomatensaus in een pot tot het begint te koken. Zet het vuur zachter, kook 20 minuten en laat het staan.

Neem een van de stukjes aubergine en bedek het met water in een kom gedurende 30 minuten. Wanneer je het eruit haalt, verwijder je het overtollige water met een papieren handdoek en herhaal je de procedure met de andere stukken aubergine.

Meng in een kom een kwart kopje water met de eiwitten, terwijl je in een ondiepe schaal de broodkruimels met de Parmezaanse kaas mengt.

Bedek een deel van de aubergine met het eiwitmengsel en het paneermeel. Leg de auberginedelen na afloop op een dienblad.

Giet de helft van de bereide tomatensaus op de bakplaat, leg een laagje aubergine, een laagje mozzarella-kaas, nog een laagje saus, nog een laagje aubergine en een laatste laagje kaas.

Bak in de oven gedurende 30 minuten op 180° C tot de kaas volledig gesmolten is.

Serveer in een kleine individuele braadpan en versier met een beetje Parmezaanse kaas of oregano.

Ei met sobrassada gekookt in de oven in individuele stoofschotels

Huevo con sobrasada cocido al horno en cazuelitas individuales

Ei en Sobrassada is een functioneel recept voor het ontbijt op een speciale dag. Dit recept heeft een romigheid die het onweerstaanbaar maakt en nog meer wanneer het vergezeld gaat van goed brood.

Om een ei met sobrassada te maken voor vier personen heb je acht eieren, verse bieslook, 80 gram sobrassada, 100 gram room, 400 gram room, zout, peper en extra vergine olijfolie nodig.

Zet de oven aan en stel de temperatuur in op 170° Celsius. Plaats een diepe, met water bedekte bak tot halverwege om de eieren in een bain-marie te koken.

Neem vier kleine individuele pannen, doe er twee eieren in en voeg een beetje zout en peper toe.

Serveer de room, room en sobrassada in stukjes in een mengkom. Serveer het mengsel gelijkmatig in de kleine pannen zonder de eidooiers aan te raken.

Snijd de bieslook in zeer fijne stukjes met behulp van een schaar en plaats wat in elke pot om het smaak te geven.

Plaats de pannen op een diepe bakplaat en bak ze gedurende 15 minuten of tot het ei precies goed is.

Kip met broccoli

Pollo con brócoli

Kip met broccoli is een recept dat doet denken aan familiegerechten en zal altijd op het menu staan van eenvoudige, smakelijke en goedkope recepten.

Voor de bereiding heb je twee kippenborsten zonder been nodig, 110 gram parmezaanse kaas, 340 gram broccoli, 340 gram mageremelkpoeder, drie liter water en champignonsoep.

Ook nodig is een half kopje zure room, een kwart kopje tarwebloem voor alle doeleinden, zout, peper, een kopje mayonaise, een kwart kopje sherry, een eetlepel Worcestershire-saus en kookspray.

Breng het water aan de kook in een pot en serveer de broccoli om deze mals te maken. Wanneer het de gewenste textuur heeft, verwijder het met een skimmer uit het water om het overtollige water te verwijderen en plaats het in een diepe bak.

Terwijl de broccoli wordt gekookt, doet u hetzelfde proces met de kip totdat deze gaar is. Haal de kip uit de pot met water en leg hem op een snijplank om hem in kleine stukjes te hakken.

Meng in een pot de poedermelk, zout, peper en tarwemeel met water tot het dikker wordt. Aan dat mengsel voeg je ook de mayonaise, de Worcestershire-saus, de zure room, de kaas en de sherry toe tot alles verenigd is.

Serveer het mengsel over de broccoli en de stukken kip tot het geheel bedekt is. Leg broccoli en kip in een ovenschaal, serveer met de resterende Parmezaanse kaas en bak 50 minuten op 200° C.

Violette aardappelen met cavaham

Patatas violetas con jamón al cava

Violette aardappelen zijn een ingrediënt waar meestal niet naar wordt gekeken bij het bereiden van gerechten thuis, dus we nodigen u uit om te innoveren en dit type aardappel te proberen om het te integreren in het dagelijks leven.

