fbpx

Monouso behoudt zijn activiteit met “normaliteit”. We staan achter je!

We hebben u al eerder verteld over de gezondheids- en veiligheidsvoorwaarden die we hebben aangenomen om de veiligheid van ons team te waarborgen en dus ook die van u en uw zendingen. Vandaag, na het bestuderen van de situatie en het afwegen van verschillende scenario’s, hebben we besloten om “normaal” te blijven werken (of in ieder geval zo normaal mogelijk in deze buitengewone situatie).

Dit is niet de eerste periode van crisis die Monouso heeft overwonnen, dus we geloven dat het belangrijk is om te wedden op de maatregelen die zijn voorgesteld door de deskundigen en vertrouwen te hebben in de kracht van ons team. We zijn tot de conclusie gekomen dat de beste maatregel om deze situatie te boven te komen is om onze activiteit voort te zetten en de levering van producten aan de opengestelde bedrijven voor levensmiddelen en basisbehoeften te garanderen. Daarom is ons plan om de pijlers die ons altijd hebben gedefinieerd, te versterken.

Permanente voorraad van producten

Een van onze kenmerken is het garanderen van de voorraad wegwerpservies en -verpakkingen, om een continue aanvoer te garanderen.

Vandaag de dag zijn we van plan om aan dit uitgangspunt te blijven voldoen, met de steun van solide partners in de toeleverings- en transportketen. Daarom willen we u laten weten dat we van plan zijn om zo lang mogelijk bij u te zijn. Zolang deze situatie voortduurt.

Zet uw krachten in om uw bedrijf te verhogen en wij zorgen ervoor dat u over de nodige voorraden beschikt.

Gecertificeerde en hygiënische producten

In een wereld waar herkomst en kwaliteit steeds belangrijker worden, investeren we bij Monouso al jaren in producten die gecertificeerd zijn voor voedselgebruik, duurzaamheid en veiligheid. Niet alleen dat, maar we hebben altijd prioriteit gegeven aan transparantie bij het uitleggen van hun kenmerken, aanbevolen gebruik of compatibiliteit.

Vandaag kunnen we niet blijer zijn met de genomen beslissing. Wij kunnen garanderen dat onze producten voldoen aan alle hygiënische en sanitaire voorwaarden om een verantwoord en veilig gebruik te garanderen, binnen dit kader van onzekerheid.

Gedetailleerde klantenservice

Wij hebben ons altijd ingezet voor een informatieve, slagvaardige en vooral: humane klantenservice. Vandaag zal dit niet veranderen. Bovendien zijn we ons bewust van de verkeerde informatie die deze situatie heeft veroorzaakt, dus we werken eraan om ervoor te zorgen dat u over alle nodige informatie beschikt om uw bestellingen te doen of op te volgen.

Zoals altijd kunt u contact met ons opnemen via chat, telefoon, Whatsapp, e-mail of sociale netwerken en wij helpen u graag, zo snel mogelijk.

Je bent niet alleen

Ter afsluiting van deze verklaring willen we een boodschap van optimisme lanceren. Aan al die moedige mensen die hebben besloten dat deze stilstand in de voedselsector hen niet zal verslaan. Aan degenen die niet in paniek zijn geraakt en die de Spaanse gezinnen blijven dienen:

Dank u wel.

Bij Monouso werken we eraan om ons deel van de distributieketen te doen en om zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar de normale gang van zaken.

Je bent niet alleen.
Monouso Team

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.