U heeft vier plakken Iberische ham nodig, 500 gram paarse aardappel, kruidnagel, krullende peterselie, drie kruidnagels knoflook, korianderzaad, een mengsel van vijf pepers, chilivlokken, 200 gram cava, olijfolie en zout.

Was de aardappelen zorgvuldig, want ze worden met de schil gekookt, snijdt ze in dikke plakken en snijdt ook de knoflookteentjes in plakken.

Verhit een pot met een beetje olijfolie en plaats de aardappelen samen met een snufje zout en peper. Leg daarnaast de knoflookschijfjes, de koriander, de vijf paprika’s en de tenen.

Draai de aardappelen tot ze goudbruin zijn en voeg de cava toe aan de pot. Zodra u het giet, is het belangrijk om de vlam te verhogen zodat het begint te koken en vervolgens de vlam te laten zakken zodat de aardappelen mals worden.

Als de aardappelen klaar zijn, serveer je ze in individuele stoofschotels en leg je de Iberische ham bovenop de aardappelen. Versier met gekrulde peterselie.

Mediterrane spinazie

Espinacas mediterráneas

Mediterrane spinazie is een aantrekkelijk gerecht met een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Probeer dit recept uit en voeg het toe aan uw gebruikelijke receptenboek.

Om het te bereiden moet u een gesneden stokbrood, vijf eieren, vier eiwitten, een kopje gehakte ui, oregano, Dijon-mosterd, knoflookteentjes, 110 gram fetakaas en 85 gram Aziatische kaas hebben.

U moet ook drie koppen magere melk, een blikje champignons, drie koppen tomatenpuree, 200 gram spinazie en tarwebloem voor alle doeleinden, zout en peper hebben.

Leg de sneetjes brood op een dienblad en bak ze in de oven gedurende 12 minuten bruin.

Verhit een pan met een beetje olijfolie om de ui, knoflookteentjes en champignons vijf of tien minuten te koken. Voeg het meel toe en meng tot het goed gemengd is.

Serveer de spinazie en wat zout in de pan om vijf minuten te koken.

Plaats de helft van de sneetjes brood die je hebt geroosterd in een diepe bak en bedek het met het spinaziemengsel. Bedek de spinazie met plakjes tomaat, de helft van de Aziatische kaas en de fetakaas en bedek met de resterende sneetjes brood.

Meng de eieren, eiwitten, mosterd en melk om over het brood te gieten en bedek het met de resterende Aziatische kaas.

Bak de spinazie gedurende 40 minuten op een temperatuur van 180° C.

Champignons met eierdooier

Champiñones con yema de huevo

Champignons met eigeel zijn een eenvoudig gerecht dat niet duur is om te bereiden. U kunt ook uw eigen versie maken door deze te combineren met ingrediënten zoals garnalen of ham.

Voor de bereiding heb je vier eierdooiers, peper, zout, tijm, 250 milliliter water, 700 gram champignons, 300 milliliter vleesbouillon en zes teentjes knoflook en olijfolie nodig.

Was de champignons en snijd ze in reepjes julienne, zodat de champignons gelijkmatig worden gekookt. Haal het vel van de knoflook, snijd het in kleine plakjes en kook ze in een pan met olie om ze hun smaak te geven.

Leg de champignons in dezelfde pan met een beetje zout en peper en kook ze vijf tot tien minuten.

Als de champignons klaar zijn met koken, serveer je de vleesbouillon in de pan samen met de tijm en laat je hem koken.

Als het begint te koken, laat de vlam dan zakken om de champignons verder te koken zonder alle bouillon te verbruiken.

Om de dooiers te koken heeft u meerdere individuele braadpannen nodig en een bakje met water om ze in een bain-marie te koken. Wanneer je begint te merken dat er zich een folie rond de dooier vormt, is het tijd om deze uit het vuur te halen.

Gebruik de potten waarin je de eieren hebt gekookt om ze uit te schalen. Plaats de gekookte champignons gewoon op de bodem van de pot en de eierdooier erop.

Drie-kaas-broccoli

Brócoli tres quesos

Voor dit recept heb je een kwart kopje cheddarkaas, een half kopje fontinakaas, zes eetlepels parmezaanse kaas, een kopje ui, driekwart kopje melk en vier kopjes broccoli nodig.

Het vereist ook twee koppen gekookte rijst, zout, peper, een mix van gedroogde aromatische kruiden en twee sneetjes wit brood.

Meng de twee koppen gekookte rijst met de Parmezaanse kaas, zout, gedroogde kruiden en eiwitten. Serveer in een ingevette bakvorm en leg er fontinakaas op.

Breng een grote pot water aan de kook om de broccoli te koken. Zodra het begint te koken, laat u de vlam zakken en plaatst u de broccoli zo dat deze een zachte textuur heeft.

Terwijl de broccoli kookt, vindt u een pan en kookt u de ui. Voeg de broccoli en de sauté toe als het bruin wordt.

Plaats de broccoli over de pan met het rijstmengsel en dek af met de cheddarkaas.

Meng de melk, eieren, een snufje zout en peper in een kom. Serveer het over de broccoli die je op de mal verspreidt. Rasp de sneetjes brood en meng met twee eetlepels Parmezaanse kaas om de broccoli te bedekken.

Zet de bakplaat 25 minuten in de oven op ongeveer 200° C.

Individuele aardappelschotels

Cazuelitas individuales de patatas

Individuele aardappelschotels zijn een gerecht dat de eiwitten van de kip combineert met de voedingsstoffen van de aardappel, zoals knol.

Je hebt 1 pond gekookte aardappelchips, 1 pond kaas, 1 pond kippencrème, 1/2 kop kippenbouillon en 1 1/2 kop zure room nodig.

Om dit gerecht op smaak te brengen heb je een ui, peterselie, rode peper, twee eetlepels gesmolten boter, zout en een kopje malse maïskorrels nodig.

Meng alle ingrediënten in een kom en voeg de kruiden naar smaak toe. Verdeel het mengsel in elk klein braadpannetje en verdeel de kaas over het mengsel.

Bak de braadpannen in een voorverwarmde oven op 180° C (350° F) gedurende 30 minuten of een uur. Versier met peterselie

Champignons met gulzigheid

Champiñones al cava con gulas

Champignons in cava met gulzigheid is een ideaal gerecht voor een aperitief terwijl u geniet van een aangenaam gesprek met de gasten.

Om het te bereiden heeft u slechts 500 gram champignons, vier teentjes knoflook, 250 gram gulzigheid, olijfolie, zout, peper, 200 milliliter cava en een chilipeper nodig.

U moet de champignons wassen, hun stengels doorsnijden en de stengel in zijn geheel laten staan. Verhit een koekenpan met olijfolie en plaats de champignons zo dat ze een malse textuur krijgen.

Als de champignons ongeveer vijf minuten hebben gekookt, serveer je de champagne en doe je een deksel op de pan om deze te laten inkoken.

Wanneer je de gedeeltelijke vermindering van de cava opmerkt is het tijd om de knoflook, chilipeper en gulzigheid toe te voegen. Wacht tot ze bruin zijn en verwijder ze van het vuur om te serveren in individuele braadpannen.

Zeekatten met champignons in individuele stoofschotels

Sepia con setas en cazuelitas individuales

Inktvis met champignons is een stoofpotje dat iedereen wel eens moet proberen en ze zullen het zeker naar hun zin hebben.

Om het te bereiden heeft u twee lepels oestersaus, acht teentjes knoflook, 700 gram inktvis, een malse ui, tijm, 350 gram champignons, olijfolie, peper en zout nodig.

Was en snijd de inktvis, champignons en het groene deel van de lente-ui in kleine stukjes. U moet ook de tenen knoflook pellen en snijden.

Verhit een pot met een beetje olijfolie en voeg de knoflook, tijm, het groene deel van de lente-ui, champignons, inktvis, peper en zout toe.

Laat de champignons en inktvissen hun water verdrijven en verkleinen om de oestersaus te kunnen serveren en laat het tien minuten koken.

Serveer de zeekatten in individuele stoofschotels en versier ze met tijm.

Geitenkaas met tomaat

Queso de cabra con tomate

Geitenkaas met tomaat is een super gemakkelijk te bereiden voorgerecht dat uitstekend is, het is gebruikelijk om ze te vergezellen met een paar sneetjes toast of crackers.

Alles wat je nodig hebt is een dikke plak geitenkaas, oregano, een halve dessertlepel harissa-saus en 200 gram tomatensaus.

Serveer de tomatensaus in het kleine braadpannetje en voeg een halve lepel harissa-saus toe als u een pittig tintje wilt.

Leg het plakje geitenkaas over de tomatensaus en plaats het braadpannetje in de oven of de magnetron.

Om te koken in de oven, verwarmt u op 180° C gedurende 10 tot 15 minuten, of tot de kaas smelt. In de magnetron moet u anderhalf tot twee minuten in kaas koken. Versier met een vleugje oregano.

Violette aardappel met asperges en ham

Patata violeta con espárragos y jamón

Een ander gerecht dat aantrekkelijk is voor iedereen is violette aardappelen met asperges en ham, een combinatie die excentriek klinkt, maar je zult het geweldig vinden.

Voor dit gerecht zijn 10 violette aardappelen nodig, twee trossen groene asperges, tijm, 200 gram met eikeltjes gevoede Iberische ham, olijfolie, zout en peper.

Was de aardappelen en asperges. Snijd de aardappelen in plakjes en leg ze op een bakblik of bakplaat, bestrooi ze met een beetje zout, peper en olijfolie.

Neem de aardappelen in de oven op 180° C gedurende ongeveer 15 of 20 minuten. Snijd de asperges tijdens het koken in middelgrote stukken.

Als de aardappelen tien minuten van de kooktijd verwijderd zijn, voeg dan de gehakte asperges en een takje tijm toe.

Haal na tien minuten uit de oven en serveer in individuele stoofschotels waarbij u plakjes Iberische ham op de aardappelen en asperges legt.

Gezouten lendenen in individuele braadpannen

Lomo a la sal en cazuelitas individuales

Gezouten lende is een perfect recept om toe te voegen aan uw menu van frequente gerechten, omdat het gemakkelijk en snel te bereiden is.

Je hebt 12 grote champignons nodig, 12 gezouten ossenhaasjes, twee teentjes knoflook, 100 milliliter kippenbouillon, 200 milliliter room, een prei, een theelepel citroengras, een eetlepel gemalen paprikapoeder, roze zout en peper.

Bak de lendenen in zout en zet ze opzij. Begin met het wassen van alle groenten.

Snijd de prei in plakken, de knoflook in dunne plakjes en de champignons in niet zo dikke plakken.

Verhit een koekenpan met olijfolie om de knoflook en gehakte prei gaar te bakken. Wanneer ze de gewenste textuur hebben, voegt u de champignons toe met de gemalen paprika en mengt u ze.

Zodra alle ingrediënten in de pan zijn geïntegreerd, giet u de kippenbouillon erin en kookt u deze op een laag vuur tot hij verdampt. Om af te ronden, serveer je de room en het roze zout om het een paar minuten in te dikken en van het vuur te halen.

Om te serveren is het belangrijk om de kleine braadpannen te nemen om een stukje van de gezouten lendenfilet te plaatsen en de champignoncrème erop te serveren.

Miniaturen voor uw braadpannenrecepten

Miniaturas para tus recetas de cazuelitas

Als u niet beschikt over de individuele braadpannen om de door ons getoonde recepten te serveren, kunt u een grote verscheidenheid aan miniaturen vinden in de virtuele winkel van Monouso.

Er zijn plastic wegwerpminiaturen om gerechten te presenteren zoals miniproefzakjes, miniglazen, braadpannen, miniborden, minibakjes en zelfs lepels om op een elegante manier hapjes te serveren.

Aan de andere kant kunt u de biologisch afbreekbare miniaturen vinden voor het geval u een bezorgde activist voor het milieu bent.

Deze miniaturen bieden u veelzijdigheid en comfort om de gerechten te serveren zonder vervuilende resten te genereren. Onder deze opties vindt u biologisch afbreekbare borden, schalen en zelfs proefglazen.

En, last but not least, vindt u de herbruikbare miniaturen. Ze zijn gemaakt van staal, glas of porselein.

Het wasproces is eenvoudig en zal altijd helpen om de recepten die u in deze miniaturen gebruikt te benadrukken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.